Odpověď na příspěvek uživatele efe z 19.08.2025, 11:50:57
Fčéra mu pan dochtor udělal servisní prohlídku -i to co jsme viděli my na sonu, tak je ok - zaplaťpsíbůhSirius.Slinivka, játra, ledviny, šécko v pořádku. toho jsem se právě taky bála. Tak pevně doufám, že to vychází z toho, že se zbláznil. A že i to srdce bude v cajku.
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 19.08.2025, 11:42:19
Rumíček - nějak se mi začal špatně stravovat ☹️ , trpí nechutenstvím, co mu třeba i jde jeden den, tak druhý den - děkuju, nezlob se, ale víš, mě se z toho dělá blbě a jde od toho pryč, jediný co jde jsou piškoty a nějaký obyč britgranule - tak jsem ráda, že aspoň něco - a včera se i posejřil. Pevně doufám, že je to z toho, že se zbláznil - což taky nejni úplně top varianta, to přiznávám. No a v neděli jdeme na vyšetření srdíčka.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 19.08.2025, 10:34:32
Já si myslím, že to chování některých lidí je jednak důsledek socíku, kdy všechno patřilo všem, a jednak v neposlední řadě jakýsi přesvědčení, že v demokracii si můžu dělat, co chci bez ohledu na to, že tím jiným ubližuju a škodím. To druhý možná i víc,
Asi jo, bude to mix s tím, co píšete dál. Jen mi přijde, že u nás to bují víc, než jinde, kde byli/jsou lidi vždy zvyklí respektovat soukromý majetek.
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 19.08.2025, 10:25:19
šak já vim. A taky žeru maso, že jo. Ale sem zbabělá a nejni to maso z mýho dvorka. No. Páč prostě na to nemám. Proto budou jen slepice, tam je to pro pokrytce jako já dobrý.
Efe - právě jsem si uvědomila, že kořen pampelišky pomáhá díky vysokému obsahu železa, vitaminu B a bílkovin při chudokrevnosti s tvorbou červených krvinek. Dalo by se to nějak implantovat - jako odvar? je to hořký. Případně se dá určitě sehnat jako tinktura.
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 19.08.2025, 09:53:53
Jo klokanka je taky dobrej nápad! Zas ten majňák - se pronese, zvlášť takovej obřík, jako byl ten včera. Bože kdybyste ho viděli, tu vlídnost v tom kukuči, to úplně prostě potřebujete zabořit gezicht do toho kožichu a jenom tak chvíli být.
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 19.08.2025, 09:25:00
Hm…. vlastně máte pravdu asi? Nebo tak nějak napůl - jako dítě jsem jezdila na farmu na prázdniny a to se tam nedělo - i když v podstatě ovce byly za statkem a přístup by sice byl od lesa volný, ale nikdy jsem tam nikoho nepotkala, jinak přístup do statku byl sice otevřený, ale úzký vjezd a kdyby si tam dovolil někdo vlézt, špicí dáma by z něj udělala trhací kalendář. Ale na druhou stranu u koní na Xaverově furt někdo byl a krmil . Ale - zase - nebylo tolik všade lidí, teď jsou rozlezlí jak mor. Všude si dojedou autem , všude lozej národy. Tak tím, že by to bylo? nevím, ale myslím, že to nerespektování majetku ostatních bude hlavně v postkomundírovskejch zemích, venku to nevidíte.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 19.08.2025, 08:57:41
No tohle v nás vypěstoval komundíra! Že všechno patří všem a nerespektuje se nic a může se všechno. Respekt k majetku ostatních nula. Kde mohli, napáchali škody, šmejdi.
My jsme včera venčili na veterině a já tam měla supr zážitek. Při odchodu plná čekárna a při tom jedna návštěva. Dvě holky - dva psi a dvě kočky. Ale! Ta jedna klasicky v přepravce a ta druhá . OBROVSKEJ, OBROVSKEJ NÁDHERNEJ MAJŇÁK ČERNOBÍLEJ - v kočárku! Páč jak je velkej, tak do přepravky nic moc na to nošení. To mi ale přišlo jako naprosto geniální řešení i na běžný venčení pro některý kočky, kde to nejde na vodítku!! Ten kočárek - kočka je venku, navíc proti psům i chráněná, má zážitky, ale je v bezpečí, paráda nápad. A kocour byl krásnej, byl majestátní, byl ňuňavej, byl neskutečně přátelskej /pro mě zážitek, když to srovnám s Mousesem/ a v tom kočárku naprosto spokojenej. Škoda, že jsem neviděla, jak to probíhalo v ordinaci 😀
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 19.08.2025, 08:43:41
Mě by zajímalo, co ty ychtily k tomu vede. K cizímu člověku by taky nenakráčeli a nazačali ho vošmatlávat. To je ani nenapadne. Ale ke psu, koni a dalším - v pohodičce nakráčej a bez toho aby se zeptali - teď myslím toho zvířete především, aby mu dali prostor, tak se na něj navěšej jak cingrlata na vánoční stromeček.
(ne já vím, jak to myslíte, člověk je rád, když aspoň něco. Mně teď trochu hapruje můj vižlí brouček a tak jsem byla ráda, když měl zájem o jinak více-méně zakázaný kočičí žrádlo )