A všimli jste si jaká se z toho vyvinula krásná mexická Neverend Stellenovela o třech účinkujicích ?🤣 Scénárista nestačí dopisovat.😀
A všimli jste si jaká se z toho vyvinula krásná mexická Neverend Stellenovela o třech účinkujicích ?🤣 Scénárista nestačí dopisovat.😀
Anonymní Anonym:Někerý se do toho angažují a přitakávaji nějak moc.
No a? Je někde dána norma kolik toho může/smí diskutují napsat k něčemu, co se mu nepozdavá?
Dík já se v tom zatím nevyznám, brala jsem to podle těch užitkových, takhle to dává smysl.
Tak další co má sníh a já jen tři vločky na zastávce tramvaje.
A tak jo 😀
🙂
no když já nemožu čistokrevný, já mám úkol sobě daný - budou to ty čtyři striptýzky nebohý. Pevně doufám, že se letos najde čas a trochu s tím pohneme.
Já miluju chrupky! Bože, dobrá třešeň, to je taková lahůdka!! Tečou mi sliny jak bernadetýnovi 😀 . Na chalupě je několik druhů třešní, je to třešňovej ráj. Je tam bokem taková zvláštní třešíňka. Má třešně tak jako dožluta spíš. A to je chuťovčička.
koprologii na tenkohlavce liščí,
☹️ ajo. No našinci mají taky rozkrámováno - jak doma tak dřív i na chalupě. Mně nepadla tahle možnost.
akže o magora se rozhodně nejednalo
No, no, právě. kdyby to magor byl prošpikuje ho jak cednika. A že by si to zasloužil
Hroznej zážitek, strašný.
Jo takže to je asi tedy myšleno, jako okrasnej pták a ne normální slepice - proto ta cena?
Jsem hledala, jestli není v diskuzi něco na téme inzeráty-drůbež, ale nenašla, tak se zeptám tady. Čistě pro zvědavost. To je opravdová cena za slepičky?
https://www.chovzvirat.cz/inzerat/209513-prodam-2-slepiceky-hedvabnicky-usa/
No, to jsem se právě chtěla zeptat, zda víte, že to je skutečně ten krkavec?
S liškou dobrá strategie - naučit ji na to, aby byla rozmlsaná a nešla po kde čem.
Mně se hrozně moc líbí, jak efe umí zvířata cvaknout. Má na to cit.
Jo. pro mě je úžasný pozorovat spokojený uvolněný čoklidy, když řáděj.
No to je ale třeba i o tom, že ti dotyční, co zbraň nepoužili nespadají do kategorie magorů. I proto po ní nesáhli?
A pak - magor, trotl, je schopen napáchat paseku s čímkoliv. Od tý kudličky, po železnou tyč, když mu hrábne.
Ta šprnda vyjde levněji než ten silikon.návlek a je to taky silikon…
heh, no jasně, fakt bezva nápan, jen si ten tip zapamatovat 🙂
No jasně, člověk se musí zeptat u těch, co vědí.
No tak ale - lze teda doufat, že člověk se záznamem ten zbroják nedostane?
Vona má tu kušnu fakt výbornou! To je pes do reklamy 😀
Takovej afekt už zničil desítkám rodin loňský vánoce, víme?
no, svatá pravda. Zajímalo by mě, zda tohle ten soud zohledňuje, zda mu ten zbroják nějak sebrali? Ne kvůli psovi, ale tomu, co píšeš.
Já bych teda rozhodně nestřílela už jen proto, abych si nezabila svýho psa
to je pravda, nekoukala jsem na to z tohodle pohledu. Furt nad tím přemýšlím, jak bych jednala.
Podle mého názoru by člověk, který takto jedná v afektu, vůbec neměl zbraň vlastnit.
A to rozhodně, proto já žádnou zbraň nemám, (zato mám v předchozím příspěvku hrubku, ble)
No bať, to je jasný, já myslela to neřešení z pohledu majitelů psů. Jít po slepičkách něco mě, jdu taky já po něm