Hele nezastavilo, ale zas by si lidé začali uvědomovat, že s některýma věcma si fakt není radno zahrávat. Že fakt nejde myslet jen na sebe. Je to nepříjemné, ale tyto pravidla tu nejsou pro zábavu veterinářů
Hele nezastavilo, ale zas by si lidé začali uvědomovat, že s některýma věcma si fakt není radno zahrávat. Že fakt nejde myslet jen na sebe. Je to nepříjemné, ale tyto pravidla tu nejsou pro zábavu veterinářů
Já bych Doron řekla, že reklamace asi ne, aby potom nechtěli ještě doplatek za “medvěda”😍. Framík je prostě krásnej racochejl, s těma jeho chlupama musí být neskutečně práce🙈a když vidím ty vaše fotky, tak si denně blahořečím, že jsem kdysi opravdu vybrala barzoje a ne afgána, protože mít takové chlupatce, tak se z procházek vracíme ne já a spokojení hafíci, ale já a spokojení hejkalové.
Teda samozřejmě i zbytku vaší smečky to moc sluší a fotky jsou krásný a potěší
Pusinky jsou předaný a velký kluci chtěli taky, tak jsem zdovolením přidala i jim. Prý nechápou, co na tom malým smráděti vidíme🤣, Dobi potom dělal taky důležitého a roztomilého, tak za odměnu je taky vyfocenej. Bráchové zkonstatovali, ať se mládí vydovádí, nám je stejně nejlíp u krbu, tam se zdají sladké sny a foťák prý si mám strčit víte kam. Pusinky došly, piškoty panička lakota nedá, tak si mám blbnout jinde.🤣🙈
Venčíme a rosteme. Zítra mám 3 měsíce a pohled : já nic, já tady vlastně ani nebyl, umím dokonale 🤣
Jo a už vypadám, občas, jak barzoj
Že jo, to po jídle na záda, teda u nás spíš na hrb umíme krát 4🙈, taky se mi z toho dělá mdlo. Ale nedají si to vysvětlit,jak říká klasik je to marný, je to marný…..
No maličkej peče se všema a velcí s ním taky, ale Dobi si ho uzurpuje pro sebe, má ho jako soukromého plyšáka. A velcí si pak teda užívají, že se neplete mezi ně a můžou mít soukromé bratrské boje a okusování hlav….Dobi je zas šťastný, že má svého malého bráchu, jak prostě psala Zrzavcová, sudý počet je top. Jo a doma jsou zas v klidu kocouři, protože nemusí suplovat sudýho barzoje 🙈. Prostě pohoda, trochu cirkus a tak si tak nějak žijeme🤣🤣🤣
No, on už to umí i malej, viz 8 a 14 a ještě u toho příšerně vrčí🤣, všichni. Náhodní kolemjdoucí kroutí hlavama a prchají😂🤗
Parta hic v akci. Zase jsme vyrostli, už máme 9kg a jak klesá teplota, tak se samou láskou chceme sežrat. Někdy i chlupy lítají, jindy zas štěňata, ale je to fakt jen hra😍🙈
Je to krasavice 😍
Barzojíka mít budete, to je jistý, při výběru správného štěněte, to bude mazel jako hrom a na výchovu kočka, tak mu stačí jen vysvětlit jak spolu budete žít ten život a ono to při spravedlivé důslednosti jde samo. Jo a je to vlastně pes pro lenochy😉
A medvěd mě prý láskou sežereeee
Rosteme v akrobata a piraňu
Hele já podle tvaru a velikosti 💩 poznám tvůrce, to už jsem fakt praštěná, že? Teda samozřejmě myslím jen ty naše doma 🙈
Si to šifruj sama ty umělkyně mě pobavilo, ale asi mám nárok, když jsem ten tajtrdlik🤣😉
Malý úvod: lední medvěd a kungfu panda🤣🤣🤣
Pokračování večer, mažu zas pracovat
Taky mi to píše pozadu, často a od začátku. EJ to fakt opruzeniny.
Bělouškovi pac a pusu🥰
Krásná smečka 😍, a nejen ta vaše. Prostě krásný psí party😍😘
Nepřijde, ale zas proti gustu.. …….
A nekončete, je to super👍, který barzoj se může pochlubit tím, že se dostal až do Matrixu, to umí jen Solomon kejn, ikdyž má jen jeden ocas🤣😉