Super👍, vychutnala jsem si nahrávku a co mě první napadlo, že musí mít silnou čelovku😉.
Super👍, vychutnala jsem si nahrávku a co mě první napadlo, že musí mít silnou čelovku😉.
Já taky tak, neponocují , ale vstávám ráda brzo. Tenhle klid a ticho, než začne blázinec, tak tohle mám ráda a už se těším, až začne tak trochu teplo a já si ráno dám na zahradě kafíčko a ono se bude pomalu rozednívat.
Tak a mám zimomravky po sobě i jeho jsem měla ráda a mám , ach jo….😢mě snad švihne. Toto mi nedělejte a píšu a bulím. Sem si dala špunty a krása.
A koukám, že i Kilian nemůže spát😜 vítám do skřivanu.
Jojo četla jsem a opravdu jako nechápu proč moje tělo takhle reaguje. Pokud se snažily, že jako vydržím hmmm můžu napsat ani náhodou 10-20cm a je problém.
Internista mi to vysvětloval asi tak, že střevo nemá nervy, tím pádem ho nebolí ani kdyby ho pálily, píchaly, ale je problém ho natahovat , jako že je kamera v zatáčce a oni musí přifouknout, tohle je prý pro moje střevo a tělo problém.
Bobi tak já mám tuhle hodinu na vstávaní a to už mám vyvenčeno, kamna uklizené, kafíčko vypité, bylinky nachystané, psy nakrmené, venkovní kočičku Šedivku pohlazeno, popelnici vyvezenou a teď sedím tady a datlují🤪.
Bobi ještě k té kolonoskopii. Já musím chodit pravidelně a kolono se u mě musí dělat pod úplnou anestezii. Nechtěla jsem psát dopředu ať tě nevylekám, ale moje tělo prostě s touhle kamerou nespolupracuje ani při rychlém uspáni. Mám super internistu a i on rezignoval, sama si ho žádám u zákroku, ale za ty léta prostě musím jít do hluboké anestezii.
No a endoskopii polykat do žaludku zase není pro mě problém s úsměvem před zákrokem a po zákroku taky úsměv, dokonce se ani nedávím.
Tak jen tak napsané, že ne každý je s kolono hepi jak tady popisovaly😉.
Za mě máte 1*** , mě se to líbí 🤩.
Já taky óóó díky za vysvětlení. Toto by se asi i mě líbilo i když i tak bude býk vystresovaný, ale lepší než Španělé, to teda né.
U nás krásně, byly jsme se projít a pokoukat v Krnově.
Musím ještě napsat jak jsme se všichni bavily o těch záplavách co postihlo Jesenicko. Byla jsem se kouknout na náměstí v krásné starobylé radnici a dozvěděla jsem se , že ještě mají stále bláto na určitých místech, stále jedou sušiče a dokonce jsem si všimla, že celé náměstí je děláno s kočičích hlav a spáry mezi němá jsou vyspárované blátem.
Pak jsme zamířily do Datartu což je směr Bruntál a málem my vypadly uši, bylo mi řečeno, že se v zavírá prodejna na dva měsíce protože vzadu je stále nános bahna. No oto nic, ale ta prodejna je vzdálena od řeky asi plus mínus 1km. No šílené😠 Krnov krachuje, dost prodejen končí. Pokud stát opravdu cíleně nepomůže a někdo dotace nerozkrade, bude dobře a snad se Krnov s pamatuje.
3X hurá👍, vypadáte, že už to nejhorší máte za sebou🤫.
Bobca:ano,video mě taky pobavilo🤗..K tomu “nepřihlášení se” na hudebním..Já se neurazila-nejsem chytlavá,jen jsem to chtěla uvést na pravou míru…Dobře,půjdu s kůží na trh..jsou to ale starší fotky..současnou ani nemám-není o co stát..Prostě jsem přibrala…První je 10 let stará a ta druhá asi o 2 roky víc..
Bobčo klobouk dolů “ čupr děvče” a taková malá otázka “ Bobi jezdíte hrát i někam dál” třeba i do Jindřichova ve Slezsku?
Bobi píseň “ tři kříže” zpíval můj s Vámi, znají taky a chválil, že hezký zpíváte.
No tak já mám doživotní zákaz zpěvu, já nezpívám ani sama v autě protože bych se vystrašila😉. Je mi to líto, že neumím zpívat ani hrad na hudební nástroj.
Pane joooo jak já Vám závidím 😏, sníh, sníh a zase opět sníh….. mě snad picné, já chci taky 🥶❄️🌨️.
U nás sluníčko a na sluníčku horko, vlastně se dá opalovat. Sníh tak 20% rozhozený, teplota ve stínu plus 6stupňů.
No tak to potěš koště🙄, to jste mě nepotěšila, ale nevadí aspoň vím co a jak👍
Děkuji moc, jinak já nejsem na válení u moře, na tohle mám manžela, ale prostě se střídáme jeden den běhací a druhý válecí. Davy a bez stínu plus stavební pozemky hmmm…… tak to mi vadí a dost. Chatky vypadají luxus, nebála bych se .
Když pojedeme musíme hned ze začátku 7měsíce, hned ten první týden, pak mě čeká výměna kolene a to se už nedá běhat.
Musí psy mýt něco ze zákona v PL? Máme vše očkování teď.
Děkuji😉 za zprávu a předem ještě jednou děkuji za další Váš poznatek.
V létě tady budou vnučky a tak je třeba vymýšlet co a jak.
orionka-2:A ještě jedna Bobča ( ona to tedy zapírá )
Bobi když už je tady to video tak mám takovou malou otázku, prosím😉 která jste blondýnka a nebo ta druhá zpěvačka? Aspoň budu vědět jak pak vypadáte.
Opravdu umíííí Bobča👍.
Já jako tuhle notu neposlouchám, ale Bobča opravdu umííí👍👍👍.