Nepřijde mi to tak divné, chovatelka mých kluků do USA nejen posílá štěňata, ale i mražené sperma a co vím, tak určitě není jediná. Nevím, proč by měl být divný zájem o kvalitního psa. Já taky pátrali kde se dalo po vysněné “trojce”. A u nás taky kryjí nebo inseminují i opravdu vzdálenými plemeníky. Jen u barzojů, jsou tu jedinci z Austráli …., semeno se posílalo nejen do, ale i z Ameriky, Japonska….
»
Odpověď na příspěvek uživatele
Anet10 z 22.03.2025, 22:01:40
Kejný děkuje za pochvalu. On je pořád dítě, obrovský, i na barzoje je Mega, ale i o to větší dítě. Prostě praštěnej.
»
Odpověď na příspěvek uživatele
Sarah01 z 23.03.2025, 10:31:29
Divná fotka, takhle se nic nepozná, chtělo by to celý pes v postoji a ještě lépe i v pohybu. Takhle to na té druhé foto vypadá příšerně, celý přední, ale myslím si, že je to hodně blbá fotka
Soutěž o nejdelší jazyk😀, já sázím na Yodu, ale uvidíme.
Kejný dnes za komika, Satánek za modelku a Dobi za roztomilouše nebo BŠO😄🤣
Ono i u zvířat s PP můžou být velké rozdíly i v rámci jednoho vrhu. Viz naši bráchové, vše stejné a už i u štěňat Kejný o čtvrtinu větší než Santa. Velikost je jen orientační.
A my venčili okolo komína. Malej se snaží, ale ještě klukům nestačí.
Nerýpu, jen dotaz. Obdivuju co dokážou jak lidé tak psi.
Proč někdo bere na tak těžké závody březí fenu? Někde na mne vypadlo, nevím teda, jeli to pravda, že Iditarod 2025 nepřežila jedna březí fenka.
Mates i Mia jsou nalezenci, úplně normální kočičáci. Jestli v nich koluje ušlechtilá krev vědí jen oni😉
Jj Guliver i Domingo jsou ragdoolové
Domingo, Mia, Guliver,Bertík a Mates
Správně, poník křížený čuníkem, jediná bažina široko daleko, ale my do ní musíme. A zatím je opravdu modelína🤣🤣🤣. Když se rozhodne, že nechce, tak nemá nožičky, neslyší, nevidí, kdyby zapomněl i roztomile koukat tak by byl na přizabití.
Já vím, že jsme u koníků, ale Zrzavci, co je todlencto za živočišný druh? Popírá gravitaci i zdravý rozum, ale je šťastnej, tak teda dobrý, přejeme jen zdravý a štěstí všem.
Ragdollové většinou rádi vodu. Ti naši si s ní taky hrají a fontánka znamenala velikou srandu a ještě větší potopu. Spíš fakt těžká miska - mají sílu a někde, kde nevadí, že může býti vylito.
Venčili jsme se ségrou a její kámoškou. Kluci zůstali doma, jsou na omladinu moc hrrr. Potom měli svoji vlastní vycházku a masový žebra jako úplatek🙈 . Doma chodí s malým už odpoledne dohromady, za chvíli budou parta🥰