- Příspěvek #178298
- Nahlásit
Faaakt? Tak tento nápad či “myšlenka” mě tedy minuly…😂
Faaakt? Tak tento nápad či “myšlenka” mě tedy minuly…😂
Raduš, a co máš teď za granule? Elsa jaksi přestává papkat, respektive pochtívá srágory typu Dreamies, a ty jí kupuji jen zcela výjimečně…
Tak mléčná polévka je pro mě brrr.
A pak jsem jako dítě přímo nenáviděla kvasnicovou pomazánku.
Edit: Je pravda, že by asi bylo vhodné založit “Vařící a pečící okénko”.
Poděkování posílám!
Pravda, posluchači prosti pracovištních podfuků plus podrazů. Přesto přísedící Phíkovnice = podfukářka. Přepokládám posezení při prozkušování přibližně po poledni - podvečer, phinalizování po páté, pravděpodobně později. Přímo poblíž Phíkovnice posedí persóna, přičemž přinášela přednostce podněty pro poodejmutí posluchačů Phíkovnici. Proto potěšení pro prozkušování postrádám…😟
Ano, proto jsem psala, pište, kdo chcete. Pište vážně i nevážně, nebo vůbec.
Znám Váš “světonázor” nebo jak to popsat (ještě z IF), tedy doufám, že si jej pamatuji dobře. A souzním s ním.
Ono už s tím rozhřešením po smrti…i to je výmysl člověka. Podle mnohých všichni jdou do nebe, i vrazi například, a žádné rozhřešení nepotřebují.
Varaxi, jak jsem psala, to téma je vážné i nevážné.
Také si o tom myslím svoje… Ad důkaz duše u lidí: Pokusy proběhly (že duše existuje)…ale teorie má slabá místa.😉
Přítelkyně, případně přátelé.
Phíkovnice po poledni prozkušuje pořádný počet posluchačů. Po podrazu přednostky pociťuji pnutí, paniku, pesimismus. Pfuuuj! Phíkovnice prožívá přímo příšerné pocity…
🤣👍
Ale bojím se, že se nedočkáte…😉
Čanko, a jak měl Bert ten obojek utaženej? Já u koček obojky dávno zrušila, tak už si je moc ani nepamatuji. Ale mohl se mu utáhnout sám??? Jako, že by se někde zahákl? Sama píšeš, že měl bezpečnostní…ale je pravda, že jsem v minulosti také u bezpečnostního obojku už zažila, že se při zachycení v čemsi nerozepnul. Detaily si už nepamatuji, jen, že to skončilo dobře.
Jak to víte??😄
OT: Honda Jazz byla mým favoritem…
A co se to stalo chuděrce Malině?😟
😀👍
Takže až zvládnu Očistec, mám naději se se svými odešlými parťáky zase setkat…😉
N:Šikovný klučina.🙂 Zachoval se statečně a myslím že si poctu rozhodně zaslouží. Stejně to ale musí být zvláštní pocit projít se teď po chodbách a myslet na ty které už tam nikdy nepotká.😐 Opravdu všem z té fakulty držím palce ať se jim podaří vrátit se do normálního života. Bude to trvat a někteří se toho nezbaví do konce života. Strašný čin pálit do bezbranných a ještě k tomu mnohé z nich znal. Kdyby přežil,neměl bych s ním sebemenší slitování.😐
I toto je těžké…
Je to strašlivý masakr, jak jsem mnohokrát psala, pro mě je nejhorší to zastřelení novorozeněte. Ale mám přečteno a naposloucháno strašně moc o Hepnarové. Podle mě (a nejen podle mě) se u ní rozjela psychóza… Tudíž dnes by skončila asi doživotně v detenci.
Dtto teď jsem poslouchala o Barboře Orlové, ta, co vraždila na škole ve Žďáru. Je také v detenci, z níž se snaží odvoláním dostat ven. Pro mě bylo až šokující, že její vraždění bylo vedeno pozitivním úmyslem. Měla halucinace a bludy, hlas, který jí říkal, že Ďábel chce zničit celý svět. A ona chtěla svět zachránit tím, že obětuje sebe sama. Při vyjednávání křičela na policisty, ať ji zastřelí. Je to prostě síla, když někomu takto v palici vznikne úplnej guláš…a ona za to de fakto nemohla. Vlastně mohla, vysazovala si léky. Což dělala i moje kamarádka s podobnou dg. A jak to dopadlo s kamarádkou?? Skončila v klecovém lůžku! Ach jo, schizofrenie je děsivá nemoc!!! Jenže, mohou za to i doktoři. Při tom vysazování se člověk nezvencne hned. Jak v případě Orlové, tak v případě mé kamarádky, dle mě, na to měl přijít jejich ošetřující lékař.
N:Kdyby Rusko chtělo dobýt Evropu, tak se s Ukrajinou vůbec nezahazuje. Rozhodně by nezačalo tam a rozhodně by tak hloupě nikoho nevarovalo.🙂 Jenže teď už jim bude stačit jen počkat. Postupně odpadají spojenci a hlavní je již ztracen zcela. Ani dolar. Zrovna my dva jsme o tom tady mluvili před rokem zhruba co se stane a jak to bude postupovat. USA nemá přátele, má jen své zájmy. Pamatujete?
Pokud jste tedy voják (ani nezpochybňuju, ani nevěřím 🙂), proč Rusové dávno UA nedobyli??? Nechce se mi věřit, že by na to neměli (zbraně, armádu…). Celé je to divné. Ano, UA má podporu půlky světa, přesto si myslím, že kdyby Rusové (neboli Putin) chtěli, tak je dávno po válce.
N:https://youtube.com/shorts/2y3LorLMocY?si=NrP7YG--RskJtb8-
Výraz Pekarové když zjistila, že přes šedesát procent plynu kdesi “demokratizovaného” pochází z Ruska. 😀
MPA je marná osoba. Opět mě nenapadá jiné adjektivum, pokud ji nechci rovnou těžce urazit.
Tak na popud z vlákna o ohaří knížce zakládám vlákno, kde se může psát vážně i nevážně.
Třeba to nikoho nezajímá… Ale pokud se “někam” po smrti jde, jdou tam - dle mě - i zvířata.
Co vy na to?
Jak psala jinde Keriton, chcete-li hejtit, hejtěte jak je libo!😄
Klidně. Já jen zalitovala, že jsem si to nepřečetla, než se to smazalo. Nemíním to tu dál plevelit…😉
Repta-A-Repta:Žítkovské bohyně jsou momentálně dostupné na stránkách rozhlasu jako četba na pokračování - zatím první díl ze včera, další bude zítra atd., celkem deset dílů bude.
Zkuste si poslechnout ten první díl - taky doporučuji, mám knihu i audio, stejně jako Bílou vodu.
https://www.mujrozhlas.cz/cetba-na-pokracovani/katerina-tuckova-zitkovske-bohyne-2717886
Díky moc Repto.
Pravdou je, že nemám ani TV ani rozhlas. Spousta věcí bývá online na netu. Já si poslechla rozhovor s V. Helou, našla jsem teď tento (ale poslouchala jsem jiný, opět s p. Helou):
Vidíš, a já bych hnedle tipovala medvěda!🤣
No, je to teda fakt obří stopa. To je někde u vás?😉