Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 30.12.2024, 21:58:10
Přesně tak 👍. Bobča to napsala přesně a toho se držím.
Tak já Vám to napíšu trochu neslušně “ neserte dušu🤣” to se u nás říkalo těm co se naprdly jen tak pro nic za nic a vy jste se fakt naprdl jen tak. Jsem celou konverzaci přečetla a nic tak závažného jsem neshledala.
Odpověď na příspěvek uživatele J5 z 30.12.2024, 21:22:19
Dobre ránko😉,
proč odcházíte? Bude škoda🤔jediný chlap a jde pryč hmmm. Nic tak hrozného se zde nestalo , aby někdo zavřel za sebou dveře. Prostě diskuze a klidně můžu mít svůj názor, ale jedu dál a bavím se😉.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 30.12.2024, 23:45:05
VAU😍 tak to je krasavec.
Tak mám vysněné už tři psy a to Briata, NO ( protože toho preferuje manžel ) a Pšeničného psa. Tak a teď babo raď? Určitě budu mít ještě jednoho protože já míním žit až do 120let😉budu genetický zázrak a budu baba čiperná🤣. To je moje předpověď a proto bude ještě jeden pejsek, basta fidly.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 26.12.2024, 23:26:58
Tyto vánoce hmmm…. spíš před vánocemi týden jsem byla nachlazená já, já která se nenachladí ani u covidu. Někdo to na mě prskl na vánočních trzích. No a od té doby moje ho se stále něco pokouší, jednou jo a pak zase nic.
tak já se přiznám bez bytí, že mám v autě snad všechny serepetičky. Něco používám stále, něco málo a něco ani nevím ,že tam je, jen manžel někdy hukne a já se optám “ a to je jako co a kde?”.
Parkování prdelý bez kamer je pro mě nejlepší, to jsem profík. Tempomat je můj kamarád. No a ele auto zatím opravdu ne , to spíš bych šla do hybrida a automat spojka, měla jsem ho pučené a nemůžu si ho vynachválit. Ele auto malé do města asi super.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 22.12.2024, 08:33:20
Nene my bydlíme Jindřichov ve Slezsku a máme tady úřad, školu, školku, lékaře dospělého a dětského, knihovnu a k tomu 6 obchodů plus Vietnamec, dvě tři firmy ….atd.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 21.12.2024, 22:42:46
Nikdy jsem nechtěla auto, že jako je to drahá rakev, že si dojedu všude. Nooo v 35letech jsem si udělala řidičák a od té doby jsem každý den najezdila 100 - 120km i so-ne, prostě vyježděny řidič, ale taky jsem měla plno havárek mojí vinou i z druhé strany vina a teď tady na vesnici si nedovedu představit, že někdo žije bez auta. I když odsud jede vlak i autobus😉.
No a kdysi jsem řídila z pedálem na plyn u podlahy, ale teď jezdím na spotřebu a vůbec mi nevadí, že mě předjíždějí🤫.
i u nás to bylo tak, že vždy si nás kočičky našly, ale nějakou záhadou tento rok nic a nikdo. No a fakt potřebuji kočičky protože myšiček taky máme dost, už jsem ulovila 9 myšek. Tohle jsme neměli nikdy, ale byly opravdu kočičky a teď si vzpomínám, že jsme měly hooodně nastěhovaných vrabců a to taky nikdy nebylo. Jojo kočka tady chybí.
Jojo majinu manžel by chtěl, že se píše a jsem viděla, že jsou obři mezi k očičkama a prý jeto kočkopes. Tady by mohla být i v baráku dovolil manžel🤭( stejně bych ho ukecala na cokoliv, mám manžela moc hodného😉), ale to léto s těma otevřenými dveřmi mě zastavuje a nedovolit kočce jít ven, to si zase nedovedu představit já. Cokoliv a jakékoliv zvíře jsem měla vždy měl volnost. Pokud mu to neumím udělat tak si zvíře nepořídím.
Odpověď na příspěvek uživatele lupus4 z 21.12.2024, 16:34:21
Určitě věřím vám😊, pro mě co řídím a rychlé prohlížím jak loví, nebo krouží a nebo sedí jsou na tu rychlovku prostě “. hele orly” 🤣, ale děkuji příště budu dělat hrozně chytrou a pochlubím se názvem 🫣.
Odpověď na příspěvek uživatele lupus4 z 21.12.2024, 15:25:22
Aha😉, no máte pravdu, ale co už😉. Ptáčky taky miluji a jak se vděčná přírodě, když na jaře sednu na zahradu a pozorují, poslouchám ptáky, to je taková lahoda na srdíčko.
Jedna zajímavost, když vyjedu z naší dědiny vidím neuvěřitelných moc dravců. Všechny nazývám “ hele orel”🤪. Tady na Jesenicku se jim daří.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 21.12.2024, 14:33:57
Jasně, že jsem to špatně napsala, ale se přiznám, že ani jsem nevěděla jak se to píše.
Hmmm tak toho škrtám. Já bych potřebovala, aby se netoulala jen na naší zahradě byla ( 2000m2), ale to je asi sci-fi. U nás opravdu je nouze o kočky, tady jak by byly dravci a prostě je loví. My měli jeden rok 9 kočiček a do třech měsíců nezůstala ani jedna. To můj i obrečel.