Jéé, a můžu se zeptat, jak jste se dostala k příspěvkům z IF? Nebo jste to měla už z dřívějška vykopírované a uložené?
Jéé, a můžu se zeptat, jak jste se dostala k příspěvkům z IF? Nebo jste to měla už z dřívějška vykopírované a uložené?
👍👍👏
Jéé, já už málem zapomněla, že máme kocoury se stejným režimem…😄
Teda Fido samozřejmě trpí, když si dovolím na pár dní odjet… Protože dveřníka mu teda nikdo z mých přátel holt nedělá.🤣
😀😄👍
No jo, já mnohokrát psala, že můj byt je squat…😔
Papíry jsou prostě všude…nevím, co mě bude čekat teď. Zabezpečení proběhlo už milión jedna a stejně vždy nějak vyhmátne k něčemu důležitému se dostat. A protože jej znám, tak vím, že kdyby neměl papíry/dokumenty, “mstil” by se možná ještě na důležitějších věcech. Já to, Evi, psala spíš ze srandy. Jako jo, štve mě tím…ale je to moje vina…takže stejně pak vynadám sobě.😀
biaca:U nás se loví tzv. dvoufázově. Starší kocour vždy objeví mouchu a musí to svým mňoukáním dát všem vědět. Ale zabití vždycky vykoná mladší kocour, který než se starší odhodlá, tak mladší už uloví bez keců a sežere.
Ale někdy s hmyzem je to problém. Každý rok mám v ložnici spousty včel (někde poblíž na paneláku musí být hnízdo). To pak tu havěť lovím spíše já, aby se klukům něco nestalo.
Biaco ahoooj!😉
Kukačka jednou evidentně dostal žihadlo! Vím, že cosi mi lítalo po bytě - buď vosa nebo včela. Kuky vehementně lovil…a najednou lovit přestal. Po chvíli měl nateklou hubu!!! To jsem teda tehdy měla nervy, aby neotekl nějak moc a nebezpečně. Ale od té doby má v sobě uctivost vůči bodavému hmyzu. No a zapomněla jsem na takové ty panelákové ploštice - smrdutky. To zas dostala některá z mých koček zásah do oka - asi Elsa, ptž jakmile na ploštici narazí, tak jen ji vidí, ihned se začne dávit. Je to až komické, i když je mi jí líto.
Fikovnice:https://www.blesk.cz/clanek/regiony-brno-brnane/782389/svetove-uznavany-kardiolog-tomas-kara-56-podlehl-rakovine-probojoval-se-i-na-olympiadu-v-soulu.html
Tak toto hodně bolí…😢
No “pěkné”. Všichni, co mu házeli klacky pod nohy, se teď můžou uzoufat. Až teď jsem se dozvěděla o jeho šikanování. Opravdu děs, co se děje…👎
Ty jejich chuťové preference jsou zajímavé. 😀 Minulý kocour žral mouchy, vlastně i Fido jako kotě. Když mi do bytu doskočí koník, nebo výjimečně kobylka, tak je samozřejmě lovili…a tuším, že opět Fido je i žral. Teď už ne… Červy se ale domnívám, že by nežrala žádná z mých koček.
Edit: Málem bych zapomněla na můry!!! Tak z těch jsou moje kočky paf. Loví je a žerou…a to tak, že je to asi jediná potrava, u které na sebe i vrčí. Kamarádka mi dřív řekla, že prý ty můry jsou pro kočky něco jako “krekry pro lidi”! 😂
Bambule, pak písněte, co je nového…dle Vašeho psaní jdete k vetce dnes.🍀
Teda Buggyro, ten Tvůj Kocour má ale režim…chuděrka.😉
Je ale pravda, že mně onehdá vytekly nervy…s Fidem!!! Byl to asi nějaký pátek večer a povídala mi sousedka, že se odněkud vracela, když vtom panelákem úplně zahřmělo procítěně:"Ty hajzle!!!" Prý se zastavila a přemýšlela…až jí došlo, že to je můj hlas a hned si pomyslela: Áááá, to někdo něco provedl… Tak jsem jí pak se smíchem říkala, že to fakt bylo procítěné, neb Fido v návalu chtění jít ven opět začal cosi trhat (nějaké důležité dokumenty)!!! Je to asi takový nějaký náš souboj (mnou předem prohraný), kdy jej chci naučit, že když chce ven, má u dveří mňouknout! Sousedka se smála a řekla mi:"Blázníš? To je pod jeho úroveň. On moc dobře ví, co je Tvé citlivé místo! Ale ten haj.zl byl neskutečně procítěný!!!"🤭
Edit: Jo, a moje zařvání teda muselo být echt hlasité!😄
kometa:Můj kocour neshazuje. Zato si otvírá skříňku a vyhazuje spodní prádlo. Moje.
Ježkovy zraky! Matně si vybavuji, že mi to taky jeden z kocourů dělal. 😂 Naštěstí jen, když byl ještě kotisko…
https://www.blesk.cz/clanek/regiony-brno-brnane/782389/svetove-uznavany-kardiolog-tomas-kara-56-podlehl-rakovine-probojoval-se-i-na-olympiadu-v-soulu.html
Tak toto hodně bolí…😢
Maky_na:Dobrý den, jenže my je mícháme s těmi co dostával, a stejně k nim ani nečuchne. Dneska asi budu muset na veterinu je takovej malátnej od večera a prostě je všude zalezlej ve tmě a sám🙁 vůbec nevím co s nim je.
Prosím, ozvěte se po návratu z veteriny. Mě to jednak zajímá tak trochu profesně, ale zároveň bych chtěla vědět (a moc Vám to přeji), zda se kocourkovi uleví a bude náležitě léčen. A vlastně i vyšetřen!!!
Jinak já jsem teď u Moravských Budějovic a včera tu pršelo celkem dost. A předevčírem Brno - ten divnej saharskej písek…ale to bylo asi všude.
I když nejsem vet, souhlasím! S kocourkem bych pelášila IHNED jinam!
Až se zde objeví Kometa, tak jen: Máte ode mě SZ.😉
Jj, Rady, já byla v lednu na konkurzu a ten jsem získala… Akorát, že teď se to zaseklo a potenciální nová šéfová nereaguje. Doufám, že se třeba ještě “vzpamatovává” z Velikonoček.😛 Nic nesnáším víc než nejistotu.😟
Ano, ale to je nějaká prastará fotografie. Nicméně mám tam i novější a ty sem už dávat nebudu. Struma může být prevít.
hmn:to bude spíš nějaká sfiňa kovidová
já mám dnes 16tý den nemoci a furt to není OK
a po prvním týdnu, když už se zdálo, že to bude dobé, přišlo to horší
Hmn a jak se léčíš? COVID opravdu furt řádí…👎 Myslím, že nejsi úplně bezriziková. Jestli se z toho nemůžeš pořád vyhrabat, co Isoprinosine? Já mu teda věřím hodně…
…obrázek z nějaké mojí přednášky…
Tato struma je ale horší než u zadavatele.