Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 25.01.2025, 07:53:44
Prosím mám dotaz, protože jste párkrát zmínila místa na SM a to hlavně okolo Slezska a hlavně koně, tak mě jen napadlo jezdím totiž trasu od Havířova až do Mosty u Jablunkova a vždy vidím v půlce trasy dva statky s koňmi a jeden má dokonce hooodně slepic. Zajímá mě jestli některý není Váš?
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 22.01.2025, 06:40:40
Jasňačka, že si teď nesednu ven a čekám😉až za dlouho, až tak duben květen a ano trochu později👍. Já si říkám, že jsem měla být asi nějaký kolchozník😉, jenže za mládi jsem spala jak by mě hodily do vody. Tohle ranní nespáni mám asi i v genech, tatínek taky tak stával.
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 22.01.2025, 05:19:31
No klidně můžu i já a pokud to někdy udělám tak pak už nevylezu s postele až na večeři, ale pokud já jdu odpoledne si lehnout tak není něco semnou dobře.
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 22.01.2025, 05:00:59
Já taky tak, neponocují , ale vstávám ráda brzo. Tenhle klid a ticho, než začne blázinec, tak tohle mám ráda a už se těším, až začne tak trochu teplo a já si ráno dám na zahradě kafíčko a ono se bude pomalu rozednívat.
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 22.01.2025, 04:46:46
A koukám, že i Kilian nemůže spát😜 vítám do skřivanu.
Jojo četla jsem a opravdu jako nechápu proč moje tělo takhle reaguje. Pokud se snažily, že jako vydržím hmmm můžu napsat ani náhodou 10-20cm a je problém.
Internista mi to vysvětloval asi tak, že střevo nemá nervy, tím pádem ho nebolí ani kdyby ho pálily, píchaly, ale je problém ho natahovat , jako že je kamera v zatáčce a oni musí přifouknout, tohle je prý pro moje střevo a tělo problém.
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 22.01.2025, 04:23:25
Bobi tak já mám tuhle hodinu na vstávaní a to už mám vyvenčeno, kamna uklizené, kafíčko vypité, bylinky nachystané, psy nakrmené, venkovní kočičku Šedivku pohlazeno, popelnici vyvezenou a teď sedím tady a datlují🤪.
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 22.01.2025, 04:23:25
Bobi ještě k té kolonoskopii. Já musím chodit pravidelně a kolono se u mě musí dělat pod úplnou anestezii. Nechtěla jsem psát dopředu ať tě nevylekám, ale moje tělo prostě s touhle kamerou nespolupracuje ani při rychlém uspáni. Mám super internistu a i on rezignoval, sama si ho žádám u zákroku, ale za ty léta prostě musím jít do hluboké anestezii.
No a endoskopii polykat do žaludku zase není pro mě problém s úsměvem před zákrokem a po zákroku taky úsměv, dokonce se ani nedávím.
Tak jen tak napsané, že ne každý je s kolono hepi jak tady popisovaly😉.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 20.01.2025, 21:52:16
U nás krásně, byly jsme se projít a pokoukat v Krnově.
Musím ještě napsat jak jsme se všichni bavily o těch záplavách co postihlo Jesenicko. Byla jsem se kouknout na náměstí v krásné starobylé radnici a dozvěděla jsem se , že ještě mají stále bláto na určitých místech, stále jedou sušiče a dokonce jsem si všimla, že celé náměstí je děláno s kočičích hlav a spáry mezi němá jsou vyspárované blátem.
Pak jsme zamířily do Datartu což je směr Bruntál a málem my vypadly uši, bylo mi řečeno, že se v zavírá prodejna na dva měsíce protože vzadu je stále nános bahna. No oto nic, ale ta prodejna je vzdálena od řeky asi plus mínus 1km. No šílené😠 Krnov krachuje, dost prodejen končí. Pokud stát opravdu cíleně nepomůže a někdo dotace nerozkrade, bude dobře a snad se Krnov s pamatuje.
ano,video mě taky pobavilo🤗..K tomu “nepřihlášení se” na hudebním..Já se neurazila-nejsem chytlavá,jen jsem to chtěla uvést na pravou míru…Dobře,půjdu s kůží na trh..jsou to ale starší fotky..současnou ani nemám-není o co stát..Prostě jsem přibrala…První je 10 let stará a ta druhá asi o 2 roky víc..
Bobčo klobouk dolů “ čupr děvče” a taková malá otázka “ Bobi jezdíte hrát i někam dál” třeba i do Jindřichova ve Slezsku?
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 19.01.2025, 20:10:27
No tak já mám doživotní zákaz zpěvu, já nezpívám ani sama v autě protože bych se vystrašila😉. Je mi to líto, že neumím zpívat ani hrad na hudební nástroj.