Jako mladá jsem také zažila balení od lesby…😀
Jako mladá jsem také zažila balení od lesby…😀
Orionka:Asi jsem to špatně napsala. Já tu existenci nepopírám. Ale naložit dětem na základce do hlavy “jsem já opravdu kluk?” a opak, je jaksi nesmysl. Určitě na to přijde sám (a) a ta pochybnost by měla přijít z jeho (její) strany a né od nějaké neziskovky (která je na tom značně zisková - mimochodem ).
V dobře fungující rodině si toho matka všimne.
Jj, v tom jsme v souhlase!
Já si koupila kupón na měsíc…právě, abych viděla tento seriál. Stojí to 200 Kč. Pak už si to prodlužovat nebudu.
Tak fenám se dají VÝJIMEČNĚ dát hormonální preparáty typu gestagenů používaných v humánní medicíně. Např. Agolutin (ale i další), ale ve shodě s ostatními bych to rozhodně nedělala.
Ali, je to na VOYO…a fakt to stojí za to!!!
Ona bohužel Ivanka Mátlová tím zvířetem byla zavražděna, když mně bylo něco kolem 11 let a stalo se to jednu tram zastávku ode mě, asi 150m od baráku, kde bydlím. Dovedeš si představit, jaké zde bylo pozdvižení. Pro mě je to asi nejhorší vražda v historii Česka.😢
Jj, na VOYO…
Tak když už jsme se dostali až k detektivkám a krimi, viděli jste někdo Metoda Markovič: Hojer?? Na ČSFD to má přes 90%. Já viděla všechny díly a ano…hlavně výkony dvou hl. postav (pro mě do té doby neznámých herců) jsou naprosto top!👍
Ali, jakej Jirka? Zas jsem se ztratila v tématu…😀
Šutříku, až zde budete, máte SZ (zatím nepřečtenou).😉
Díky Boži. Popravdě už bych ji nepoznala. Ale já ji/je poslouchala jen chvilku, v nějakém období, kdy mě tento styl bral.
Přesně! Já poslouchala jakýsi rozhovor na YT. A tam to pořád pípalo. Pochopila jsem, že algoritmus YT vypípává slova jako sebevražda, znásilnění atp. Tím, že se to vypípá, tak tyto jevy nezaniknou. Bohužel…
Orionko, na toto máme trochu jiný názor, nebo třeba i hodně jiný.
Jiná sexuální preference existovala, existuje a existovat bude.
Transsexualismus/genderová dysforie to stejné.
Souhlasím s tím, že neustále tyto lidi protlačovat do všech možných médií je kontraproduktivní pro ty lidi samotné. Ostatně celá skupina translidí je kvůli tomu rozhádaná.
Mně zatím přišla nejhorší ta info, co jsem psala dřív: “Je nebezpečné vyvolávat studentku VŠ, protože by mohla nečekaně zareagovat!”😟
(VUT)
Šmarjá - moje nejmilejší kostky byly snad z doby mých prarodičů - Zvířatka a Petrovští!
Neměli jste je někdo??
Pavlína Jíšová? Jako na tom videu? Nějakou dobu jsem ji poslouchala…
Jsem ráda, že jste zareagovala, děkuji!
Asi to tedy necháme, jak to je… Jen mě fakt mrzí, že prostě už s konkrétním časem ví, co přijde a začal mi zalejzat za nábytek. Když jej dostihnu, tak pak už injekci v pohodě vydrží.
Ono je asi zázrak, že je na JEDNÉ dávce denně! Ta kolegyně z práce - vetka - předvídala velmi zlý průběh a pokud se vůbec bude něco dařit, tak jedině po dvou dávkách denně.
Každopádně je OK stran fyzičky, stran srsti, stran močení, a stran chuti k jídlu je možná OK až přespříliš (ale není to ta někdejší strašlivá žravost a hubnutí).
😀
Fidovi inzulín svědčí,
dostává náležitou péči.
Jen nutí posluhovačku svoji
Při injikování k mírnému boji.
Schová se moudře za postelí,
každodenní injekce jej už bolí.😢
Kéž vzpamatoval se jeho pankreas,
by sám od sebe inzulín produkoval zas!
Potom by mohla skončit procedura nepříjemná,
kdyby jeho (normo)glykémie byla stále stejná!
Jak přála bych to tomu statečnému kocouřímu pánu,
dosáhli bychom víc, než kdykoli bylo v plánu!
Bodlinka:tak zkusit se to může, když se bude po změně pečlivě měřit. velký experiment to není, když se to neosvědčí, tak se dávka prostě zase vrátí.
Zase jsem se nějakou dobu neozvala stran Fida. Tak píšu info pro ty, koho to zajímá.
Situace se změnila…a to v tom, že začíná mít plné zuby každodenní injekce😟. On stále spolupracuje, ale ze začátku (při chystání si stříkačky) se začne schovávat, zalejzat, prchat. Já jej tím pádem musím přidržet a to pak nastaví bok/hřbet a drží. Včera jsem se po nějaké době také rozhodla udělat namátkovou glykémii. A jak na potvoru pěkná kapka krve se ne a ne vytvořit!
Nicméně poté, co se vytvořila…glykémie 5.9!!!!👍👍 Ale před tím poslední byla něco přes 3! To jsem fakt měla strach. Nicméně Fido se i tehdy tvářil normálně.
A já pořád a pořád v sobě bojuji, zda tu dávku znovu nezkusit snížit.
A já myslela, že je to kocouřisko - kluk!
Šutříku, kdybyste mě teď viděla!😀 Pustila jsem si to hned a u toho se pitomě uculovala! Děkuji za zlepšení nálady!👍
Počkej, proč děti nemůžou chodit ven?
Jako že…nebezpečí?
Flokáč byl možná taky trochu sněhová vločka😢, jako směs všech směsí se dožil necelých 12 let. Ostatní vestajové určo přes 15, nejstarší a ten úplně první (panebože to je už skoro 50 let!) se dožil asi 17 let.