Ona jak je jedináček tak klukům chrtím říká bráchové, a i se k nim podobně chová, to jsou pak veselé historky, když třeba na výletě kupuje plyšáky pro bráchy a učitelka se diví- já myslela, že jsi sama… Potvora už mne přerostla, vypadá na málo, ale za půl roku jí bude 18 a má 170cm, ježíš toto letí na dětech a zvířátkách to vidím nejlíp, i barzojíci budou mít 15.9. už 4 roky🙈
»
Odpověď na příspěvek uživatele
Sardullah z 07.09.2024, 16:11:52
Já vám zas toho pastevce, snad k nám zas nějaký potřebný doputuje. Můj chlap na chlupatce vydal stop stav, jediný co by to prolomilo, by byl hafík v nouzi.
Ten vyrostl👍 je roztomilouš a na foto 6 umí dělat hrochy jako chrtidla🤣
hmn: tak zde je zachycena přílepka panička, ne pes…..😉
Oprava, ale za paničku je dcera, u mne jsou vždycky tak blízko, že bych musela fotit makro
Já tu vaši diskusi milujuuuuu
megi-the-pes: Důkaz?!
O víkendu vyfotím a dodám anebo něco malého hned😉
A čím větší hafík, tím víc chovnej nebo chovací, i můj autista Solomon Kane je přílepka🤣🥰
Sarah01: Moji prckové mají zítra 6 týdnů.
To je úsměvů, jsou to sluníčka 👍👍👍
»
Zrzavci z 30.08.2024, 11:45:46
Krásná diskuse, chce to asi domluvit sraz, velkej, můžeme diskutovat, chlupatci pózovat malířce a já se přiznám, budu chlastat, než zapomenu jak se to dělá 😁🙈😂. Prostě vypínací víkend.
Ano, dají ducánek, přesně tak, na to jsem úplně zapomněla, to je na kočkách úplně boží, ikdyž třeba barzojíci na ducánky mají jiný názor než já, nezdá se jim to roztomilé a jen tiše trpí a dělají, že tam nejsou 😁
Držím pěsti vám všem, ať je už jen pohoda👍
Zkuste se poohlédnout po okolí, jestli nemá někdo koníky a s ním se domluvte. Rozumný příspěvek a pravidla co vyhovují oběma stranám. Třeba: přijdu 3x, tehdy a tehdy, jedenkrát jen vyčistím koně a jeho výbavení a pomazlíme se, jedenkrá půjdeme na procházku, jedenkrát pocouráme v sedle, ze začátku určitě pod vedením, třeba se něco super najde.
»
Xerxova z 25.08.2024, 07:29:49
Chci být váš trpajzlík nebo sluha a kluci barzojíci takyyy🤣🤣 . Máte můj obdiv a 👍👍👍👍👍👍
My dnes venčili s hračkama nebo monitorováním okolí, nač se honit🤣
Jeden náš kůň byl taky takto poštípaný, dávala jsem mu můj zyrtek nebo něco, co bylo doma akorát víc tablet, cca 1 na 60kg, 1x denně, zabralo to vždy.
A proto jsem objednala 2, jeden pro sebe a druhý někomu pro radost a přemýšlím, jestli té radosti nechci dělat víc, v tom případě bych měla málo🙈
Krása, jste šikulka, zákon smečky - jsem sám, tak to je špatný - jsem sežrán, nic neulovím, je mi zima, nemám si s kým hrát, nikdo mě neňufňá…. , jste dokonalá smečka a vy alfa jak vyšitá.
»
Buggyra z 19.08.2024, 09:02:21
Krásný nápad 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