Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 20.01.2025, 21:52:16
U nás krásně, byly jsme se projít a pokoukat v Krnově.
Musím ještě napsat jak jsme se všichni bavily o těch záplavách co postihlo Jesenicko. Byla jsem se kouknout na náměstí v krásné starobylé radnici a dozvěděla jsem se , že ještě mají stále bláto na určitých místech, stále jedou sušiče a dokonce jsem si všimla, že celé náměstí je děláno s kočičích hlav a spáry mezi němá jsou vyspárované blátem.
Pak jsme zamířily do Datartu což je směr Bruntál a málem my vypadly uši, bylo mi řečeno, že se v zavírá prodejna na dva měsíce protože vzadu je stále nános bahna. No oto nic, ale ta prodejna je vzdálena od řeky asi plus mínus 1km. No šílené😠 Krnov krachuje, dost prodejen končí. Pokud stát opravdu cíleně nepomůže a někdo dotace nerozkrade, bude dobře a snad se Krnov s pamatuje.
ano,video mě taky pobavilo🤗..K tomu “nepřihlášení se” na hudebním..Já se neurazila-nejsem chytlavá,jen jsem to chtěla uvést na pravou míru…Dobře,půjdu s kůží na trh..jsou to ale starší fotky..současnou ani nemám-není o co stát..Prostě jsem přibrala…První je 10 let stará a ta druhá asi o 2 roky víc..
Bobčo klobouk dolů “ čupr děvče” a taková malá otázka “ Bobi jezdíte hrát i někam dál” třeba i do Jindřichova ve Slezsku?
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 19.01.2025, 20:10:27
No tak já mám doživotní zákaz zpěvu, já nezpívám ani sama v autě protože bych se vystrašila😉. Je mi to líto, že neumím zpívat ani hrad na hudební nástroj.
Děkuji moc, jinak já nejsem na válení u moře, na tohle mám manžela, ale prostě se střídáme jeden den běhací a druhý válecí. Davy a bez stínu plus stavební pozemky hmmm…… tak to mi vadí a dost. Chatky vypadají luxus, nebála bych se .
Když pojedeme musíme hned ze začátku 7měsíce, hned ten první týden, pak mě čeká výměna kolene a to se už nedá běhat.
Musí psy mýt něco ze zákona v PL? Máme vše očkování teď.
Jo a zapomněla jsem napsat😉, že Gigoušek s Prednisonem se na 200% zlepšil. Jak jsem se obávala, tak zatím spokojenost. Kašle, ale minimum, velice lehce odkašle, ale i tak mám obavu, že Prednison bude užívat až do konce a přece jenom jsou to kortikoidy i když má jen čtvrtku 2X denně. Snad časem i snížíme dávku na 1X denně a nebo …… ať to nezakřiknu.