Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 03.01.2025, 11:29:50
A drželo to?
Máma tehdy tohle ušila z takovýho - ty jo vůbec nevím, co to bylo za matroš - jakoby ubrusovina, ale byla to látka, pevná, ale dobře to drželo tvar - ona si myslím vyhrála i s tím, že to bylo tvarovaný na tlapku jako takovou, že to nebyl “fusak”
Pravda mě nenapadlo, že se to prošlape, mám lépe číst
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 03.01.2025, 11:17:57
Pořád nad tím tady přemýšlím. co bych , jak bych já….
Když si člověk místo slepiček /který třeba nikdo neřeší/ dosadí, že by tam měl svoje psy? a ten návštěvník by měl jednoho v tlamě? To bych přece střílela, bez ohledu na vyděšenou sousedku. Možná bych pak dala i do tlamy já jí.
Odpověď na příspěvek uživatele Veronika z 03.01.2025, 10:46:51
Ta klec je podle mne malá - si myslím, odborníci se určitě vyjádří.
Pokud je budete dělit, měla byste - dle mého názoru - pořádně a bedlivě vypozorovat, kdo s kým “peče”. Abyste nerozdělila špatný pár, to by bylo krutý.
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 03.01.2025, 10:33:04
Ty jo to vůbec nevím, asi nejspíš ukolébavka nějaká to bude.
kam na ty nápady chodíš!!!???
A to máš jednoduchý. K snídani si uděláš ovesnou kaši a před talíř si dáš cedulku Ftipná kaše, to sežereš a protože placebo funguje, seš rázem ftipná. Takhle to dělám už leta 😀
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 03.01.2025, 08:51:02
Jo, na chalupě v létě vždycky chodí lišky na třešně. Jednou jsem šla s ohaříkem dopolko z procházky a před naší brankou stála mlaďounká liška a furtovala se stejně jako já. Byla tím tak zaujatá, že o nás nevěděla. A když nás zaregistrovala, tak se na nás podívala a protože jsme se ani nehnuli, pokračovala vesele v ládování dál. Stáli jsme tam jakou dobu. Až jsem musela taktně zakašlat, protože mi bylo žinantní ji plašit tím, že se dáme do pohybu 🙂 . Byla krásná,nádherně vybarvená.
Jo a včera jsme s Mousesem cvičili 😀 😀 . Nejdřív cirkusově, kdy jsem ho honila z pelíšku u gauče na pelíšek na parapetu a volala Aláá hop (musim si vyrobit hořící obruč 😀 ) a pak svazarmovsky, kdy chodil u nohy. Pak naznal, že už se dost nažral a řek mi nažďar.
(to jen abych se držela i tématu jak zabavit kočku doma)
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 03.01.2025, 09:02:23
Děkuju. Tak nějak jsem si to myslela, když jsem tu mourovatou sjetinu viděla 😀 . Ale nadšenej z toho byl. Teď už si toho nevšímá, je možný, že to vožižláváním a vokusováním třebas vyšumí, když to pak už ty kočky nebere. Teď mu to dám na pelíšek na parapetu a nic, jak když to tam není.
edit - kurnik, proč mě nenapadlo se do tý Wikiny vlastně podívat taky? :o asi tam je všechno teda.