Jee ani jsem si nevšimla, mě to připadalo, že tam leží medvědí 🫣.
Jee ani jsem si nevšimla, mě to připadalo, že tam leží medvědí 🫣.
A u nás už měsíc prolétají obrovské dva šípy hus, ale těch teda je, to jsem ještě neviděla. Pravidelně ráno kolem osmé a pak se vracejí směr Polsko kolem desáté.
Já nevím, jen vím, že bych chtěla abychom MOHLY být samostatní ve všem , v ničem se na nikoho nespoléhat, takový ten trend “ mír v duši” což je v dnešní době velká blbost. Kdybych mohla a měla moc tak prosazují jenže a zase to ale, že jo……pst už mlčím🤫.
Nene ani náhodou😉.
Tohle mám vypozorované u Maška, taky jsem za ním přišla pro radu co s Batulkem a když mě vyposlechl co a jak se děje u jeho těžké demence v 11letech , sám navrhl uspáni. Taky mohl cpát nesmyslně léky a já jen platit.
To jako fakt a nebo to zase někdo uměle vytvořil😲?
Já Vám fakt věřím, ale vaše psané slovo jaké kaliv je super, ráda Vás čtu i když o koních vím tak leda prd🤫.
Jeee nekoukala, usla, škoda.
Ano proto i já mám více veterinářu a teď páč jsem příhraničí tak zvažují i PL Prudnik. Musím po zjišťovat ceny a hlavně přístup, Galuška už asi moc dlouho to nezvládne i když rodina na něho tlačí aby přestal, ale on nechce a aspoň 1hod. týdně má otevřeno a malé zákroky dělá v sobotu.
Horsana vaše popisky věcí miluji😉.
Tak když už pomlouváme veterináře tak já se přidám, ale v dobrem slova smyslů.
Tady v Albrechticích provozuje vet co má jméno Galuška, velice už starý veterinář, ale srdcem je to vet i když už ho má hodně nemocné. Příklad v Havířově mám taky veta Maška ceny na město nejlevnější, když chodím k Maškovy na čištění zubů bere si 1000-1500kč podle trhání a za léky zvlášť. Galušla za zuby 400-600kč i s lékama ano má praxi ve svém domečku, to taky hodně dělá a hlavně už je opravdu za vodou. Od Galušky syn taky vet. dělá v Krnově, před časem jsem potřebovala taky zuby a jeho tatínek byl hooodně nemocný, tak jsme se obrátily na něho je to takových 5let a cena byla za zuby 2700kč plus krev 1800kč bez léku.
No hádejte kde jsem jela na zuby, že jo😉.
Coudas super hned lepší nálada😉.
Tap melodie krása taková něžná, ale jak píšou holky pro mě tahle italská telenovela tak končila po druhém díle, nekoukám, ale hudba OK👍.
Ohledně zahrady , super zahrady tak tu já nikdy nebudu mít a proč? Protože bych potřebovala jednou dvakrát do roka někoho šikovného i třeba zahradníka aby mě nasměroval co, jak, kde dát a mít. Já to nevím jen vždy při koupi se mi něco líbí a pak to prostě někde prdnu , no a je problém páč mi to většinou umře, uschne , odejde. Pak se nad sebou rozčilují a slibují jenže mi je to tak prd platné. Nikdy jsme neměli domek a zahradu , vždy jsem byla paneláková a teď posledních 10let se snažím co umím a nebo zvládnu a proto to tak dopadá😉
Orinoko kliďo píďo dejte ráda se kochám a ano budu závidět, to víte, že jo🫣.
Děkuji 👍 a asi bude rozdíl i v tom zmražení.
Jojo Žíňko věřím každé slovo napsané, ale nic na tom se nemění, že je to krása👍. Už kdysi jsem Vám psala, že obdivuji a vím , že práce jak na zahradě tak v domě nad hlavu.
Každý kdo tady dá fotky ze záhrady obdivuji, já tak pěkně nikdy nebudu mít.
No tak tady mám dilema protože jsem na dvě poloviny rozpůlená a fakt nevím. Píšu si -+ a i tak nejsem nakloněna ani na jednu stranu, ale chápu, že v dnešní době je potřeba začít myslet na obranu a zase a jak když na to nemáme. Já bych šla do letectva a pozemní chemici, ale já jsem lajk a fakt nerozumím.
V A U👍žínko NÁDHERA👏chválím a kochám se i ten baráček hmm….. vyla to je👌, ne že jako baráček☝️.
Sarah01:To jsme slýchávali dost často, proč tři nebo čtyři. Manžel vždycky odpovídal Na mazlení. Až ho jednou už přešla trpělivost, tak řekl, že až bude echt nouze a lidi nebudou mít co do huby, tak my budeme mít ty psy. 😁
Tak takhle jsem se naučila i já odpovídat páč jak jsem měla tři pidi psy 2 Bišonky a 1 Rusáka tak to byly pohledy a uštěpačné poznámky, nikomu nevysvětlíte, že děláte canisku a na to potřebuji minimum dva psy a Biško už byl na to starý, ten si žil svým tempem proto tři. Tak jsem začala odpovídat, že až přijde válka mám chodící ledničku a každý na mě no fuj.
Ano máte pravdu a my pejskař ky dokážeme pochopit. Reportáž jsem taky viděla a mám i já jednu poznámku a to, že je nešťastně umístěný útulek. Když tak pouvažuji hmmm…..( což se stává málo kdy) tak taky by mi v zástavbě vadilo štěkání inr vere. Pokud by byl útulek na okraji nikdo asi neřekne ani ťuk a vemte si, že 45 pejsků a k tomu starší a nemocní dokážou opravdu dost štěkat. Já mám jen dva pidi psy a jak přijde hezké počasí jsme venku neustále a vím jak Gigoš dokáže neustále na vše štěkotem reagovat.
Jinak paní má mojí hlubokou poklonu a je vidět, že to zvládá, žáden zápach tam určitě není, bylo vidět, že paní má baráček nastrojeny a i okolí.. Dědina chce vyhovět všem a proto navrhla kompromis.