Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 12.10.2025, 19:59:05
Oujééé, prtka maličká, srdéčko strakaté! Ať mu štěstí kvete. A bráchové milujou. Je kouzelnej, gratuluju moc. Ono je to vlastně i lepší - ten sudý počet. Měla jsem tři a pro mě to není ideální, ruce jsou jen dvě - našla jsem si pak systém, ale když jsou dva a dva, je to lepší si myslím.
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 12.10.2025, 21:18:21
Honění Bonnie chybělo,
to je vidět. Resp. vlastně neni, páč tam místo psa máte černou čmouhu 😀 😀 hezky se na to dívá.
Kamarádka zatím neuvažuje o novém pesanovi? Já vím, je to díra do duše, velká, velká, moc dobře to vím. Půl roku jsem byla v háji a nechtěla, ale dneska jsem moc ráda, že na mě moje drahá půle ušila budku, spíš boudu, a že přišel můj něžný profesor Rumíček. I když to ten člověk v tu chvíli nechce, potřebuje doktora, a nikdo, nikdo nedokáže být takovým dobrý lékařem, jako chlupatý štěstí. A ten výlet do Luže - taky krása.
díkec, to je fakt, že to tučný vyplave a můžu dát čistě jen to libový. Bych asi v případě diety šla touhle cestou s tím, že bych s masem vařila i zeleninu a tou pak část porce nahrazovala. Pochopitelně pokud je prostor a čas na tuhle variantu
Myslíte si, že kdyby se k nám přesouvali ze Slovenska, že by si jich cestou nikdo nevšiml? Těžko. Zvlášť, když Doupovský jsou značně daleko od hranic, nebo Beskyd apod.
Skelety jsou ve hře? Jak moc? Nestihla jsem si všimnout.
Jen poznámka k nim - skelety jsou prý výživová bomba, pamatuju si z jednoho fóra dámu od lovečáků, žádná psí začátečnice -dávala je v sezóně honů psům po honu, aby doplnili hodně energii.
Mě těch 300 g masa v porovnání s ohařema taky přijde dost. Štajn dostává 250g ráno, 250 g večer, Tali 300+300, ale jsou to velcí psi. Ona má jen o 200 g mín, než Rumíček
Taky vážímm celej život a všem. Já. Drahá půle nic a diví se, že pak Tali vypadá jak selka. Páč on to přece odhadne. No, neodhadne.
Neumím posoudit, jak je to důležité , zda vůbec a pro koho konkrétně. A taky zda jste na to už narazili a co z toho pro vás plyne. Nicméně, jsem si řekla, že to třeba není od věci dát vědět víc do éteru, ne každý si toho musí všimnout. Tak to sem dám a pak se to třeba smaže.
Vážení - mám dotaza. Až to přivezu z tiskárny, jak to vidíte s věnováním. Loni jsem ho tam psala, ale mám to psát i letos? Není to hezčí bez toho věnování?
Zadavatelko Buggyra má pravdu, tak tam cinkněte a zeptejte se. Moje kamarádka, která se o koně stará opravdu nadstandardně, měla před léty koníka opravdu letitého pána. Hodně letitého a moc dobře si pamatuju, jak byla neščastná, neb prostě byl hubený hrozivě moc a vypadalo to, že přes veškerou péči, která pochopitelně není pro cizí lidi vidět, ho týrá 😀 . Tak jako lidský staříci bývají leckdy opravdu jak lunt a přesto je nikdo netýrá - kupř. moje drahá polovina, bude jednou vypadat jak žebřiňák, je prostě od přírody vychrtlina a nevykrmila jsem ho ani za dlouhá společná léta. - tak i u zvířat to tak někdy zkrátka je, že na stráří jsou prostě hubení i kdyby sežrali nevím co. Je dobře, že vám není stav zvířat lhostejný.
Odpověď na příspěvek uživatele Arosek z 07.10.2025, 08:39:58
Až přijde ten správný čas, tak běžte sama tam, kde jste spolu bývali nejradši a tam ho pusťte, ať běží, letí, tak jako dřív. Do tý doby si ten smutek dopřejte, když to neuděláte, vyběhne jindy a jinak.