A já jí to namaluju 😀
Ostatně přebal knihy už máme - můžem tam dát tu Megi s kotlikem. Bude pak slavná. Jako Goro, bílej pef.
😀
A já jí to namaluju 😀
Ostatně přebal knihy už máme - můžem tam dát tu Megi s kotlikem. Bude pak slavná. Jako Goro, bílej pef.
😀
Dělám.
Buřty s cibulí.
Tak to teda nene. Já melu z prostředního. Megi z prvního. Poslední je furt ešče volnej 😀
Přijde! Řekneme Megi, aby to dala pánčičce příkazem, vona se jí bojí, páč je to ten bojovnej pef 😁 Až se teda Megi vrátí z toho lovu slepic, což b ude trvat, páč ešivá použila tu virguli, tak jak jsem jí poradila, najde leda prt. Má to vobráceně.
Jako u vás někde? 😂 To je mi moc líto, musí to být hrozné 😀
Buggyra:magoři.
Gde?
Jediti! Ach bože ščenátko.
ne, mně je to jedno, nezávidim. vůbec. ani malinko. 🙂
Potřebuješ peníze! Koupíme tiskací stroj a budem chrlit kalendáře. Zaplavíme Evropu našima kalendářema. Běž vrtět proutkem! 😂
To SOU SLEPICE, nevidiš ty řebínky? Běž si dát místo hadru na hlavu na předchozí straně radši Raf a je to. To SOU SLEPICE. A proutek Ti vyhledá i slepice. Nejen vodu. Taky peníze, zkus s tim chodit kolem baňky, uvidíš, jak se bude proutek vrtět!
Ježek mě naučil zavírat dveře
se ti jednou může hodit jako výchovná metoda 😀
hrnky! Bože hrnky!
🙂 🙂 máte tam živoučko teda!
Tady dělá chytrou, a už ani ty slepice neuhlídá!!! 😀 😀
Jo, taky to tak mám, psy jsem vždycky naopak vedla do kontaktu s háravou fenou, protože na sídláku se jim jaksi člověk nevyhne, takže se i u háravky poslušnilo a fungovalo a jak se mi to pak hodilo, když jsem k prvnímu ohaři přivedla fenu z útulku, a když pak s ní vyrůstal Štajn a pak k němu přišly Tali.
Je ale taky možný, že člověk nenarazil na psa, který by byl fakt velkej hormon.
acher:Slíbila jsem fotku,ale vyfotit je to není jen tak.Člověk by neřekl,jak umí být ježek rychlý.
Jeeeditíííí, já jednak hnusně závidim a druhak moc děkuju za ty pichlavý koudele, že jim pomůžete. A…kdyby….byly ….ešče časem nějaký reporty……. to by bylo!!
Šak to nevaří pro sebe, že jo, to je pro cizí čokle, a dyš tam dá mrkvičku - z výprodeje, nemusí tam dávat tolikatě masa (seš dobrá, žes mrkvičku odhalila)
Megi neumí dobře počítat sem si myslela, že jí dělá problém desítková soustava, že se spletla jako. Votočená nejni na druhou stranu, ale pózuje pro fotograf.
Já sem ráda, že v tom malování najdu zrzavou, natož žíhanou, dyš se Ti to nelíbí, tak si to přemaluj, stálo mě to nemalý úsilí a překousnutou špičku jazyka, jak sem se soustředovala.
megi-the-pes:Megi raffaello. 😀
🤣
Plaka:Uka obal! 🙂
Ale prosim vás, ne abyste to někde šířili, je to zatim v utajení, jako výrobní tajemství, kdyby se to totiž dozvěděla konkurence, tak………. víte jak, takže ticho, neřikejte to nikomu. Bude to trhák na trhu 😀
Děkuju moc za report, vážím si toho a jsem opravdu ráda, že knížka splní to, co slibuje.
No, ty bláho!! Já teď nevím, zda se to v souvislosti s Vasilem probíralo - co alavis calming? Chvíli jsme to po konzultaci s naším vetem, který osouhlasil, že se může i dlouhodobě, Tali dávali, když byla v tom nejhorším pohrkaným údobí. A bylo vidět, že to něco dělá. byla uvolněnější.
My venčíme taklenc. Ba ne kecám, taklenc - dokonce se i pracuje.