Posílám barzojí Sataní úsměv pro veselejší den
Posílám barzojí Sataní úsměv pro veselejší den
Z Liberce nebo okolí je, mám takový dojem, Xerxová a další odtud, zkuste je kontaktovat, třeba veterináře poradí.
Odkud jste? Olomouc, krve komplet biochemie do tisícovky. A nechápu na co u vaší kočičky čekají. Stres je díky odběru minimální a výsledky důležité, aby nebylo v pátek pozdě. Operace závisí na veterináři - jsou velké rozdíly a ne vždy drahý znamená kvalitní. Zkusila bych ještě jiného veterináře.
Krávu měl taky jen ten sedlák, ostatní ty kozy, moje babička - narozená na přelomu 1900 byla statkářská dcera, krávy měly 2, ale mlíko bylo ne pro zvířata, ale na prodej. Měla 3 bratry, ani ti ho nesměli pít, jak se zlíbí, jen ona, jako benjamínek měla výjimku. A že by mělo krávu každé stavení? Škoda, že nežije, popovídala by,bale ty stavení u nich ve vsi byly jen 4 co krávy měli a to bydleli na bohaté jižní Moravě. Ostatní opravdu jen ty kozy. Ale je to logické - potřebují méně místa, míň sežerou, kozel byl dostupnější než býk….., obyčejní lidé neměli velké stáje, velké pozemky na pastvu….
Držte se, kočky vás potřebují a my taky, taky se to na mne furt valí a já z toho hotová, ale v ten okamžik se připřede nějaký kožíšek, pohladí vás sametovou tlapkou a je svět hned na svém místě
Jenže dřív bylo krav málo, dávalo se mléko, ale často kozí, ale hlavně, to, že se dávalo, neznamená, že to je dobře. Mléko je jídlo pro kojence, pak má masožravec jíst maso…..
Zkuste k snídani, obědu, večeři…- mléko s rohlíkem, jak vám to bude svědčit.
Psům se taky dávaly zbytky a nepokračujeme v tom😉.
Dejte vědět kdy a přijedeme fandit 🙂
Bolesti neměl, ale stálo to moc peněz a úsilí. Byl velmi hravý, veselý a krásně a s nadšením hrál fotbal s kocoury a psy a sledoval detektivky v TV,sebemenší nepohodu ihned dal najevo, trápit bychom ho nenechali.
Uváděla jsem to jako příklad toho, že králičí zuby umí být super průser.
Měli jsme mini zakrslíčka, ale chovatelé se na něm podepsali velmi negativně. Čelisti měl křivé, nedosedaly na sebe, byl krásný, povahově úžasný, ale vlastně mrzák, něco podobného, jako některá třeba psí plemena. Aby mohl žít kvalitní život, tak jsme u králičího zubaře byli málem častěji než já u mého a za jeho život jsme zaplatili přes 20 tisíc za úpravy chrupu. Přerůstaly stoličky, musel vždy pod inhalační narkózu…., zubaře měl Koumy excelentní, ale stejně ho to určitě trápilo.
Mně přibral kocour, když jsem mu granule zakápla olejem a kombinoval to s tuňákem. Ale ne každý to bude žrát a někteří se z toho můžou po….
Měla jsem jako prvního psa dalmatina, byl přehnaně hlídací a proto ven bez náhubku nechodil, bylo to pro něj prostě normální - Danečku jdeme ven, obléct- obojek náhubek a hurá, vůbec mu nevadil, měl ho rád, byl synonymem zábavy venku. Dnes lidi náhubky používají málo , dříve psi hodně chodili na volno, s náhubkem a hlavně poslouchali, taky jich bylo míň a nebyli jen módním doplňkem.
Ten náš kamarád navolno s námi chodí, stejně jak kluci barzojíci. A není jediný. Vždycky je to o tom,kolik práce a výchovy jim věnujete. Ale je pravda, že taky je nepustím vždy a všude.
Zvládnou, máme jednoho za kamaráda. Je to podobné jak dogy u Xerxové, ty výletí pořád👍. Jen je potřeba dávat pozor než vyroste a nepřetěžovat a potom samozřejmě , když zestárne a přijdou zdravotní omezení. U vlkodava je bohužel doba dožití pořád hodně krátká
Jj Barbucha - medvědí strašidlo, moje, dnes už sedmnáctiletá dcera, se ho bála - protože prý bydlí v lese, vylézá za tmy a chytá zlobidla. Jediná obrana je zpěv nebo pastevecký pes 😄. U nás, na Jesenicku se přemnožily , jako lišky a sice to nahlas neřekne, ale po tmě v lese zpívá do teď, takže jistá si svým chováním není ani teď, milujeme příběhy a fantazie je pak velmi barvitá.😉
Děkuji mnohokrát, krásný pokoukání
Chci další knihu - tlustou, motivační diář do kabelky a pro pohlazení duše, pexeso proti Alzheimeru a aby se z toho všeho Zrzavcová a paní vydavatelka nezbláznily.
Jo a ještě taky dalšího barzojíka, světový mír, pohodu pro všechny,dlouhý nohy……., už z toho blbnu, potřebuji dovolenou🙈🙈🙈
Jsem čekala fotku miliardy bedlí a dostala chciplý prase 😂
Za pět pade se bude prodávat víc jak vajíčka 🤣 a Megínek dostane batůžek a bude dělat kurýra, ekologickýho. To se doladí.
Jak píše Assil, nebude jeden, jsem chtěla, ať máte to volno pestřejší 😉. Přísahám, když bude, celá oblibená rodina,zkamarádi, obchodní partneři nic jiného nedostanou, to jsem jen já na minimálně 20 kusech.
Jj, takhle nějak jsem si to představovala🤣, dokonale vytuněná pozitivní bomba