Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 29.07.2025, 10:45:07
jo jasně, že si zvykne………… jenže prostě já mám fakt z těch debilitních lidí depku, čoklů je jak……namalováno, kdejakej kretén si no musí nutně pořídit a může a pak se to vyhazuje v lepším případě takhle, v horším do útulku, v nejhorším uvázat v lese
O tom staříčkovi ani nemluvím. Když jsme kupovali domek, jehož majitelka šla do domova důchodců viděla jsem na fotkách psího staříčka, chtěla jsem , ať ho tam klidně nechají, že nemám problém. Nestihla jsem to, skončil na veterině s poslední injekcí. A to prosím syn té paní se svou družkou měli dva jorky, pseudojorky, ale to je fučík, prostě měli psy a nemohli toho staříčka nechat dožít.
Dámy - když to tak čtu - zlatý čokle! 😀 . Vy máte staráního a problémů, že si to vlastně člověk zvenčí neumí představit, jak náročný koníček to je. Klobouk dolů před každým, kdo se stará dobře o svýho oře.
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 28.07.2025, 20:15:43
Poucenie c. 2: kone su @#%&%$&*
Na druhou
😀 😀 no nenudíte se, máte bandu koní s chorobama a na dožití, evidentně. Obě moje útulkový babičky, co jsem si brala na dožití, tak to byly výtržnice na entou 😀. Na dožití, no. Tak sice Vám to zničí nerf, ale na druhou stranu vidíte, že se jim dobře daří a to je …….. to je supr prostě.
Odpověď na příspěvek uživatele JardaPecival z 28.07.2025, 13:18:08
😄
Tak jsem si to zfilmovala…. výbornej komix, dík 😀 . Kocourka je mi moc líto, tohle je prostě blbý, blbý. Člověk tu kočku kolem domu potřebuje ☹️ . Mám teď imrvére na rohožce dárek od Mousese, loví jako zběsilej.
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 28.07.2025, 12:48:48
tretla som celu vypravu pod vrchnymi susedmi, to som len zakricala z auta nieco velmi skarede a cvalom sa vratili na pozemok, ku#vy.
🤣🤣🤣
promiňte Horsano, omlouvám se, člověk se nemá smát jiným lidem v neštěstí, ale tak to nemůžete saja popsat nějak dramaticky, místo toho, že z toho děláte komédiju? Já bych se pak nesmála, sama si za to můžete 🙂 Já to celý vidím, dokonalej animáč 😀
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 28.07.2025, 10:53:52
Díky mám. Už je to v připraveným článku na zrzavce zítra, na Zvířetník přespříští středu. Pořád jsou lidi starý konzervy jako já, co nejsou na fakbůku, tak ať se to šíří i takhle.
Arosku - díky - mám to už připravený, jen tam dosázím seznam zde uvedených útulků, dodělám to a zítra to vyhodím u sebe na stránkách. Plus se ještě zeptám ve Zvířetníku.
AROSKŮŮŮ, PROSÍM JEŠTĚ O ODKAZ NA TEN FAKBŮK A PLUS Č. TOHO ÚČTU, KAM LZE PŘISPÍVAT.
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 25.07.2025, 15:02:56
No ale výše vybraných příspěvků by přec e neměla ovlivnit výši fakturované a vydané částky. Útulky to zaplatit musely a kde sehnaly peníze v tom nehraje roli,ne?