Ta klec je podle mne malá - si myslím, odborníci se určitě vyjádří.
Pokud je budete dělit, měla byste - dle mého názoru - pořádně a bedlivě vypozorovat, kdo s kým “peče”. Abyste nerozdělila špatný pár, to by bylo krutý.
Ta klec je podle mne malá - si myslím, odborníci se určitě vyjádří.
Pokud je budete dělit, měla byste - dle mého názoru - pořádně a bedlivě vypozorovat, kdo s kým “peče”. Abyste nerozdělila špatný pár, to by bylo krutý.
vločky jak na Ladovém obrázku-trochu řídčejší🤭..nejsou vidět
😀 😀 😀 pomoct. Bobča taky asi ovesnou, že jo? 😀 😀 😀
Ty jo to vůbec nevím, asi nejspíš ukolébavka nějaká to bude.
kam na ty nápady chodíš!!!???
A to máš jednoduchý. K snídani si uděláš ovesnou kaši a před talíř si dáš cedulku Ftipná kaše, to sežereš a protože placebo funguje, seš rázem ftipná. Takhle to dělám už leta 😀
🙂
Jo, na chalupě v létě vždycky chodí lišky na třešně. Jednou jsem šla s ohaříkem dopolko z procházky a před naší brankou stála mlaďounká liška a furtovala se stejně jako já. Byla tím tak zaujatá, že o nás nevěděla. A když nás zaregistrovala, tak se na nás podívala a protože jsme se ani nehnuli, pokračovala vesele v ládování dál. Stáli jsme tam jakou dobu. Až jsem musela taktně zakašlat, protože mi bylo žinantní ji plašit tím, že se dáme do pohybu 🙂 . Byla krásná,nádherně vybarvená.
Šiděj mě, šidej! A Ventusky řiká, že se nám to vyhne! ☹️
Jo a včera jsme s Mousesem cvičili 😀 😀 . Nejdřív cirkusově, kdy jsem ho honila z pelíšku u gauče na pelíšek na parapetu a volala Aláá hop (musim si vyrobit hořící obruč 😀 ) a pak svazarmovsky, kdy chodil u nohy. Pak naznal, že už se dost nažral a řek mi nažďar.
(to jen abych se držela i tématu jak zabavit kočku doma)
EDIT - to je reakce na Hmn
Jak každýmu nasněžilo a já mám prt? 😢
Škoda - ale na druhou stranu - lidi taky vidí fotky s rakovinou a kouřej dál.
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!
DĚKUJEME JÉŽIŠKU!
😀
🤣 a co jste učila 😀
😀 😀 a oni ho dodnes poslouchají 😀
Děkuju. Tak nějak jsem si to myslela, když jsem tu mourovatou sjetinu viděla 😀 . Ale nadšenej z toho byl. Teď už si toho nevšímá, je možný, že to vožižláváním a vokusováním třebas vyšumí, když to pak už ty kočky nebere. Teď mu to dám na pelíšek na parapetu a nic, jak když to tam není.
edit - kurnik, proč mě nenapadlo se do tý Wikiny vlastně podívat taky? :o asi tam je všechno teda.
Myslím, že byste měla udělat fotokoláž z těch srdcí a pak to poslat do světa s tím, že tohle je výsledek toho, když se lidi chovají jako paka.
Ano, to je pravda. odvozeno id slova ženista! 😀 😀 😀
Krása.
Já teda myslím, že to není jen nuda, má to význam komunikační, utužení vazeb a tak. Aspoň tak to tehdy nějak psali.
Dafule! Nejni normální ani to, že lidé přechází křípku! Tak nekrafej a v klidu koukej chořet. Chceš, aby Ti někdě něco prasklo? Nebo ses totál zhroutila? NE-CHCEŠ. Dej si čaj, suchou housku, uvař si brambory s mrkví, pusť si Solílka a buď v klidu.
No a dyk já vim, vim, vim. A vim. 🙂 Že máte pravdu.
To jen ale, že to s tím modem operandi mi secvaklo až teď. Sem se musela o podělit. Že jako jsem geniální, že jsem to objevila. Skorem jako ten Čůrlok Džouns, že jsem.
(vono teda stejně se to po čase překabátí a zas to někde vyhřezne)
Chci poděkovat za tip na tu aktinidii,který tady proběhl. A taky se zeptat - Pořídila jsem Mousesovi, větší radost jsem mu udělat nemohla. Celý to rozhlodal a totálně se tím ale sjel. Tak na druhou stranu nevím, jestli to pro to zvíře je v ólrajtu?
A to je taky pravda.
Jo to asi taky může být možnost, laik to nemusí poznat a nevím, jakou roli by hrálo, když to bude tři na jedno pohlaví. Zas by to asi ve velkým prostoru nevadilo, ale v kleci, která pořád klecí je, není to voliéra, nebo volný prostor, tam může prostě vadit cokoliv?