Já to vím, že ani dítě nemá. Ale ty děti jsou dneska jinde.
Ale spíš to bylo asi i proto, aby měla jistotu, že se nedostanou z pozemku, kdyby něco. To už by pak průser byl. Tím spíš, že ona sama tam nebydlela.
Já to vím, že ani dítě nemá. Ale ty děti jsou dneska jinde.
Ale spíš to bylo asi i proto, aby měla jistotu, že se nedostanou z pozemku, kdyby něco. To už by pak průser byl. Tím spíš, že ona sama tam nebydlela.
Bylo by mi líto nás, že kvůli němu máme potíže.
No a to si pište, že by to byly sakra potíže. A ta paní měla těch kavkazanek pět, to by dotyčnej byl fakt na totál. Dítě by to pochopit mělo, ale muselo by k tomu být vychováváno - jestliže jsou děti vychovávány tak, že je rodiče cpou do ohrad ke koním, není se pak čemu divit, když dělají věci v tomto duchu . Ale to prostě filozofujeme, nicméně myslím si já osobně, že tohle nějak byl důvod, proč byli psi takto zabezpečeni. Když by třeba i uteklo pět kavkazanů - vzhledem k tomu, že majitelka tam nebydlela, nebyla přítomna - byl by to sakra průser. dle mýho byla tím důvodem její zodpovědnost.
Neee - to von je pan rozumbrada a jak bylo vidno z prvních fotografií, radši se učil plovat ve svém bazénku, než aby šel za nima. SE bál, že ho utopěj 😀
kdyby někdo vnikl na náš oplocený pozemek
ono nejde o postih proto, že k vám vleze šmejd, ale o to, že tam někdo - třeba dítě - prostě vleze. A pokud z něj hlídající smečka udělá trhací kalendář……
Jo, já jsem taky tak byla vychovaná, že respektuju cizí majetek, věci, soukromí…. stejně jako k tomu, že odpadky se neodhazují a jiný zásadní věci - koukněte se kolem sebe, co za bordel vidíte v lese, v přírodě, výchova se jaksi posunula jinam. Mě by máma nestrčila do výběhu s koňma, jako malé děcko, abych si mohla pohladit konýška…….dnes se to, jak se přímo tu můžete dočíst děje . Když jde debil dělat selfíčko do výběhu s šelmou…….
Tím je do určité míry i eliminováno nebezpečí, že jim někdo ublíží, protože mají možnost utéct, vyhnout se, nepřiblížil se k takovému člověku
Jo, ale nevyloučíte otravu a zastřelení. Lidi jsou opravdu trotlové, věřte mi.
a dnešní zákony jsou na makovici, kdyby se tam někdo dostal a feny by ho zlikvidovaly - smečka je smečka, paní by to tvrdě odskákala - jen si projděte různé případy, kdy lidi nepřemýšlí a vy jste potom ten, kdo je za jejich debilitu či drzost zodpověděný. Je to celý špatně, vím. Ale myslím, že tohle byl důvod, proč. Je to hrozný a kdyby se mi ten člověk dostal do rukou, byla bych nemilosrdná.
Bugyro - hodila jsem do teplákovky fotky těch rajčat - přiotrhaných,tak jen aby bylo vidět o čem jsem mluvila. Listí mají, ale dostane se k nim sluníčko.
Já - se - du - zase-…. POCHLUBIT. Mám rajčatovo vokurkový orchije!! Sem bohatec, ščastný bohatec, co třeba zalívá a při tom si utrhne rajče a narve si ho do huby, až mu lezou bulvy z očních důlků a furt se cpe rajčatama a nakládačkama…………to je taková krása!!
a mám krásný celeři! a pórci. Sem ščastliva.
Možná byly v kotci z bezpečnostních důvodů - myšleno tak, že chovatelka byla obezřetná a nechtěla, aby , kdyby se někdo dostal na pozemek……. protože lidi jsou dneska debilní… tak aby se něco nestalo, preventivně.
Já už sto let - resp. 21 let říkám, že nechat psa venku bez dozoru, není dobrý nápad. Chápu, že to mají jiní jinak a mají třeba důvod, protože pes hlídá statek, ale v dnešní době bych já prostě psa bez dozoru bohužel ani na vlastní zahradě nenechala. Je mi to hrozně líto, co se stalo, je toho čím dál tím víc a opravdu moc doufám, že ho nějak vypátrají a tvrdě potrestají za to mučení.
