No jo, tak to je bohužel ta smutná realita člověka, který úplně nepřemýšlí, jako naše sousedka a pak byla na práškách, protože jí psa ukradli. Toho psa je mi líto, jí úplně ne.
No jo, tak to je bohužel ta smutná realita člověka, který úplně nepřemýšlí, jako naše sousedka a pak byla na práškách, protože jí psa ukradli. Toho psa je mi líto, jí úplně ne.
Jo joo, vím. A je to supr.
Taky ne, nehodlám pak mít šílený myšlenky z toho, co se s ním stalo.
Dík za tip, to by mě nenapadlo, tak kdyby bylo zapotřebí kouknu kolem nás. díke.
Bude to zatřešená voliéra, takže ano, bude se to přitloukat do trámků, ale říkala jsem si, že třeba to bude nutný nějak někde i spojovat? Tak že bych byla připravena. ? Ale je fakt, že to pak asi půjde zakroutit obyč kleštěma, takže NIC KUPOVAT NEBUDU, už je to jasný 😀
Máme stoletou - resp. dvacetiletou sekačku, už ji shnilo šasí, ale motorově dokonalá, zmákne všechno i přerostlou mokrou trávu. To je sice trochu práce, musí se to umět a vybírat často z podvozku, ale dá to. Pak máme novější, silnější………. ale na tuhle stařenku rozhodně nemá a už odchází. A to nebyla z nejlevnějších. Tak vono to bude jedno.
Díky všem, no tak uvidíme, jak to vymyslíme, u nás to bude-myslím? - jen jednorázovka, tak právě jsem si říkala, že nemá cenu investovat . Hm a ještě mě napadá, že bych se mohla zeptat někde v okolí, jestli je někdo nemá. Sice tady ty ohrady z pletiva nejsou, ale za zeptání se nic nedám.
Jé hele! Vohaří kalendář! To mám ale radost, že dělá radost.!
Tjo dobrá oslava Impakte!! A tady dárek:
megi-the-pes:
Megi - co to je za těsnopis?
edit - ahá, už vim, omylem jsem na ten těsnopis klikla 😀 😀 😀 Já Ti furt řikám nepi to kafe, když to tady čteš, pak furt musíš prát.
Aby to nebylo nějaké zneužití nebo neoprávněné nakládání nebo tak něco.
🙂 . Ne. A myslím, že se nemusíte bát ani mých dědiců, až jednou moje díla budou vystavovat v Lůvru. 😀 😀
Možná jen paní nakladatelky 😀 😀 😀 😀
Ale to koukám, že je vyřešeno. 😀
Neni, to teda neni! Je to steknutá žirafa! To vidí každej. Teda každej krom megimegi . I Megi by to viděla. Aji Bůček.
(eh, tohle až bude číst někdo kdo zhola netuší, půjde mi shánět Chocholouška 😀 )
Prosíííím, udělejte si ho! Chci být navždycky zvěčněná.
OKá
. Kometa prostě nikam narážet nemůže. Zakázáno.
POZDĚ
🤣
čkodááá, že nemám čas, namalůvala bych kométu, jenž žirafě haxny podrazila!! 😀
Pravda! To je pravda.
A mně se tak stejská! Dneska budu prohlížet fotky. Ta voda ve Zlatý !
Už znám, od tetkon. Doposud nic. Děkuji za novinku. Hladit taky nebudu 😀 Ty vado, to opravdu člověk vůbec nevěděl. No, jak se může člověk zdělat na chovu. A to tady ondynoj někdo vykřikoval nějaký hanlivostě na Chov, nebo co.
edit - přečetla jsem si teď o tom zvířátku víc. A člověk je fakt kretén!To není vrcholovej predátor, to je vrcholovej kretén, kterej loví a zabíjí zvíře, aby si mohl vyrobit voňafku! Chápete to? A přitom to lze od toho zvířete - dle informací - získat i bez usmrcení. Jen ten chov, ten je pro chudáka člověka moc náročnej. Ble.
NO JÁ TO VIM! Ale kometooooooo tichoooooo, nemusí to vědět zbytek světa! Nebo až tam půjdete příště, bude tam narváno.
Dodávám smajlíka, aby nedošlo k nedorozumění, páč to nemyslím, zle, naopak:
😉
No jo no, tohle je pravda argument:
nehodlám se dívat, jak to bude příští dva dny postupně kapat
a pádnej…….. ale nevim, ešivá si to dokážu dát příkazem. Páč já tam nepojedu kvůli sobě, ale kvůli nim. To bé těžká úloha, těžká.
TICHO! TICHO, nebo se tam tem zmetek natáhne - nemám na mysli ani bobra, ani vlka…. 😀 Ostatně vlk tam už je ověřeno na vlastní oči před pár lety a bobr myslím taky.
Adidas a Béda. Prdon, jen mi to připomnělo Hozlmanna 😀 .
Nicméně, kdyby to tu Bodlinka nenapsala s těma lamama, asi by člověk nechápal na co to ty šelmy dvouhrbý maji. Brrr,