Odpověď na příspěvek uživatele L.S. z 11.01.2025, 19:33:16
OBECNĚ psané příspěvky, kde píšete cituji "nejmenovaná mrs. O´Connor" , to by snad došlo i mrtvýmu, ne?
Ten zbytek nekomentuju, protože to bylo úplně jinak, Fikovnice ví a Megi to vystihla naprosto přesně. Jinak teď jste mi potvrdila, že soukromé zprávy posílané určité osobě byly přeposílány někomu jinému, který nezná mě a já neznám jeho. Paráda, to je asi z morálního i lidského hlediska úplně v pořádku.
Já teda nevím a asi se se pletu do věcí, do kterých mi nic není. Ale nejste i vy trochu paranoidní? Bez urážky. Proč taky nezvolit taktiku “nereaguji”.
Protože vy jste tímhle příspěvkem taky přiživila.
Nemám jinou možnost, než to napsat Fikovnici sem. Ostatní to můžou ignorovat.
Pro někoho je evidentně snazší se domnívat, že mám spojky, které sem vysílám…
Je to paranoidní a kdyby to nebylo k pláči, je to k smíchu.
Kdyby jsi to stále neživila, tak by to tady už nikdo neřešil. Opakuji ti tedy znova: nepřeji si, abys posílala moje soukromé zprávy cizím lidem, byly to zprávy soukromé a tedy určené jenom tobě. Nějakou L. S. vůbec neznám a ona nezná mě. Doufám tedy, že když už jsi mě u ní pomluvila tak, že zmiňuje jakési neexistující dopisy s pruhem, žaloby, šikany a stalking, tak že jsi jí sdělila i to ostatní.
Odpověď na příspěvek uživatele L.S. z 10.01.2025, 15:03:51
Nechápu, proč máte potřebu se do mě pořád navážet, když já jsem se do debaty o léčbě ADHD vůbec nezapojila. Zajímavé je, že jste přišla zrovna v době, kdy jiná spojka odešla, předtím jsem tady od vás neviděla jediný příspěvek, a pořád tady řešíte něco, co jste šikanou a stalkingem nazvala vy a ta, která vás sem vyslala. Pro mě za mě, já tady můžu zveřejnit veškerou soukromou korespondenci, kterou mně napsala zrovna tak, jak ona přepisuje tu moji jiným cizím lidem. V životě jste mě neviděla, nic o mě nevíte, ale máte hned jasno. Měla byste se nejdřív přestat nechat manipulovat a ověřit si, jestli je všechno tak, jak vám to ona nakukala. Jinak já se tady pod každým příspěvkem podepisovat nemusím, tady mě buď všichni znají, nebo si můžou kliknout na můj profil, kde mám uvedené webové stránky a tam je vše včetně mojí adresy, e-mailu i telefonu.
V jej knihe m zaujalo to, že keď chcela študovať, vlastná rodina ju nepodporila, nechápala, hovorii jej, že chce byť ako bieli a tiež to, že tam to funguje tak, mám peniaze, hostím všetkých, nič sa neodkladá na horšie časy. Preto by sa možno malo uvažovať nad zmenou výplat, nie raz mesačne, ale ako v Anglicku, raz týždenne, možno by sa tak nezadlžovali.
Gučka začal nosit kabát, měl chůdě vyhřezlou ploténku.
A Fram kašle, vypadá to jako psincový kašel, ale nevím, kde by ho chytnul. Stejně chce spát na chodbě, na studeným, když usnu, přemístí se tam, umí pochopitelně otvírat dveře.
Jsem už dlouho nemocná, choroba se nechce pustit, skoro se mi zdá, jestli to nechytil ode mne..
Nějaká viróza? Někde jsem četla, že stát se to může, že pes od člověka něco chytí, ale nám doma se to zatím ještě nestalo, aspoň o tom nevím. Jitrocelák dáváte?
Nejsem žádný odborník, psy jsem chtěla jsen zabavit, aby se i třeba něco naučili, co se může hodit(hodilo, když jsem v lese hledala mobil) Ale pochopila jsme u toho, že Worka funguje jinak, než Berry. Na zrak a na čich. Takže zaměří zrak, zavětří a valí…hlava nehlava, ostatní smysly, hlavně uši vypíná😜 Teď už je to jen pro zasmání, no někdy jsme z něj šílela. Hledal neomylně, když jsme hráli na schovku, že jsem vyšla k lesu, tam pochodila, schovala se a za nějakou dobu s nima vyšel muž. A vždycky říkal, že Worka prostě valí. Říkám: a šel tudy a tudy, jak jsem schválně šlapala, plivala, upustila kapesník…Ne, valil napřímo. Nevím, podle čeho.
Takže mobil našel? Jakým způsobem, už je asi jedno, prostě si to udělal tak, aby to vyhovovalo jemu. 👍
Jo, jo asi dá, ale já jsem za nějakých 12let nepřišla na nic, čím se dá motivovat Worka. On mě samozřejmě miloval, jak píše i Sardullah, jen nechápal, že první má dělat věci pro paničku, pak až, co chce on. Nosila jsem králičí kůži…i ta ho bavila jsen chvíli, než zjistil že je to fligna a není to žádný králík😉 Bože, co mi to jen připomíná😛 Já jsem vždycky říkala, že Worka se chová, jako bych ho porodila😀
My jsme v začátcích zkoušeli učit vlečku na pamlsky, kdosi mně to poradil, když jsem nevěděla, jak psa navést. A ukázalo se to jako kontraproduktivní, protože pes místo toho, aby šel po stopě, tak hledal, co by sežral. 😄 Teď už vím, že to byla blbost, lepší bylo vytrhat bažantovi peří a “sypat” ho po stopě až ke kusu. To je ale lovecký výcvik.
U nás taky prší, zatímco včera napadlo cca 10 cm, ale průběžně to tálo. O víkendu má přijít zase mráz, tak doufám, že nebude ledovka a všechno dnes roztaje.
A jak se to učí se psem, kterého nějaký pamlsek vůbec nezajímá? Nedá se mu tři dny nažrat? Se jen ptám, protože Worka mi na pamlsky dlabal. Sranda byla, když jsme se pro zábavu jen, učili stopy. Já poctivě našlapala, nakladla slaninu…a on zavětřil do dáli a letěl, slanina neslanina…k cíli🙄 Čichnul k zemi tak každý pátý kousek, jezením se ale nezdržoval😏
Na stopy není třeba žádná slanina, aspoň my ji nikdy nedávali, tak si myslím, že ten tanec jde zvládnout taky bez krmení, každej pes je jinej a motivovat se dá různě.
Doma bezne 16, max. 17. To je nas teplenej komfort. Jak to vleze na 18, uz nekdo bezi otevrit okno a psiska funej a vypadaj, ze pracujou ke smrti uvarenim.
Rano vstavam do cca 13, pac pres noc se netopi. Mam nakoukano ze kdyz je v noci teplota nad 15, Dudun vstava co hodinu a chce ven.
Vyhodou je, ze dost usetrime za otop. Jen v lete trpime vsichni 😀
Ježišmarjá, ráno 16? To já bych vůbec nebyla schopná vylézt z postele. 😲