Muškát lepčí rýže,
Spýdy totiž nejni pes ,co hrýže!
😀
Muškát lepčí rýže,
Spýdy totiž nejni pes ,co hrýže!
😀
vnoučata jsou hrdá, že jste o Miloslavovi napsala knihu.
😀 😀 😀 to ešče ne! Ale můžu se zeptat paní nakladatelky, až se ke druhé knize dostaneme, zda by nebylo možné je tam nějak propašovat mezi ohaře… jenže ony jsou tam důležitý i ty fotky k tomu textu právě a ty mi tam nemáme.
a hlavně, když mají ty muškáty …
🤣
tvl to je partička! Ne Indiání, ale partizáni to sou! 😀 😀 😀 😀
že jsem komunismus nezažil,
no a tady si dovolím poukázat na to, že v tom je to jádro pudla. kdybyste ho zažil, kdybyste zažil to, že někoho z rodiny Vám svinskej komundíra zalígroval a zničil mu zdraví i psychiku, tak by pro Vás to, že se nemůžete dostat na školu vlastně nebylo tak podstatný, takže volat po komundírech, když jste to nezažil není úplně dobrý nápad. Protože vůbec netušíte, o čem to bylo. Jak ty šmejdi ničili lidské životy, rozdělovali lidi, vydírali je, tlačili ke zdi, ubližovali, co udělali se společností, co udělali s ekonomikou země, která si vedla dobře a měla zvuk…… - komundíra vždycky byl a bude nebezpečnej šmejd.Nějaký cestování je proti tomu, co páchali a nestydí se k tomu stále hlásat, to nejmenší.
Indiálni jsou slavný!!!
Jistěže 😀 , no jedná se o propagační článek s nádechem hesla - Indoš do každý rodiny, páč až zase bude mít drvodělka přebytky, tak aby se vo ně lidi poprali. . A může za to sám Král Miloslav 😀 , měl by dostat nějaký prémie v podobě desítky slimáků navíc 😀
Pro fanoušky běžecký partičky 😀 😀 😀 sepsáno a zdokumentováno s dovolením jejich majitelky:
https://zrzavec.com.cz/2025/09/01/kral-miloslav-oprava-formatu/
Jo. Jakou dobu běží, musí ten terén překonávat hůř než ten zajíc vzhledem ke svý velikosti…….. je to fascinující. Stejně, jako ty zuby šavlozubýho lva, co má v tý svý maličký kušně, ostrý jako dýka a ví přesně, kam má zacílit.
Jo! takhle nějak. V podstatě, když lvice loví buvola, tak ta první co jde napřímo do útoku- to je naprosto stejný průběh - i velikostně. Tady jen není ten záběr jak ho vláčí. To mě vlastně udivilo asi nejvíc, že ho utáhne, ta tkanička do bot. A bez nějakých větších potíží.
Viděla jsem dokument z Británie a tam tadle nítěnka odlapila, zabila a pak následně vláčela dospělýho králíka. Dva dny jsem nemohla zavřít oči, jak jsem je měla vyšpulený údivem.
Přidávám se k Place s popliváním 😀, ať to máte najednou! A hlavně, ať už je ten problém fuč.
Loni naše kočka zvětšila otvor do hryzčí nory (říkal jsem, že snad staví metro).
Kočky taky hrabou???? Jako psi??? Jsem kočičí neználek, tak se dívím.
Gratuluju panu Tiskovému mlufčímu bývalého prezidenta k získání doktorandskýho titula
a držím palce, abyste i s Věnceslavem získali věnce vítězůch.
Stále jasně vidím svého muže, an v Kokořínských lesích uvazuje u lavičky oba ohaře najednou, abychom se v klidu mohli rozloučit s mojí maminkou……….
“Víš, že Tali hárá?” nebo něco tak podobnýho jsem pronesla.
Je jen velkou náhodou, že jsme se s maminkou nerozloučili předčasně, protože ten přemet, co předvedl můj drahý, když mu to došlo, hrozil tím, že ztratím matku ve vteřině navždy a bez rozloučení.
Miluju tudle vzpomínku.🤣
Je jedno kam by se to hovado vlezlo, stejně řekne, že to byla nechtěná náhoda. A co se stane? Zatřelej je pro výstrahu u komína? Bohužel ne.
Je jedno kam by se to hovado vlezlo, stejně řekne, že to byla nechtěná náhoda. A co se stane? Zatřelej je pro výstrahu u komína? Bohužel ne.
Tak tohle je taky výborný, supr je věk matky a narození štěněte
https://www.chovzvirat.cz/inzerat/215868-maminka-se-stenatkem-beauceron/
Zavřít na nucený práce.
Nenene, tohle ne, to je zapovězená oblast.
ale myslel na to se musí
No to je právě to, že NESMÍ. Vesmír vnímá a pak činí podle myšlenek, když to napíšu zjednodušeně.
Ne,ne, ne, ne nesejčkujte, musíme doufat v to, že tohle tentokrát projde nějakým zdravým mozkem! Nemožeme přivolávat katastrofu. Musíme přivolávat správný rozhodnutí.
už se kastrují i lidi na vsi
to je to pravé osvícenství, blahopřeji
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Janae - krásný "překlep"