no berušky co to píšete, jéje😢. Nechtěla bych být na místě běloušky. Srna měla vlastně štěstí v neštěstí, že když už se jí stala taková věc, že jste tam šla a snažila pomoct.
Blbá otázka od černovlásky🤫, kdyby srna požila řepku a takhle někde se uložila? Jestli se s mátoří sama a sama se s toho dostane do formy? Zajímá mě to, protože až se přestěhují na vesnici určitě budeme tohle v polích potkávat a jako pravá černovláska z města si nevím rady. Ještě tohle jsem nepotkala a proto se ptám, abych si teda sehnala číslo místních myslivců. Děkuji za odpověď 👍.
No a chození na volno , no to je teď otázka i unás . Vždy jsem měla štěňata pecivále a jak jsem se modlila, že chci živé, roztomilé, pobuchané štěně 👍 tak ho mám a silně uvažuji, že je čas na nasazení šňůry než vypilují přivolání na 200%. Zatím jako mimi se mě drží, ale rádius běhu se zvyšuje 😉.
Tak páč a pusu pro Vaše miláčky od Gigouška a Chuliho 🤩.
Odpověď na příspěvek uživatele Koutak z 12.01.2024, 18:51:19
Dobré ránko 😉,
tak i my máme takhle na chalupě toulavý, už jsme tam dochovaly hlavně malých mimi a vždy se nám kočky postraceji, jen výjimečně se vracejí. Máme tam Šedivku nespočetně jsme ji v duchu pochovávali a ona vždy někde, nějak se objevuje. Kolikrát už měla hrozné rány co jsme léčili a vždy jsme tvrdili, že tohle nepřežije a ejhle 8,5 let se objevuje.
Odpověď na příspěvek uživatele Lenocka z 10.01.2024, 17:40:00
Dobré ránko 😉,
taky se přidávám s gratulaci protože to je VÁU 😘krása oba psy, ale ( a už zase to ale) pro mě co mám kulíšky pídí psy, tak za mě 1️⃣šarplanice a tu já chci a chci.
jak se venčí? Super jen ti psy jaksi nechcou šlapat , Hmm vlastně jeden pantáta. Června šmouha nadšený, pánička zabalená, vystrojená, že jako využijeme -11°C ve čtvrtém patře, dole asi okolo -18° až -20°C nene, jde se domu protože pantáta přece nebude chodit v takovém mrazu.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 08.01.2024, 00:48:15
Dobré ránko 😉,
jojo já to chápu a vím, ale určitě víte, že to bylo s malá ukradených granulí? Já jednou po narkóze taky blinkala a bolela mě hlava, bylo mi řečeno, že mi museli rychle pustit nějakou infuzní. Nevím, ale takhle mi to vysvětlili a sem opravdu byla na lačno.
jé je unás venčí luxusně dnes❄️, hurá nápad v městě snih a já ráno ve 4 hod. jsem byla se svými kulíšky jediná co se venčila 🤫. Pane jo to je taková nádhera a pohoda. Hlavně ticho a krása.
Chuli miluje sníh a tak černá šmouha byla hodně vidět jak ve sněhu bordi, Gigoušek pantáta, no to ho bylo třeba poponest páč bych ještě teď venčila, 🤫 on fakt nebude chodit v tom bílém sajrajtu🤣. Aspoň, že mám teroristu černého který popoháněl pantátu.
Odpoledne přijedou vnučky tak hurrrrá letím ven se vyvenčit pokud krása trvá.
Mám dotaz, prosím mi odpovědět, když pes jde pod narkózu třeba odpoledne, proč bych mu nemohla dát brzo ráno, ten den , trochu piškotu třeba? Aby neměl prázdný žaludek. Měla jsem psy co blikaly pokud nic nebylo v bříšku.
Děkuji za odpověď Dája.
P.s vím, že vet zakazuje jíst, musí být hladovka, jen mě to zajímá.