megi-the-pes:Zašlete mi pak prostřednictvím České pošty fotodokumentaci.
Ok, píšu si a provedu🤣
megi-the-pes:Zašlete mi pak prostřednictvím České pošty fotodokumentaci.
Ok, píšu si a provedu🤣
Krásná diskuse, chce to asi domluvit sraz, velkej, můžeme diskutovat, chlupatci pózovat malířce a já se přiznám, budu chlastat, než zapomenu jak se to dělá 😁🙈😂. Prostě vypínací víkend.
Ano, dají ducánek, přesně tak, na to jsem úplně zapomněla, to je na kočkách úplně boží, ikdyž třeba barzojíci na ducánky mají jiný názor než já, nezdá se jim to roztomilé a jen tiše trpí a dělají, že tam nejsou 😁
Držím pěsti vám všem, ať je už jen pohoda👍
Zkuste se poohlédnout po okolí, jestli nemá někdo koníky a s ním se domluvte. Rozumný příspěvek a pravidla co vyhovují oběma stranám. Třeba: přijdu 3x, tehdy a tehdy, jedenkrát jen vyčistím koně a jeho výbavení a pomazlíme se, jedenkrá půjdeme na procházku, jedenkrát pocouráme v sedle, ze začátku určitě pod vedením, třeba se něco super najde.
Chci být váš trpajzlík nebo sluha a kluci barzojíci takyyy🤣🤣 . Máte můj obdiv a 👍👍👍👍👍👍
My dnes venčili s hračkama nebo monitorováním okolí, nač se honit🤣
Jeden náš kůň byl taky takto poštípaný, dávala jsem mu můj zyrtek nebo něco, co bylo doma akorát víc tablet, cca 1 na 60kg, 1x denně, zabralo to vždy.
A proto jsem objednala 2, jeden pro sebe a druhý někomu pro radost a přemýšlím, jestli té radosti nechci dělat víc, v tom případě bych měla málo🙈
https://medium.seznam.cz/clanek/honesty-muz-zachranil-tucnakovi-zivot-ten-k-nemu-kazdy-rok-plave-8-tisic-kilometru-na-navstevu-80260
Není to o psech, ale tak krásných zpráv Není nikdy dost
Krása, jste šikulka, zákon smečky - jsem sám, tak to je špatný - jsem sežrán, nic neulovím, je mi zima, nemám si s kým hrát, nikdo mě neňufňá…. , jste dokonalá smečka a vy alfa jak vyšitá.
Krásný nápad 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Být udavačem je vždycky ubohé a může to dělat jen totální zoufalec. Nic zlého nepíšete, ať si to dno společnosti poslouží, když nemá smysluplnější náplň. Vlastně je to chudáček bezpáteřáček, smutný život žije.
Nic, proto je tolik stylů, plemen, značek…., aby si každý vybral, co mu blízké jest.
Krása 👍👍👍
Škoda že tu není Zrzavcová, úplně vidím její výtvarné dílo - vás s jezevcem pod paží a kavkazák v piafě🤣🤣🤣, úžasná představa, bude se mi o vás zdát 👍
Neřešte, zítra dorazí Aminavast a Ipakytine, ve středu nebo čtvrtek jdem na krve, uvidí se, třeba plaším zbytečně, ale děkuji.
A nemůže mít u té kastrace u fen vliv to, co všechno fence odeberou?Prostě jak je kastrovaná? Možná blbá připomínka, když tak se předem kaju😉
Krokodýl je náhodou super, jednoho jsme měli doma cca 5 let, teda ne krokodýla, ale kajmana, úžasné a chytré stvoření. Přerostl naše možnosti, aby se měl tak, jak si zaslouží, tak jsme jej darovali dál.
A už je zákaz jejich chovu jako u mývala, invazivní druh, už s nosálem máme smůlu.🙈