Dumám si tady nad tím, že bych to stejně tomu zvířeti nedokázala udělat, ale na druhou stranu, pokud by to měla být záchrana, nebo aspoň pokus o ni, před sekerkou, tak…. lepší asi to zkusit, než hlavu na špalek?
Dumám si tady nad tím, že bych to stejně tomu zvířeti nedokázala udělat, ale na druhou stranu, pokud by to měla být záchrana, nebo aspoň pokus o ni, před sekerkou, tak…. lepší asi to zkusit, než hlavu na špalek?
Přesně. Nechápu to.
co by na to řekli ve Štrásbůrku?
…Prý pelichání vyvolává u ptáků nějaké změny metabolismu které souvisí s obranyschonosti…možná stejně působí velká ztráta peří…..
ahá? to by pro mě jako laika znělo i jako, že by na tom něco mohlo být. Nebo prostě šok, tělo začlo honem řešit něco jiného. (bolelo mě v krku, cestou pro lyže jsem spadla ze schodů a při pádu mi ruka zůstala v zábradlí, bolelo to jako sviň, ale v krku to okamžitě přestalo = mohla jsem jet na závody 😀, tzn. ten čert a ďábel prostě fungujou)
edit - držím kohoutovi a zadavatelce palce, aby to klaplo
Zadavatelka psala, myslím, že to dělá i přes den.
hned nemocného psa?
psala jsem projev bolesti, nebo stáří.
jako by byla v křeči -píše zadavatelka
mi nepřijde to stejný, jako když si Rumouš pomlaskává, že je u mléčnýho baru.
vycházím z toho, že je to pro zadavatelku nové chován u její staré fenky, takže to doposud nedělala.
Vyhnání čerta ďáblem + pacient se obával , že je škubán do poliftky a tak se radši honem uzdravil.
jiný zrzavý jo, nejlíp za malých pivovarů.
Fuj ta hrubka tam, omlouvám se. Mě-mě by zajímalo , má být.
Plný plato panákůch!
Ne, nemají jasno, ale vzhledem k :
kříženku 14 let starou. Už je téměř chluchá, na bolavé nožky bere carprodyl, občas už má různý skraty, jak mají i staří lidé.
a k tomu, že to evidentně doposud nedělala a je to pro zadavatelku nové,
je vyšší pravděpodobnost toho, že je to projev stáří, než toho, že by používala Jacobsonův orgán k prozkoumání pachů
po předlouhé době pokoukla, poslední pokus 🙂
Ten je krásný!
😂
ale já třeba zázvorový pívo nepiju 😀
edit a zapomněla jsem všem závistivě pochválit ty malinkatý kužátka! ňuňu jsou. Šécky bych si je nechala,proto nemožu nic chovat.
No mně by zajímalo, kdyby se toho chytit šikovný právní, jestli by dokázal tu smečku idiotů zahnat do kouta.
Mně nevadí zvýšení, vadí mi to, že někdo opravdu televizi prostě nemá a platit ji bude, protože operátor sdělí!!!!! cizím lidem!!! že má připojení. Neměla by tedy vláda dokázat, že to používá? Jak on má dokázat , že to nepoužívá?
Proto překreslila, protože pousmání, poprskání potřeba, páč páč politika-pitomá, poplatky-pitomý, pejskaři-pitomí-pořídí psa prostého PP, pak podivují….pokračovat?
asi určitě ne 😀
Přerůžovělá, pobíhající….. 🙂 Představila …. překreslila, poprskala pracovní plochu pitím.
Třeba ty lišky cípnou žízní?
těžko….
Neposlouchám Norové, poslouchám Ventusky - zatím dycinky - možná jedna výjimka? - to byla pravda, že jo Megi? Taky mi nevěřila, když sem říkala, v tolik a v tolik Ti začne pršet. a vono jo. v ten pátek to u nich bude většinu času v modrejch barvách, takže žádnej slejvák, ale v těch vosum to zesílí. a v jedenáct už zase v modrejch.