Koláč už se peče a uvidíme jaký bude. Přidala jsem do máku teda to máslo, vyzkouším.
Koláč už se peče a uvidíme jaký bude. Přidala jsem do máku teda to máslo, vyzkouším.
No já včera jela s Orlové tak po cestě vše nakoupila a že dnes upeču. Jsem zvědavá protože ta moje buchta s drobenky, pudink a ovoce hned po upečení je dost nahoře suchá až tvrdá, ale druhý den je to mňamka.
Tak u doktora, že mám lehký zánět na týden antibiotika a asi se to vytvořilo námahou cvičení, chůze…atd. Jsem mu říkala jak můj mi pomáhá cvičit neboli ohýbat a masíruje 3X denně a říkám mu jestli ví proč? No a doktor, že ne a já na to protože potřebuje posekat zahradu😉. Ptá se mě kdo mě přivezl a já no kdo asi? “ Já” a on se zarazil a že mám štěstí, že je to levá protože při pravé se nesmí pač tam musím používat hodně brzdu a já na to i kdyby to byla pravá tak co nadělám, prostě musím. Jsem mu i předvedla jak chodím tak se jen smál a že jsem magor. Za týden kontrola a ohýbat mám do 90 stupňů, ale že pokud chci kolo musí být 100 stupňů a já zase, že včera jsem jela na rotopedu a že už jsem kroužila jak na kole jen je to moc prozatím náročné, ale jde to.
Je👍já ho konce dělám s ovocem a pudink
Tak tenhle koláč upeču, vypadá super a není ani náročný.
Že jo? Ty vado já spadnou s žebříku tak fakt letím.
Raduš blbla i při stehách, ale je pravda, že tady byly mladí a s manželem vše dělali až odjeli tak to jsem musela nastoupit já a už to jelo. S kolenem mě tahaly na chodbu hned druhý den😉tak jak kdyby to byla kyčel, cvičit hned taky. Říka se, že Tepka kolena je náročnější než kyčel, je to větší zásah.
Hmmm tak nepoučili, nepamatují a to bez legrace, jen vím, že si nemám klekat na to koleno a zátěž ( což jsem vyčetla s papíru ) má být 25 stupňů. Mého ortopéda nic nezajímalo jen na kolik koleno ohnu a vyhrožoval, že pokud neohnu do 3 měsíců na 90 stupňů jdu pod narkózu a oni mi nohu ohnou a něco zase dál s ní se bude dělat.
No být tou sestřenkou tak ano aspoň ten rentgen. Ono fakt se může něco zanedbat a tenhle pád nebyla legrace.
Jojo Raduš Bobi má pravdu ve všem opravdu klid nedodržují to snad jen v nemocnici a fakt ani to kafe nedoneseš k PC😉.
Ono je to asi tím, že se sešlo vice věcí dohromady jako cizí těleso, hodně pohybu se zátěží….atd. No se přiznám, že jsem i před 10 dny dokonce dosekávala trávu páč soused s traktůrkem posekal, ale všude se nedostane tak já druhý den hybaj ze sekačkou a dosekala jsem to. Můj už je ze mně na nervy a jen se tváří se vztyčeným obočím co zase vymýšlím, ale sám uznává, že se hýbat v našem případě já musím. Ono to koleno opravdu nebolí vůbec, kdyby bolelo víc ulevují a odpočívám.
V pondělí teda jedu do Orlové i tak za doktorem protože mi došly předepsané rehabky, tak mu to koleno předvedu i doktor ví, že jsem šálené děvče🙃 si vem, že budu řídit dvě hodiny a to nemám automat a to jsem sedla za volant po 14 dnech od operace, ono na vesnici to jinak nejde.
Bobi to ti tam píchnul takový ten kolagen za jedu injekci sem platila 1500kč, ale za několik dní potvora začala bolet a hlavní věc mělo mi to ulevit na půl rok a prd, prd bolelo to stále. Dokonce jsem si nechala píchnout i sviji plazmu a taky žáden efekt.
Bylo mi vysvětlováno, že pokud už tam jsou nálezy tak tomu fakt nic nepomůže jedině operace , opravit to ručně a stručně,
Kometo Dája zapomněla vše až jste ji to teď připomněla. Tak dávaj do potravin. Jinak stále ledují😉.
No ptala jsem se fyzioterapeutky jestli mé předčasné chození nemohlo k zánětu přispět a odpověděla, že těžko říct, ale že moje tělo se musí vyrovnávat a přijmout cizí těleso, že by to spíš vydělá na to přijmutí. Jinak jak mi na to koukaly se sestrou a já viděla, že by nejradši mi naordinovaly klid na lůžku bez cvičení, tak hned jsem na ně vybalila, že to nepřichází v úvahu, že by noha tak zatvrdla, že bychom sní nepohly😉. Jinak se noha tváří, že je celkem v pořádku.
Bobi vozík mě fakt nenapadl😉uvidím pokud se to nezlepší a doktor potvrdí tak něco vymyslím, ale už teď se šetřím.
Ono máš pravdu, ale sama víš, že nejde některé věci dělat s berlemi. Leduju po každém cvičení. Cvičit musím páč vidí a cítím po noci jak ho mám ztuhlé. Představa, že 14 dní necvičit…hmm tak mám nohu jak prkno.
Holky asi mi začíná v koleni zánět. Prozatím není moc velká bolest, ale jsem zjistila, že asi před týdnem od poloviny jizvy dolů mám červeno ( ne zarudlé ) jen červené táhne se to do leva a spíš ze začátku jsem si myslela, že jako opálené, ale i rehabka ( říkala, že se to od pondělí zvětšilo ) má s toho lufta a posílá mě k lékaři kam se dostanu až v pondělí, už jsem mu volala, že mu pošlu snímky. Tak, že ne a osobně. Koleno je i vizuálně opuchle s 41cm na 44cm.
Tak, že jsem začala poctivě chodit o berlích, více polehávat a ledovat. Přestat cvičit nemůžu páč koleno rychle tuhne. Nevíte poradit co mám ještě víc dělat , aby se mi nerozšiřoval zánět? Možná, že jen plaším, kéž by, ale to zjistím až v pondělí. Pokud by se to viditelně zhoršilo zajedu i do Krnova. Zatím neplaším, ale nějakou radu bych uvítala😉.
Ha a tady byly zimomravky👍
VAU, tak to je pecka, tohle je na super taneček po ránu a to mi bylo tehdy sladkých 16let.
Tak tahle na taneček jen takové pohupování do taktů👍.
Všechny tři se pěkně poslouchaly, taková něžnost s nich čiší.
Náhodou taky moc hezké, hadi mi nevadí a kytičky jsou třešnička na dortu😉.
Tak to jsem se fakt zavlnila do rytmu👍.
Ano bylo to praktické a pejsek byl opravdu více v suchu. Když jsem si šáhla na pas hned jsem věděla jestli se počural, tak se vložka měnila.