Že sem lezu…. a co mučenka? pro lidi jedovatá není. A předpokládám, že je tam světlo mohlo by se jí tam líbit.
Že sem lezu…. a co mučenka? pro lidi jedovatá není. A předpokládám, že je tam světlo mohlo by se jí tam líbit.
Jo a když jsme u toho venčení….. jsem si díky Bubrdli dneska vyšlápla na zahradě houno. Páč pani Bubrdlová se asi ráno byla zvyklá venčit tzv. podestově, takže ráno vyběhne, vytvoří louži a někde zcela nekontrolovaně, než se obujete, položí velmi rychle kabel. V týhle tmě to nemá člověk šanci zjistit, kde to bylo. No a pak už by šla madáme domů do teplýho pelíšku, že jo. No a tak jsem dneska měla prostě ranní skluz. Nesnášim lidi prasata, co po svým čoklu neukliděj 😀 😀 Navíc na vlastní zahradě 😀
No joooo, enemže von je profík, kdežto já jsem skutečný matla 😀 A možná, že kdybych nemalovala právě tou myší, tak to nebude zas na druhou stranu ono. Já jsem si kdysi malovala obrazy, pak se něco stalo a já čučela na plátno a ta bílá plocha mě nějako jako tento - poděsila, nebo prostě nevěděla jsem co jako bych tam měla namalovat 😀 . Nekecám. Tady tohle je legrácka, tam o nic nejde, jsou to dětský malůvky, za ty se nemusím stydět a fšicí se tomu můžou zasmát.
No to já spíš teda z toho monstra. A bylo to přímo u Vás to zemětřesení?
Horsano! Ty bláho, tam máte rušno!
Děkuju. My se teprvá jako kreslička zavádíme, taky mi trvalo asi na šestkrát, než z toho vyšel motejl a ne rozfoukaná prachovka s očima 😀 Ono totiž malovat v počítači myší, to je fakt peklo 😀
Ty jofka! Díky za tenhle report! A hlavně, že je germánka v cajku.
Já se přiznám, že tomu pořvávání moc nerozumím 🙂. Pro mě osobně je naopak tichý povelování známkou toho, že člověk se psem funguje, že se pes soustředí a nemusím na něj řvát jak na retarda, že ví co má dělat, že.. že…. Celou tu dobu, co máme Tali se od začátku snažím snížit sílu hlasu při běžném provozu-přišla jako totální ořvanec,brrr. A když je den, kdy můžu špitat, jsem na vrcholu kynologickýho blaha 😀
souhlasím s Dogpointem. Já ještě stojím za Dášenkou Dáši Kubištový z Jizerek. Byla jsem tam osobně několikrát.
Supr, díky, nakoupeno. Rovnou jsem tam přihodila pro jéžiška krásnou červnou mikču s kapucou a stojáčkem. Mám doma jednu prastarou, podobnou a na venečení je dokonalá, už dosluhuje, tak ji můžu vyměnit. díkec.
Já nejsem cvičákovací, zkouškovací. Zkoušku jsem se psem složila jedinou, na psím táboře, kam jsme jezdili za zábavou. Ze zábavy jsme skládali i tu zkoušku a možná proto jsem nebyla nervní a všechno supr klaplo. A víc než počet bodů a nějaký místo mě právě tehdy potěšila slova rozhodčí, když nás chválila za spolupráci a za velmi tichý povelování - dávala nás za příklad paní s RTW která na nebohou feňuli zupácky pořvávala (až tak , že jsem si říkala, že mi psa zvedne z odložení), Takže vím, že slova rozhodčího jsou víc, než bodíky nebo zlatej kov - na tom stejně musíte utírat prach. A nezahřeje tolik jako to ocenění. A to Vaše bylo fakt veliký.
Zkus jim dát moje voříšky -třebas pak nechaj ty stromky 😀 (kecám, ale mám vořechů na rozdávání)
Tak ale králičí bobek asi nevadí, jestli nežerou úrodu - budeš z nich mít užitek. Teda dokud si Bobeles nenalové, to bys měla problémek 😀
Nedokážu teda poradit, ale spíš bych se poptala u králíků, než tady u nás u čoklidů. Mohla bys je ale vlastně použít jako výcvikovou pomůcku pro Boubeles. Že bys ji takhle mohla cíleně učit klid před zvěří 🙂
Dobře oříšky si nechám.
A tak dobro zvítězilo nad zlem.
😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ses nezmínila 😀 , mohla jsem vypomoct 😀 😀
nechceš oříšky?
A pak nemá být narváno. Tohle je fakt smutný, myslela jsem, že je to “jen” u psů, ale koukám, že praxe stejná i u koček. Já prostě už jinam, než do městsých útulků nakonec nesáhnu.
Thielli - supr nápad a dotaz - holky na sobě mají každá celý ten tubus, nebo už tu rozstřiženou variantu?
Mystíle, že fakt vystačím s jedním pro tři čokle?
Týýý jofka!!! Nádhera!!!!
Milé družstvo Kelišovo,
já vám oběma velmi gratulíruju a hnedle včéra večer, cestou z Hrombachu domů, jsem o tom vyprávěla muži svému , jak je to úžasný a on se u toho vyprávění hezky usmíval- tak to je taky gratulace, von nejni zrovna kynolók. Je to moc hezký vidět takovýhodle psejka, jak sbírá vocenění a teď uplně nemyslim ešivá dajlimimedajli, ale to, co řekl rozhodčí. To je nejvíc. Víc, než body samotný.
To je nějaký zaklínadlo?