Pan Bečka,
co byl víc mopc, než kočka.
Bude chybět každýmu, kdo ho znal.
Byl to mopcí král.
💔
Efe, sílu přeju, držte se. A děkuju za něj, měl se královsky, jak mu náleželo.
Depréze je svině 😀
Joooooooooooooooooooo!
Předpokládám, že fotky budou z plaveckého kurzu pana Frama, kdy za dozoru kachního sboru se učí splývat v bazénku pomocí plavecké desky 😀
To si taky pořídim tudletu ceduličku, až budu mít tu svou slepičí kapelu.
Já jsem obešla kanceláře a půjčila si palce od kolegů. Držím i to, co nemám!!
To jsem včéra taky volala, když jsem valila bulvy, jak to rychle otočil. Říkala jsem si, že nějakou dobu pojedem ty králičí bobky od Britu, aby se víc srovnal, pak zkusím zpátky ty salámovou konzervu…vařený… a vono šup ho, naval držky a bylo 😀 . Brouček můj zlatej, sem se úplně rozplynula a když tam pak rejdil po zahradě s obřím plyšovým zajícem, kterýho mi ukradnul /má to být velikonoční výzdoba zahrady/ a urval mu ve svý svatý radosti nožičku, jak se radoval z toho, že je zas normoš, málem jsem hlasem zaplakala radostí 😀
Jo, dobře vychlazený a dobrý pivo, to je v létě - zvlášť když se maká, fakt dokonalý pití. A pak ještě taky někdy Kofola. Jedna, velká, nachlazená a nejlíp točená, ta zasyčí.
Já ráno taky obyč vodu, pak bylinkovej čaj, přes den taky vodu, případně nějakou tu lehkou minerálku. Ale vodu nejvíc. Teď jsem zavařovala třešně, višně - teda dělala si takový rozvar a tu vodu jsem si odebrala, dala do sklenic v lednici a protože to dělám všechno bez cukru, je to s natočenou vodou moc osvěžující. nejsem ten typ, co bez flašky vody nevyrazí do práce a jak magor ucucává v tramvaji 😀, ale na druhou stranu rozmě se ty tekutiny doplňovat musí. Kvůli ledvinám právě a taky tý zmiňovaný mrtvici. Ono nejen, že se zahušťuje moč, ale taky krev a tu člověk nevidí, že jo. A pak prdho.
Ty bláho, jak je naspídovanej! 😀 Úžasný.
Nemůže být příčinou toho zbláznění nějaká změna u ní?
Jsme to s vetem probírali. Ono to opravdu začlo po té návštěvě mladinké vižlí feňule, která měla doháráno a to vižlíci převelice milujou. A když nedošlo k naplnění vášně tam, přenesl to na domácí půdu 😀 . Teď se podařilo nastavit určitá režimová opatření a chlapec se nám - zdá se??? nechci to zakřiknout - uklidňuje. Plus to nasazení smecty a Enterosergelu /já vím, jmenuje se to jinak, ale zní to tak podobně, že to říkám 😀/ Včera se hrnul ke žrádlu!! A prej držky delikatesa, salámová konzerva od Falca, kterou nechtěl, taky veliká delikatesa, kočičí žrádlo veliká delikatesa…………. Tak snad, snad.
Buggyra -
Rajčata jsou jako pěst, ale zelená… stále nevykazují snahu se barvit…
zkuste pod ně dát jablko - ethylen-dozrávání. Za to nic nedáte. Já jsem neotrhávala moc, jen částečně, a neuškodilo jim to, nechce to otrhávat najednou, to je pro rostlinu šok, vždycky když jdu zalívat, trošilinku to upravím. Nemám je tak holý, jak se to dělá. Utrhnu klidně třeba jen půlku listu. Když si vzpomenu vyfotím to.
Brambory si dejte příští rok do tý bramborový věže, když jich nepotřebujete řádky. Máte hnůj, slámu, hotový je to za chvíli, ale je fakt, že zalívám radši. nenechávám to v těch vedrech úplně na přírodě, ne moc jako ostatní, ale zaleju.
Ohaře taky ne, ale večer se jim z vyhřátýho pelíšku na noční venčení teda už někdy nechce. A vstávat ráno ve 4 hodiny ráno taky ne 🙂
To už jste dost pozadu, nové informace znějí jinak.