Klučíkům to fakt šlapalo, hezké😉.
Klučíkům to fakt šlapalo, hezké😉.
Tak konečně a ano zavlnění u vaření kávy super, ještě, že mám kuchyň širokou 5m😉.
No to snad néééé🤭zase a jako obvykle jsem to domantala, fakt jsem si to ještě přečetla a neviděla , opravdu ne a to nosím i brýle.
Chudák Orionka2.
My byli včera na mega oslavě a ráno jsme se vyvenčilý v Beskydech , ale ještě všichni spali v 5hod. tak abychom nerušily jsme se uklidili do místnosti kde nikdo nespal, ale aby kulíšci měli pohodlí tak ležely na židlích a páníčka seděla na zemi 🤣. To jsme my pejskaři.
Zatím nemůžu protože mi nejde načíst oba dva odkazy, problém je asi u nás na internetu. Musím počkat.
Evi ano moje krevní skupina 👍.
Orinoka👍koukejte už jsem Vás konečně nespizdila👍.
Kryl moje mládí a samozřejmě srdcovka.
VAU💓to je něco tak nádherného👍.
Nic se neděje i když sem tam , když začneme s mužem vzpomínat na všechny naše pejsky, tak i ta slza upadne😭.
Jojo celoživotně na prd, ale co už? Prostě jedem dál, že jo👍.
Jeee jak velice ráda bych mu ty zádíčka zahřívala, ale Bišoneček se dožil 16 let a už +- 5 let tady není 🥺.
Zkusím se nahřívat já, ale za ty roky jsem už vyzkoušela vše a někdy úlevy to a někdy zase ono, ale déčku má a už i na chystaná.
Nooo 👍 ještě přidáme háček a je vymalováno 🤣.
No Bobík vau🫨.
No vy jste dopadla, auuu😵💫.
Už ať to povolí, držím všech dvacet prstu. Čtu to tady od začátku a fakt už je to dlouho.
Napíšu co se stalo moje mu Bišonkovy. Ráno jde ven čurat a začal z ničeho nic řvat, fakt pes řval bolesti a stočil se ve stoje do klubíčka. No já chvíli jsem ho nechala , ale mezi tím sehnala tady vesnického veta a honem jsem se psem za ním jela. Myslela jsem, že má mrtvičku a pokud to potvrdí vet, tak ho nechám uspat ( vypadalo to moc zlé). Přijedu k němu, vyšetří vet a pes ani nepíp až úplně na konec zařval. Diagnóza byla řečena, že pes má v prdelky páteř. No dal mu injekci a Bišonek do půlnoci úplně v pohodě. Tak druhý den ještě dvě injekce a už nikdy neměl bolesti.
Já se s klouby léčím od narození a i s páteří a tak povídam vetovy , že vím když budu mít zase bolesti kde si mám zajít pro pomoc protože když já mám problém tak musí čekat dlouho než injekce, zabere a pásový zabral hned.
Tak šup, šup na veterinu 😆 a bude líp.
To Kiss kiss jsem dnes pustila manželovy a že super, krásny zpěv, ale šance asi nic moc i když bychom mu to přáli protože píseň super.
Anička😢oba si pouštíme písničky její a i ta slza padla, ach jo.
U nás tady na severu Moravy, když přiletí vlaštovky je jich opravdu hodně. Prozatím nic, ticho, ještě je tady nemáme. Mám okolo staré kravíny budovy a tam vždy jsou.
Bambule opravdu pro mně😉?
Nejkasnější stezka je u nás protože má vše co má mít, převýšení, alej, okruh bude zámecký a hlavně spojuje tři dědiny jednu slezskou a dvě polské.
Lesnížíňko moc děkuji za to, že na mne myslíte, ale nemusíte tak spěchat, pijánko, kliďo píďo i na podzim. Netrapte se já si počkám, nebojte👍
Naprostou souhlasím, to je tak když dva se rozvedou, dítě nepozná ani otce a mama mu celý život předhazuje, že je jak jeho otec, až dítěti jednou prásknou nervy a řekne s klidem mamince “ tak na co jsi sním mě měla? Proč jsi sním mě zplodila? ” a je klid, mamka si zanadává a už o tom nemluví, ale taky pěkný humus🤐.
Dobre ranko Horsano😉https://smrekovica.sk/cs/vecere-s-medvedy/?gad_source=5&gclid=EAIaIQobChMI8Zja-Ky4jAMV6IiDBx2vKR-fEAEYASAAEgJYrfD_BwE,
na toto jsem narazila a kukajte za 79euro a den a vy tady nás učitel jak se pozná strom medvědí za darmo. Tak šup, šup účtovat si nějaké euro😂, ale je pravda jako člověku s paneláku by se mi takový program líbil.
Tak, že dnešní hlášení v obci a poznatky v Jeseníkách 5km od hranic s PL.
Máme všichni zákaz chodit na pastviny ( je jich tady haba děj), zákaz vstupu do stájí pod pohružkou zavolání policie. Na všech pastvinách, loukách a stájí obrovské cedule. Určitě dodržíme👍. Chodily jsme pejskařky na louky a to prozatím skončíme.Jen mě napadlo a kočky to dotáhnout nemůžou na tlapkách? Nevím jen mě to zajímá, prostě zvědavost.
Jsem dnes slyšela, že u Vás na Slovensku je 30 ohnisek nákazy. Hlásil to taky mudry 🤫přijímač.