Aktuálně: 2 318 inzerátů289 882 diskuzních příspěvků20 946 uživatelů

Příspěvky uživatele

Verun

Verun
Verun 28.07.2025, 14:05:37 xxx:xxx.bfef:fe70
»
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 28.07.2025, 05:22:08

Mě děti vždycky říkaly. Mami co jsi Elise(nebožka) udělala,že jen leží….nic byly jsme na procházce….ale že ten pes si klidně chrápe a já jim všem musím dělat večeři,taky po procházce,nikoho už nedojímalo. 

Verun
Verun 24.07.2025, 23:08:29 xxx.xxx.220.9
Horsana:

Edit: Gustav ma vred na rohovke 🙄

Zhodnoceno fluor.testem nebo je to vidět,což je hlubší rána….já měla.letos u kobyly taky nateklé oko.mazala jsem jen septonexem a kapala viz.  foto…vím oko,vet by to měl vidět, moc to neteklo(hnis) ,tak jsem zkusila prostě promazat desinfekcí a něco na bolest.aby si to nedrápala…vypadalo to spíš.ze ji něco štíplo do okolí.

Obrázek
Verun
Verun 24.07.2025, 22:53:02 xxx.xxx.220.9
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 24.07.2025, 17:34:22

Slunečnicím bych neodolala….kolik jich máte ve váze?😎

Verun
Verun 24.07.2025, 17:03:33 xxx.xxx.220.9
Irma19:

Jdu se poradit. Prošvihli jsme termín očkování cca o půl roku🫣. Je nutné další přeočkování, nebo stačí pokračovat v normálním schématu 1x ročně?

Jak dlouho “drží” vakcína Biocan DHPPi+LR?

Zaleží na vašem vetovi…..Taky to někdy máme ne zrovna košér.ale.pes.je očkovaný pravidelně.tak urçite protilátky nějaké budou.

Verun
Verun 23.07.2025, 22:03:05 xxx.xxx.220.9

Koník je pravděpodobně výcvikem nepolíbený.Nevi ,co má dělat.jak se chova,když odhlédnu od nějakého  diskomfortu-sedlo,bolest. Tady nepomůže žádná instantní rada,než dát koně vycvičit někomu,kdo to umí, a samořejmě  už to někdy dělal. 

Verun
Verun 23.07.2025, 21:37:38 xxx.xxx.220.9

Nebožka měla zvětšené srdce.tušim levou komoru. Jednou mi zničeho nic zkolabovala na procházce…poslechem šelest.sonem ztluštěni stěny srdce….do té doby bezpříznaková…závěr :nález úměrně  k věku.dostala tbl.  na tlak. Enap

Když pes kašle nahrajete to na mobil.zapište si co dělal. Po jaké činnosti nebo z klidu.jestli je i v  noci…a ukažte to vetovi. Jestli má obojek kolem krku.změňte za kšíry.jestli celý den štěká u plotu může mit jen hrtan podrážděny.

Verun
Verun 22.07.2025, 16:45:52 xxx:xxx.b705:f232
acher:

Přidám se sem s dotazem,třeba někdo poradí.Hlídáme synovi špice 15 let.A pes často žere trávu a pak kašle a mně přijde,že  ho zlobí žaludeční šťávy.Nemá někdo tip,co mu zkusit dát.Sama s tím u svých psů zkušenost nemám.

Nažrat víckrát denně menší porce.

Kašle.ze tu travu nedopolkne a někde mu visí a dráždí…

Verun
Verun 20.07.2025, 12:47:16 xxx:xxx.844d:398a

Slinivka s cukrovkou ma velkou souvislost.🤔

Ale tuším jak to myslíte.jako dvě oddělené nemoci.

Verun
Verun 19.07.2025, 09:37:17 xxx.xxx.220.9
šavlozubka:

Dneska odpoledne jsem šla s kompletní sestavou. Nejstarší mládě si vyžádalo, že mladého pána povede, a docela to fungovalo. Mladý pán se mládě nepokusil nikam odtáhnout, ani nezarůstal tlapama do asfaltu a celkem pěkně šlapal. Jakoby věděl, že na to malý stvoření musí být vstřícnej. Nepřestává mě fascinovat,  jak hezky s dětmi funguje, i když je zrovna pubertální jelito.

A před večeří jsem ho ještě nechala na zahradě vyběhat s bráchovýma psiskama. Starej už není na omladinu zvědavej, ale za desetiměsíční vlkovou je jak litej. Akorát má nefér výhodu. Má delší nožičky. Takže mladý pán vždycky čumí jak péro z gauče, kam mu zase zdrhla. 😅

Obrázek Obrázek Obrázek

No zdrhla...podle videa si myslím že není moc zrovna v ten moment  šťastná…..jasné nevidím je naživo…ale i hraní psů se má trochu korigovat.kdyz je tam jeden víc aktivní.az radioaktivní,druheho psa to nemusí už za chvilku bavit a jen se trápí.

Verun
Verun 17.07.2025, 10:22:47 xxx:xxx.4bcb:d201

OT.taky jsem ráda že už je po třešnich….sice ty pecky občas rozkousla.ale ucpat by se mohla…pod ořešak nebo lísku ji pustit vůbec nemůžu…nebožka dokázala skořápky.pecky plivat i vypreparovat buráky.ale tendle model to žere komplet.

Ke kostem. Nějak to neřeším.spis koukám jakého ma psina bobana a podle toho střídám skelety/ maso.jen skelety.jen maso. Třeba  max tři dny za sebou kuřecí krky(když narazím na slevu a nejsou kam dát)…pak už je bobek jako kamínek.pročistí se žlázky.

Verun
Verun 17.07.2025, 09:58:52 xxx:xxx.4bcb:d201
Mima:

Vy jste teda prase. Tímto krmite svého psa? To jste si spletla s prasetem. Chudák.

Můj pes žere líp než většina rodin v ČR.

Verun
Verun 15.07.2025, 23:17:17 xxx.xxx.220.9
kometa:

vypadá.to jako hotspot

Nemyslím. Na hřbetě a v letní srsti?

Hotspot je označení pro akutní mokvavou dermatitidu…

Kůň je dušnej. Nějakého streptokoka (pyogeního)mít může …pokud je starej a má hirtuismus z cushinga(je prostě chlupatejší) a není mytý . může se mu bakteriální infekce vracet. Zdroj z dušnosti-jsou tam nějaké hleny .nudle?(neříkám.že se koně musí koupat.ale já svojí kobylu po ježdení  a obzvlášť když je spocená v tědlech vedrech pravidelně celou  sprchuj jen vodou a je mi jedno. že je narepelentovaná.prostě narepelentuju znova.stejně to dělám skoro každý den).

Verun
Verun 15.07.2025, 14:19:50 xxx.xxx.220.9

Vyfoťte  celého koně….je to starý koník?, se mi zdá že má tu srst nějak dlouhou..že by cushing?

Na čem se pase?fotosenzitivní rostliny…

Verun
Verun 15.07.2025, 14:18:12 xxx.xxx.220.9

Poměrně dost pršelo…vypadá.to jako hotspot.zapařenina s bakteriálni infekcí(slabé místo,proto je to na stejném místě)…dejte zředěnou betadinu to nezkazite…pokud má dojet dnes  vet tak počkejte.