Já snad radši ani nebudu psát, jak to u nás se jménama je 😀. Protože nikdo se nakonec nejmenuje tak, jak jsme mu vybrali. Že se z Edieho stal Murphy, je asi nasnadě, že se Ashe stal Ešus, už tak nasnadě není, stejně jako, že útulková Blanka byla nakonec Blaníček Baníček, Bubinka, že z papírovýho Flake, které jsme si mohla vybrat /Flake je klávesák Rammstein a zároveň je to anglicky vločka, kterou nese hrdě na hrudníčku/byl postupem času Stein - Štajníček, Ramštajníček, Rumíček , asi nemá cenu rozvádět. Co mě ale nikdy, nikdy nenapadlo, že stejným jménem pojmenuji někdy dalšího psa. Naše druhá útulková vižlí babča je tak dokonalou kopírkou té první, že se její útulkové Cindy během 24 hodiny překlopilo do Bubi, Bubínku, Bubrdle a….Baníčku a už si to jméno hrdě nosí víc jak rok. No a naše flekatá přišla s papírovým Thalia, takže Tali a zní se postupem času stal Taliprd (hrozně prděla, když k nám přišla, to se fakt nedalo jít třeba po procházce se psama na socializačku do hospody, protože ji celou vymořila a nikdy nikno nepodezíral toho psa 😀 ), Tazimíra a když je výjimečně hodná, je to moje Talinka.