Mě děti vždycky říkaly. Mami co jsi Elise(nebožka) udělala,že jen leží….nic byly jsme na procházce….ale že ten pes si klidně chrápe a já jim všem musím dělat večeři,taky po procházce,nikoho už nedojímalo.
Mě děti vždycky říkaly. Mami co jsi Elise(nebožka) udělala,že jen leží….nic byly jsme na procházce….ale že ten pes si klidně chrápe a já jim všem musím dělat večeři,taky po procházce,nikoho už nedojímalo.
Horsana:Edit: Gustav ma vred na rohovke 🙄
Zhodnoceno fluor.testem nebo je to vidět,což je hlubší rána….já měla.letos u kobyly taky nateklé oko.mazala jsem jen septonexem a kapala viz. foto…vím oko,vet by to měl vidět, moc to neteklo(hnis) ,tak jsem zkusila prostě promazat desinfekcí a něco na bolest.aby si to nedrápala…vypadalo to spíš.ze ji něco štíplo do okolí.
Slunečnicím bych neodolala….kolik jich máte ve váze?😎
Irma19:Jdu se poradit. Prošvihli jsme termín očkování cca o půl roku🫣. Je nutné další přeočkování, nebo stačí pokračovat v normálním schématu 1x ročně?
Jak dlouho “drží” vakcína Biocan DHPPi+LR?
Zaleží na vašem vetovi…..Taky to někdy máme ne zrovna košér.ale.pes.je očkovaný pravidelně.tak urçite protilátky nějaké budou.
Koník je pravděpodobně výcvikem nepolíbený.Nevi ,co má dělat.jak se chova,když odhlédnu od nějakého diskomfortu-sedlo,bolest. Tady nepomůže žádná instantní rada,než dát koně vycvičit někomu,kdo to umí, a samořejmě už to někdy dělal.
Nebožka měla zvětšené srdce.tušim levou komoru. Jednou mi zničeho nic zkolabovala na procházce…poslechem šelest.sonem ztluštěni stěny srdce….do té doby bezpříznaková…závěr :nález úměrně k věku.dostala tbl. na tlak. Enap
Když pes kašle nahrajete to na mobil.zapište si co dělal. Po jaké činnosti nebo z klidu.jestli je i v noci…a ukažte to vetovi. Jestli má obojek kolem krku.změňte za kšíry.jestli celý den štěká u plotu může mit jen hrtan podrážděny.
A ležela tam jako vyvrženej vorvaň..
kometa:Lipno?
Jj. Lojzovky. Ranní rozcvička.
Čilujeme u vody.
acher:Přidám se sem s dotazem,třeba někdo poradí.Hlídáme synovi špice 15 let.A pes často žere trávu a pak kašle a mně přijde,že ho zlobí žaludeční šťávy.Nemá někdo tip,co mu zkusit dát.Sama s tím u svých psů zkušenost nemám.
Nažrat víckrát denně menší porce.
Kašle.ze tu travu nedopolkne a někde mu visí a dráždí…
Slinivka s cukrovkou ma velkou souvislost.🤔
Ale tuším jak to myslíte.jako dvě oddělené nemoci.
šavlozubka:Dneska odpoledne jsem šla s kompletní sestavou. Nejstarší mládě si vyžádalo, že mladého pána povede, a docela to fungovalo. Mladý pán se mládě nepokusil nikam odtáhnout, ani nezarůstal tlapama do asfaltu a celkem pěkně šlapal. Jakoby věděl, že na to malý stvoření musí být vstřícnej. Nepřestává mě fascinovat, jak hezky s dětmi funguje, i když je zrovna pubertální jelito.
A před večeří jsem ho ještě nechala na zahradě vyběhat s bráchovýma psiskama. Starej už není na omladinu zvědavej, ale za desetiměsíční vlkovou je jak litej. Akorát má nefér výhodu. Má delší nožičky. Takže mladý pán vždycky čumí jak péro z gauče, kam mu zase zdrhla. 😅
No zdrhla...podle videa si myslím že není moc zrovna v ten moment šťastná…..jasné nevidím je naživo…ale i hraní psů se má trochu korigovat.kdyz je tam jeden víc aktivní.az radioaktivní,druheho psa to nemusí už za chvilku bavit a jen se trápí.
OT.taky jsem ráda že už je po třešnich….sice ty pecky občas rozkousla.ale ucpat by se mohla…pod ořešak nebo lísku ji pustit vůbec nemůžu…nebožka dokázala skořápky.pecky plivat i vypreparovat buráky.ale tendle model to žere komplet.
Ke kostem. Nějak to neřeším.spis koukám jakého ma psina bobana a podle toho střídám skelety/ maso.jen skelety.jen maso. Třeba max tři dny za sebou kuřecí krky(když narazím na slevu a nejsou kam dát)…pak už je bobek jako kamínek.pročistí se žlázky.
Mima:Vy jste teda prase. Tímto krmite svého psa? To jste si spletla s prasetem. Chudák.
Můj pes žere líp než většina rodin v ČR.
U cushinga jsou chronické infekce běžné…
kometa:vypadá.to jako hotspot
Nemyslím. Na hřbetě a v letní srsti?
Hotspot je označení pro akutní mokvavou dermatitidu…
Kůň je dušnej. Nějakého streptokoka (pyogeního)mít může …pokud je starej a má hirtuismus z cushinga(je prostě chlupatejší) a není mytý . může se mu bakteriální infekce vracet. Zdroj z dušnosti-jsou tam nějaké hleny .nudle?(neříkám.že se koně musí koupat.ale já svojí kobylu po ježdení a obzvlášť když je spocená v tědlech vedrech pravidelně celou sprchuj jen vodou a je mi jedno. že je narepelentovaná.prostě narepelentuju znova.stejně to dělám skoro každý den).
Vyfoťte celého koně….je to starý koník?, se mi zdá že má tu srst nějak dlouhou..že by cushing?
Na čem se pase?fotosenzitivní rostliny…
Poměrně dost pršelo…vypadá.to jako hotspot.zapařenina s bakteriálni infekcí(slabé místo,proto je to na stejném místě)…dejte zředěnou betadinu to nezkazite…pokud má dojet dnes vet tak počkejte.
Taky jsem z jihu.ale nemáme zkušenosti….
….k tomu dám syrové maso a třeba zastrouhám mrkví.