Odpověď na příspěvek uživatele balu z 30.08.2023, 12:52:37
Já vím, nabízí se to, enemže to je řešení pro normální lidi a ne pomatence jako jsem já. Rozhodně by to muselo být od Ramštajnů a nic jinýho, jako že bych si pomohla jinou mjůzik. A já bych prostě nebyla schopná dekódovat v rychlosti, když to člověk zdvihá, jestli je to pro mě….. nebo pro mě 😀 😀 . Už jsem to i kdysi zkoušela. Stejně jako nastavení melodie pro konkrétní osobu, taky prt . Já zvládnu dekódovat ticho ve vedlejší místnosti i když spím a poznat, že je tam sice ticho, ale pes stojí a čučí na spící parťačku, protože ji chce čučením vzbudit, aby si tam pak mohl lehnout místo ní, to jo, to umim, ale tohle je nad moje možnosti.
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 30.08.2023, 13:02:48
No ty bláho u dítěte ještě 600x horší, tohleto. Mě by to furt svádělo - přávě proto,že já jsem žravá, naši psi taky, muž dvoumetrovej má velkou spotřebu….., tak mě by to furt sváděle se bát, ešivá jako ten pejsáček, když nepapá, tak ešivá von nemá vevnitř v trupkách nějakej problémek, protože fšicí papají, a když nepapají jsou nemocní….. to je moje blbý nastavení a pokud by mi někdy takovýhle pes vstoupil do života zcela mě to vykolejí. A následně i mého muže, protože by se mnou nebylo k vydržení 😀
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 30.08.2023, 11:26:26
No! Jako tohle je fakt peklo. V původním doma jsem přesně věděla kam sáhnout a to jsem vlastně z podstaty ten typ člověka, co proklamuje, že pořádek je pro blbce a inteligent zvládne chaos /asi jako podvědomá reakce na to, že moje máma byla pořádkumilovná, věci měla v komínkách a já od dětství uklízela tím způsobem, že našlapu tou malou nožičkou všechny hračky halabala do skříně a je uklizeno 😀 /Ale prostě věci měly opravdu svoje místo. A teď? I když jsem jim místo určila a snažila se, aby to vycházelo tak, jak to bylo doma, tak je určitá nedisciplinovaná skupina věcí, která nedodržuje stanovenou pozici a až je najdu, tak je umlátim 😀
edit - já jsem se hrozně celou tu dobu co to nešlo a žili jsme prostě v bednách, těšila na to, že věci dostanou své místo a budu vědět, kde jsou.Tak jkao svoje místo dostaly, ale já nevim, kde to místo je 😀
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 30.08.2023, 11:20:29
😀😀 taky dobře použitelný!
Mně teď došlo ale, že jak mám dvousimkovej tydlifoun a pochopitelně druhá simka je služební, a já nejsem schopná povětšinou poznat, ke které simce to číslo volá……….. že bych mohla vyrobit prekérku 😀
Odpověď na příspěvek uživatele keriton z 30.08.2023, 11:21:29
, jestli jako budu dělat vstupní test žravosti, nebo co….
😀
Já mám štěstí na ty nenažrance - jsou po mě, tedy jako já. A když pes začne mít nějak problémy u jídla, hned jsem auf, protože to není normální, takže já bych psa nežravce asi furt zkoumala. 😀
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 30.08.2023, 11:13:48
Jojoooo outdoor, to musí zářit, stejně jako papoušci na kolech s pemprzama. Jako já neříkám, že musí člověk vypadaj jako já nevim jako co, jako drban.ale prostě všechno tak nějak normálně prostě.
Je teda pravda, si tak uvědomuju, že moje nejoblíbenější softšélka je v barvě popelářskýho mundůru, ale to čistě jen proto že se nechci nechat při loncání s ohařema zastřelit myslivcema. Takže mám co řikat 😀
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 30.08.2023, 11:05:29
Já to chápu, to je navíc po tom filmu. Střílela bych to. každej kdo chce opustit město by měl projít školením, testem a 60 denním kurzem, jak se chovat venku. Měl by dostat čip a fotokameru na hlavu, aby se vidělo, jak se chová a pokud zhovadile, následoval by několikaměsíční trest ve formě úklid po lesích!
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 30.08.2023, 09:55:01
JO! Přesně. A musím ale popravdě trapně přiznat, že momentálně jsem to taky tak trochu i já.Já se furt díky přestavování něco někam uklízí, přesouvá a nejsme vlastně usazení, tak tenhle stav mám přečasto i já. Tuhle už jsem byla opravdu zoufalá a řekla si, že na to ale kašlu a počkám, až to vyplave.
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 30.08.2023, 05:23:25
Milá Bambule,
děkuji Vám převelice velice mnohokráte i děleno za ten první obrázek!! Já se totiž moc těším, až to řeknu!!! Úplně, ale úplně se tetelim a už vyhlížim, nedočkavě jak Rákosnik nad rybnikem, aby mi honem někdo zavolal!!!!!
