sem si to tak nějak myslela, vono to z tý fotky vyloženě mluví 😀 😀 😀
sem si to tak nějak myslela, vono to z tý fotky vyloženě mluví 😀 😀 😀
😀 no dyk to řikám támdle vedle! 😀 😀 a na ten chleba ešče šnytlik.
Kometo, Bodlinko- díky za osvětlení.
bože Impakte, vás je………jak psů 😀 😀
Jo! Tali teď taky děsně značkuje.
Blázinec je to.
a ten zánět? že když ledviny nefachají jak mají, nečistí, tak se někde v důsledku toho udělal zánět? Je to tak? nebo teda může být?
Jo jo, na otázku chemie jsme s vetem taky narazili. Karsivan už nějakou dobu jede, jen teď jsem to pro jistotu vysadila, nechtěla jsem, aby přestal jíst úplně. Je to malej chemik cítí všechno všude.
A nemůže být mladší, než třeba říkali? Jako , že ještě by měla dostávat třeba něco jinčího?
Děkuju všem za držení palcůch.
Dík - takže to zní, že všechny problémy u pana Bečky vychází z těch ledvin tedy?
mno a nikdo z těch koho je víc mi ešče neřeknul, JAK TO MÁM DĚLAT, ABYCH U TOHO NEVYPADALA JAKO VOŽRALEJ TUČŇÁK S MOTOLICÍ!! To není proveditelný, neni.
hm, tak škoda no, já sice vůbec nerozumím o čem píšete, ale výsledek mi jasný je, prostě prt.
kdo tohle sežere najednou mi je teda záhadou..
nemáte tam náhodou sličnou novou parťačku? Ta toho zbouchne! 😀 . Ale zásobičky dobrý.
Ne, není kastrovaný, prostata prý v pořádku - jen ty kulky má momentálně nabušený, pravil pan dochtor. Když se mi podaří mu tohle chování rozmluvit a nebudu muset jít do kastrace, budu ráda, ale musím se modlit, teď se to zklidnilo, nicméně byl jako blázen. Já i vím, z čeho to vychází - týden před tím byla u nás návštěva s mladinkou vižlí kráskou, byla měsíc po hárání - to je pro vižlu to nej období, kdy si užít nezávaznýho sexu 😀 . A jemu se to nějak usadilo v hlavě - teda v hlavě…. tam asi ne, o kus jinde a celý to podle mě spustilo.
Já pevně doufám, že to je tak jak píšete:
e něco olíznout
A vy jste musela poslední týden hodně škytat. Páč ten rezatec se ve svejch jedenácti letech zbláznil a považuje kastrovanou Taliprtku za matku svého budoucího potomstva. Jsem to i psala před čase v souvislosti s tím blemcáním moči a slinivky u Jacka, že to taky řeším . Tentokrát je to teda jízda - v tom sexuálním smyslu - opravdu byl, jak když mu hráblo. Už i Tali, dobromyslná Tali, která se neumí bránit a vždycky čeká, ať se jí zastaneme, tak ho dvakrát seřvala jak kaprál, jak jí lezl na nervy. Proti nám hraje i to, že už hodně blbě slyší, takže ho neupoveluju. Děs běs, spoléhám na to, že to tak je, že to z toho vychází, ale člověk se bojí, aby to nebyla blbá souhra okolností a neschovalo se za to něco jinýho - i proto nás vet posílá na to spešl srdeční vyšetření, protože tam při poslechu vnímal šelest. I on to vnímá tak, že nejspíš je za tím nechutenstvím tohle, ale……….. ale.
Musím zaťukat, že žádné zažívací problémy zatím od té doby neměl.
supr, supr, že se to srovnalo. Taky jsem si říkala, aby mu to nechytilo slinivku, jako u vás, ale tak sono snad nelže. Najeli jsme režim, že večer jde první ven on a Tali až pak po něm, aby neměl, kde co čerstvýho, ráno se hlídá - i když už teď blbý, protože vstáváme do tmy. No a nejhorší je to na zahradě, když člověk něco dělá, mám rozestavěný konve a zalévám 😀
cituju
Do stravy zařazujte její čerstvé listy, v zimě použijte sušený kořen – usnadňuje vstřebávání železa a zmírňuje anémii. Na čaj povařte polévkovou lžíci sušeného kořene dvě až tři minuty ve čtvrt litru vody, nechte asi 15 minut louhovat, poté slijte a pijte nejlépe ráno a večer
Přesně - mrtvice číhá.
Canka:Jmenuje se to tvrz Divice a hra Lovci bobrů..výborně jsme se u toho nasmáli😂Ahrál tam Klepl,Monika Absolonová,Hádek,Benoni…fakt super..doporučuji..
Začalo akorát pršet,tak se bude hezky spát..nic velkého,ale aspoň něco😇To jsem na sebe zvědavá,jak budu ráno vstávat do práce🤭
Výborný to bylo co? Jak nemohl Kryštof ven a Monika plakala, hýkala….co? 😀 😀
Jezdíme tam pravidelně už pár let, vždycky to stojí za to, příště si dopřejte Líbánky na Jadranu, nemá to chybu.
Ph - se přiznám, že zdroj už nevím, zadala jsem tedy do vyhledávače heslo pampeliška chudokrevnost a vyjelo tohle (umělotinu neberu v potaz):
https://www.google.com/search?q=pampeli%C5%A1ka+chudokrevnost&rlz=1C1GGRV_en&oq=pampeli%C5%A1ka+chudokrevnost&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIKCAEQABiABBiiBDIKCAIQABiABBiiBDIKCAMQABiABBiiBDIHCAQQABjvBTIKCAUQABiABBiiBNIBCDQ0MDdqMGo3qAIAsAIA&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Já neříkám, pustit se do toho bezhlavě, ani nevím, zda to u koček jde, každopádně byliny jsou mocný.
Efe, Kilian - díky.