acher:Dnes byl krásný západ slunce,mám několik fotek,ale tahle,když jsem si je prohlédla, tak tam vidím letícího ptáka.Co tam vidíte vy?
Já tam vidím Orla😉.
Já vidím Orly všude😂.
Daja
acher:Dnes byl krásný západ slunce,mám několik fotek,ale tahle,když jsem si je prohlédla, tak tam vidím letícího ptáka.Co tam vidíte vy?
Já tam vidím Orla😉.
Já vidím Orly všude😂.
Daja
Tady u nás docela klid asi protože jsme menší vesnička. Po půlnoci jako, že se deme ještě na zahradu chlapský vyčůrat , tak Chuli byl nadšený a , že poletí za těma světýlkem se kouknout, ale zato Gigoš ten nechtěl vyjít vůbec ze dveří. Byl vytlačený, ale od dveří z venku se ani nehnul.
U nás každý pejsek byl vždy nadšený jak s hluku tak světýlka, ale je pravda stářím jim začalo vše vadit a teď to začíná u Gigouška ( 9,5.let), Chuli ( 1,5let).
Daja
Kilian:..ano psovoda…Dájo já jsem skoroslepá, takže mi ledacos unikne, tímto se vám hluboce omlouvám…
Tak i já se zase a opět sekla a hlavně, že poukazují, že jo.
Daja
acher:Dájo Briard 🙂
Pane jo zase jsem se Sekla👍🫣 , děkuji.
Daja
To vůbec nevadí, nic se neděje 😌🫣
Daja
Kilian:…..tam dělá můj nastávající zeť psovoda....
Je už jste to stačila opravit👍.
Kilian:…..tam dělá můj nastávající zeť pdovoda....
Copak to dělá?🤣 asi psovoda?
Daja
Ano to je on malý Briát🤫.
Daja
Jo viděla na výstavě. Proč se ptáte? Nerýpu jen se ptám.
Daja
Určitě jo, ale dotyčná měla říct, že je ta a ta. Jsem zvědavá která se ozve, že to byla ona.
Já takhle potkala jednu paní v Havířově, ale ona prý jenom nás tady čte, hmmm škoda.
Daja
Přesně tak 👍. Bobča to napsala přesně a toho se držím.
Tak já Vám to napíšu trochu neslušně “ neserte dušu🤣” to se u nás říkalo těm co se naprdly jen tak pro nic za nic a vy jste se fakt naprdl jen tak. Jsem celou konverzaci přečetla a nic tak závažného jsem neshledala.
Tak a máte to heč🤣.
Daja
Dobre ránko😉,
proč odcházíte? Bude škoda🤔jediný chlap a jde pryč hmmm. Nic tak hrozného se zde nestalo , aby někdo zavřel za sebou dveře. Prostě diskuze a klidně můžu mít svůj názor, ale jedu dál a bavím se😉.
Daja
VAU😍 tak to je krasavec.
Tak mám vysněné už tři psy a to Briata, NO ( protože toho preferuje manžel ) a Pšeničného psa. Tak a teď babo raď? Určitě budu mít ještě jednoho protože já míním žit až do 120let😉budu genetický zázrak a budu baba čiperná🤣. To je moje předpověď a proto bude ještě jeden pejsek, basta fidly.
Daja😉
Dobre ránko😉,
no Framik jak je rozlítaný tak v té srsti vypadá ještě tak jednou velký, ale sluší mu to👍.
Daja
Tyto vánoce hmmm…. spíš před vánocemi týden jsem byla nachlazená já, já která se nenachladí ani u covidu. Někdo to na mě prskl na vánočních trzích. No a od té doby moje ho se stále něco pokouší, jednou jo a pak zase nic.
Vnoučata v pohodě zato babka chrblala🤧, hrůza.
Daja
Dobre ránko😉,
já, já mám taky dvě takové červenou a modrou s bambulemi. Super čepice nikdy je nikomu nedám😂.
Daja
hmn:nám ježíšek donesl moc moc hezký dáreček ❤️ :
https://www.botovo.cz/sede-kojenecke-ponozky-50-mum-50-dad.html
Ježíš Fak?🥳🫄🤱🧑🍼
Daja
Nene ani mě se nelíbila a ani se to podle mě nerozjely. Koukala jsem do konce, nemít podle mě pohádky Anděl páně a 2.
Daja
Já se hlásím taky načesání. Češu už hooodně dlouho a nevadí, hlavně, že nejsou chlupy😉.
Daja
Dobre ránko😉,
tak já se přiznám bez bytí, že mám v autě snad všechny serepetičky. Něco používám stále, něco málo a něco ani nevím ,že tam je, jen manžel někdy hukne a já se optám “ a to je jako co a kde?”.
Parkování prdelý bez kamer je pro mě nejlepší, to jsem profík. Tempomat je můj kamarád. No a ele auto zatím opravdu ne , to spíš bych šla do hybrida a automat spojka, měla jsem ho pučené a nemůžu si ho vynachválit. Ele auto malé do města asi super.
Daja