S vděčností
Zrzavci 😀
ty ostatní mě taky zabily, hlavně asi ten s prdem 😀 😀
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 30.08.2023, 10:42:36
Jak to zná každej jinak 🙂. Naši prostě, když nespí, tak jsou pak unavení, je pravda - nevím jak to máš s venčením, jak každej den na dlouho, jak něco děláte/neděláte. Ohaři jsou fakt při venčení dost v zápřahu a když pak nespí, projeví se to.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 29.08.2023, 22:30:14
…“Flamíku, tohle se nelozdává zadalmo, víš? To plostě není zdalma! To je pomělně docela dlahé! Ty budeš mít sylové maso z plasete, velkou polci !"…..
nenenééé, neneneneneneee? Miluju tyhle rozhovory, čím vážnější, tím užasnější. 😂
----
Ad nežravec, kterýho zmiňuje Balu - jak máte kdo zkušenosti? Já jsem v tomhle hrozná, hned bych za tím hledala nějakej zdravotní problém, zatím jsem taky vždycky měla nenažrance. Stačilo mi te´d, jak Rumíček že nee to maso od Falca, tak jsem v sobě musela cíleně ubít myšlenku, že jako problém. Když je ten pes nežravec, je to prostě z podstaty, že si hlídá tajli (by mě fakt fláklo z tohodle,) nebo se někomu stalo, že se pak po dlouhých časech ukázalo, že to mělo nějakou příčinu?
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 30.08.2023, 10:09:46
Nono no, takhle jsem to myslela. tím že pes vlastně za trest, že má radost musí jít ležet na místo a sejmu tu pozitivní emoci, tak mi to nepřijde vůči tomu psu Okáčko. Převedu to jinam, klidním to, to ano, nepodporuju výskotem , ale taky nechám plynout . Je-li jeden pes, kočíruje se to mnohem snadněji, než v počtu tří pomatenců radostných.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 30.08.2023, 10:01:52
No hele to si nemyslím. Moc dobře vidím, že v době, kdy jsme doma a psům dáváme mnohem víc aktivity , tak jsou pak popadaný jako višně a pokud jsou unavení nad míru, kterou dají, tak spešl u Tali prostě vidíš, že je to už na ni moc.
Odpověď na příspěvek uživatele Rustica z 30.08.2023, 10:10:13
Jooo?? Rozšiřují se??? Já ho viděla jen jednou jedinkrát cestou na chalupu. Já mám radši teda bílýho, má proti černému hezčí kukuč (což je , chápu, velmi nespravedlivý 😀 )
A víte co mě překvapilo ? Hlas volavky, to je za soumraku, jak když po vás jde pterodaktyl 😀 a když jsem u toho hlasu, překvapil mě kdysi datel. Člověk zná čistě jen to jeho bubnování, hlas jsem vlastně slyšela prvně až před asi osmi lety a překvapilo mě, že to není hlas dravce, kam bych to bývala řadila spíš, ale je to datel. Máme kousek od nás rajon taky jednoho datla a to mě taky baví ho pozorovat. Prvně jsem ho taky letos zjara viděla pořádně lítat - ne přelétávat, ale lítat nad svým prostorem, když na něj přišlo to jaro právě 😀
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 30.08.2023, 10:08:09
Jé-eh, máte chalupu v Bílých Karpatech? Pokud ano hrne se k Vám právě obří mrak závistivosti, musí tam být krásně. ale ne, nezávidim, protože už vim, že kdybych odtamtud měla vždy odjíždět po víkendu domů, urvalo by mi to vnitřnosti, takže ne, nezávidim, jen trošánek, malinkatě. 🙂
U nás loni čápi taky neodchovali, měli mladé, ale pak se našly dole pod hnízdem. Tak to letos dohnali a mají opravdu tři krásné kousky.
Sojku jsme jednou krmili z ruky - v záchranné stanici v SOOSu. Vyhlídla si nás a nosila nám ukazovat, svoje poklady! Bylo to úžasný, byli jsme tam hrozně, hrozně dlouhoud dobu. pak tam přišli uřvaný germáni a celý nám to zkazili. ale na tom ptákovi bylo hrozně vidět, jak má radost, že se může chlubit, komunikovat. To asi nikdá nezapomenu. A taky jak jseme ve Vyškově v ZOO krmili krvace z ruky.Hrozně jsme se báli, že jako to vezme, bude to bolet, ale bylo to něžný pohlazení, bral to opravdu opatrně /byly to povolené krmení, co tam prodávali/. Pak mu přišlo, že ho krmím málo, a chtěl mi ukrást ten pytlík. A jednou cestou do práce se mi málem podařilo na sídláku v Prahé nakrmit z ruky divokýho havrana, zkazil mi to projíždějící autobus a pak už jsem musela jít. Taky to bylo moc hezký.