Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 08.02.2024, 14:24:02
t i schody s jedním čékem a třema ohařema, no ne.
ten čék je to nejmenší, horší jsou ty prastarý kusy nábytku, co jsme tam natahali a co jsou těžký jako kráááááááááááva. A taky ten zedník. Protože ten je velmi nedostatkovej druh lidí. Měli jsme jednoho, byl fajn, pak přestal bejt fajn.
Odpověď na příspěvek uživatele anonymní z 08.02.2024, 14:22:25
Taky podpásofka! veliká! Jen jsem to pustila a padla jsem do depréze, to je krása veliká, veliká, ta zahrada, ani kurnik sem ešče neviděla, ale pláču. My máme tankodrom a jeden záhonek, kam jak jsem zjistila, se naučil můj malý profesor, inteligentní pejsek Rumíček chodit kadit do vejšky na keřík. Ječela jsem tak, že vyjeli hasiči, když jsem ho viděla. A tady takováhle krása.
No takže to by taky asi bylo na schody z očistce nahoru a dolu, za todleto 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 08.02.2024, 14:15:46
No a to je právě ten problém. Todle já asi sama nepostavim. To bysem ho už musela otravovat a to já chci jen v případě nezbytně nutným. Todle už je statika. jako řešení dobrý, to ne že ne. a háček je ešče v tom, že by to byl obří kurnik. protože od stěny k těm schodům je asi hodně moc místa. To prozkoumám, to jo, ale hlavně tohle fakt asi nepostavim.
Mně se na mobilu vůbec nedá psát , takže ikonka je mi fučik, ešivá tam je nebo nejni, fčéra jsem dostala psotnika, psala jsem SZ a vona byla celá vobráceně? A když jsem to chtěla opravovat, tak si ten zmetek pekelná ze mě dělal čurinu a mazal a měnil a …………. jen to, že jsem seděla v tramvaji způsobilo, že jsem na tom přístroji netančila čardáš.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 08.02.2024, 13:47:52
No vidíte, ale já jsem vycházela z tohodle:
Jen vím, že bych asi 4 měsíce ochrnuté zvíře při životě nedržela. Vím, že se dokonce i tu objevily videa “paraolympioniků” - zvířata běhající po předních a mající ochrnuté zadní v závěsu na kolečkách. Nevím, na tom konkrétním videu si pamatuji, že vypadali šťastně…ale já bych zřejmě takové zvíře nechala v poklidu odejít za Duhový most.
Ta paní s tím kotětem dostala čočku proto, že ho používala jako zdroj peněz a kotě nebylo v čistotě.
Odpověď na příspěvek uživatele Arosek z 08.02.2024, 13:44:23
a ma chut jist a pit a zit.
No právě, je to jako slepý pesan, některého to prostě limituje, trápí se tím, a jiný to zmákne v pohodě. Je nutný to rozlišit. Nenechala bych zvíře se trápit, ale kdyby mělo vůli k životu, tak to mám takhle.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 08.02.2024, 13:40:00
Já se jen ptám 🙂 . Protože právě se může buď zadařit, že se zvíře pospraví a nebo je to ten živočich, co bude zvesela rajtovat s vozíčkem a bude mu fučík, že mu někdo mačká zadnici. Tak mě překvapil ten rychlý závěr na uspání. Proto jsem se ze zvědavosti zeptala. Já Vám Váš názor nebéřu.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 08.02.2024, 13:37:19
No ona je otázka, jak dosáhnout ale pevnosti, aby až potáhneš dolů těžkej kus, abys při tom nepřišla k sedící pracovnici na návštěvu do hnízda 😀 .ale dám to k přemýšlení.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 08.02.2024, 12:50:12
No odklápění mě právě napadlo taky, ale je otázka, zda to dispozice dovolí a jak by to bylo a ………. no se uvidí prostě. Pro teď mám vymyšlenost, že by část toho výběhu, která bude mimo zdi, mohla být nižší , odklopná, abychom tam neměli obří voliéru. A kolem keříky. Aby to líp vypadalo.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 08.02.2024, 11:38:35
Jojo, odundávací střecha je taky ve hře, to musím probrat se stavitelem, bylo by to asi nejlepší, ale nevím zda nejpraktičtější, ono taky, já zas na druhou stranu nechci ho moc zdržovat, má prace habakůk a zároveń, ale bych chtěla, aby to fakt nějak vypadalo a v zahradě to rušilo minimálně. Máme rádi hezkou zahradu, tak aby to zapadlo - až teda bude hotová, teď je to voraniště 😀