Odpověď na příspěvek uživatele ančovička z 24.02.2025, 21:57:14
Nene, to já nevím, zda paní ví- neví. Jen mi dnes volala, že prostě občas se stane, že nějaký kus uhyne a zda, když mám psy, zda bych neměla zájem. A já nevím, zda tan nemůže být nějaká nemoc. Měla tam třeba patnáctileté kusy - ty právě měly ten obleček. Myslím, že se paní stará dobře, je tam u nich opravdu každý den na té pastvě, řeže jim tam větve a tak. Já se ptám pro sebe, jestli tam můe být něco, co by ty psy mohlo ohrozit,když to maso vezmu. Za mne - neználka - pokud nebude nějaký parazitický přenos?? nebo jak to říct - by to bylo maso zvířat z pastvy. Ale! nevím zda tam nemůže být nějaký háček?
Myslím, že to paní myslí dobře - za to, že tam občas ty kozy při průchodu zkontroluji, ale prostě - chtěla bych vědět, zda to pro ty psy nemůže být nějak nebezpečné - nebo pro mne, až budu zpracovávat??
poprosím o radu, protože se naprosto neorientuju. Dostala jsem nabídku na možné krmení pro psy kozího / ovčího masa z uhynulých kusů.
Hrozí něco? Nevím, jak je chov ošetřovaný. Vím jen, že majitelka má kozenky venku, stará se o ně (staré kusy mají bundičky 🙂 ), je u nich každý den, ale jak jsou ošetřované , to nevím. Zvířata jsou celoročně na pastvě. Půjde dle mého názoru o kusy uhynulé spíše stářím, ale nějakou nemoc asi vyloučit nelze??? .
Paní se nezdá, že by o zvířata nepečovala, je tam u nich na kontrole každý den /a jsme i domluvené, že když jdu kolem já, okouknu, aby nebyl nějaký průser/ .
Hrozí něco? kdybych to vzala pro psy? Fakt naprosto nemám představu.
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 21.02.2025, 13:13:45
Horsano, to měl můj šéf teď, tři neděle byl doma. ATB měl. Není to legrace. Buďte na sebe hodná, nevím, zda jste byla u doktora, pokud ne, chtělo by to.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 21.02.2025, 10:16:36
Mně se děsně líbily ty slípky, jak sem dávala ančovička, jak je má s těma kozenkama v chlívě.
Sem si vzpomněla, že to byly asi maransky? Koukala jsem na obrázky ale, a asi jsem vedle, páč ančovička měla takový barevnější - myšleno kresbu, ne že by byly jak na pouti.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 20.02.2025, 14:40:57
Kurnik Efe, kometo, jak se to dělá, já to zkoušla a chodim jako degen, co má navíc naděláno v kalhotách. A rychle se tak chodit nedá a já chodim extrémně rychle, neumím se pohybovat pomalu. JAAAAK, jak , jak to mám dělat?
Odpověď na příspěvek uživatele Saga z 20.02.2025, 13:47:38
Chce to čas, moře času.
ano. a někoho takhle po boku.
A řekněte mu, že to není otřepaná fráze, že “už toho, co odešel nic netrápí.” Je to důležitý fakt. Protože ať je to o tom, že ten, co odešel měl trápení a nebo naopak se nenadálým rychlým odchodem tomu trápení vyhnul, je tahle věta pravda. A můžeme se o ni opřít v momentě, kdy nás ten milovaný opustí, protože poslední co chceme, je, aby se náš milovaný trápil. On odešel, netrápí se a my prostě musíme být silní a zvládnout to, aby on se trápit nemusel.