Doron:A taky už se ostatním nezobrazuje jmenný seznam ?
Bylo to zrušeno, někdo o to požádal, už si nepamatuju konkrétně kdo.
Doron:A taky už se ostatním nezobrazuje jmenný seznam ?
Bylo to zrušeno, někdo o to požádal, už si nepamatuju konkrétně kdo.
Doron:Prozradíte🙂?
Třeba ten, kdo tady nedávno ostentativně práskl dveřma.
Doron:Ale jasně, že to není Plaka🤣
Jen jsem dělala takovou svodku..🙂)
Ještě jedna teorie, kterou jsem měla na mysli já, chybí. 😉
My jsme kdysi pro fenku s nemocným srdcem měli Specific, vonělo to rybou. Mně teda spíš smrdělo. Když se podívám na dnešní složení, taky jsou tam na prvním místě obiloviny, ale nevidím tam hrách ani nic, co kolem něho prošlo. Nějaká hydrolyzovaná živočišná a bramborová bílkovina. Zpočátku jí to chutnalo, ale pak asi uznala, že takovej život je nanic a už nechtěla ani to.
Tenurri:No co vím, tak právě dost mladších lidí VPN používá běžně, neříkám, že by si to někdo zakládal kvůli diskuzi někde na fóru, ale pokud už tu VPNku mají, tak proč ji nezapnout…
To spíš jen, že spoléhat na IP adresu taky nejde vždy a není vůbec těžké si ji změnit.
(Taky jsem si teď vypla na chvilku v práci VPNku a mám jinou IP 😀)
Tak určitě je dobré to vědět. 👍
Tenurri:No je to většinou placené. Můžete se pak připojit na internet anonymně, odkudkoliv… lidé to používají třeba i na sledování seriálů na streamovacích službách (např. netflix), které nejsou pro naši zemi dostupné, atd…
Nebo to právě běžně používají firmy, mají vlastní vnitřní síť kam se nikdo z venku nepřipojí…Já to pro osobní účely použila jednou, když jsem si kdysi dávno chtěla na torrentech stáhnout simíky (hru) 😀
Ahá. Takže to není jen tak. No, otázka je, jestli někomu stojí za to dělat to kvůli nějaké diskuzi na Chovu zvířat. 😀
Tenurri:změnit IP adresu není žádný problém, stačí použít VPN (virtuální privátní síť).
A to umí i IT antitalent? Že bych si ji teda změnila. I když v práci mně to asi neprojde.
Plaka má přece úplně jinou IP adresu.
Tak už tomu taky nerozumím. 🤣
To je snad pro psy vegany.
A uvedená lokace byla Brno-město.
Stelle:Maminka je podnikatelka, má s.r.o, pracuje z domova. Navíc jsme všechny tři děti ve stejné třídě.
Ano, sportuju. Plavu, dřív jsem jezdila na koni, cvičím. A taky často(teď teda ne, teď je hnusně) chodíme všichni okolo rokytky a v lese.
Jako trojčata nebo někdo z vás rupnul?
Aluška:To jako fakt? Lidožravce je asi 14, inzerát je už smazaný, škoda chtěla jsem ho vidět. Ale kterej zmetek dokáže nabízet starou fenu jako štěně? A ještě cizí ?
Tak dokonce 14 má, to jsem si ani nevšimla, jen jsem věděla, že už je starší.
Byla tam ta první fotka z tohoto příspěvku.
lesnizinka:Nic proti vam Evo, treba uz vas zivot vyskolil…ale me proste ani nahodou nenapadne sledovat, kdo-kdy pise, natoz z jake adresy. A ani nechapu, proc by me tohle melo zajimat. Mozna, ze lidi, co s pocitaci pracujou? Ja prectu, co kdo, hodim k tomu svuj nazor, pokud k tomu neco mam a jdu si zase po svych🙂
Každej je jinej no. Vy napíšete dlouhý povídání do Víčka a jdete, někdo se všímá něčeho jinýho. Mě popravdě ty rozdílný adresy trkly až včera, dřív ne.
balu:Nejen diskuze, ale sledovat i inzerci… to chce moře času a ještě si to pamatovat…
To sem dala Stela, asi na to čas má. Já taky ne. Taky je otázka, jestli to fakt našla ona sama…..
Buggyra:Tyjo, já hlavně nemám čas si číst všechny diskuse a pak v hlavě nosit, co kde kdy kdo napsal 😀 Takže jsem prostě bez šance. A kdo má na co čas, to taky nepostřehnu…
Taky nestíhám, třeba víčko, kde je skoro 450 stran a kolikrát denně přibylo tak 10, to nedávám. Nic proti těm, co tam píšou, to vůbec.
kometa:Já teda vůbec netuším o co tady jde. Inzerát byl smazán.
Někdo tam nabízel od Alušky fenečku Bessy, která má myslím 9 let, jako půlroční štěně bez PP za 10 tisíc, fotka stažena odsud z diskuze o venčení.
No, to už fakt radši koupím klidně maso pro lidi, protože pro 3 psy na měsíc by mě to stálo půl výplaty.
Holky, ale já vycházím jen z toho, co tady proběhlo v diskuzi, z ničeho jinýho. Evidentně na to asi má někdo čas různě kopírovat příspěvky a fotky a různě to někam dávat a posílat. Jak jinak by se tam ten inzerát ocitl.
Kvalitní značku. 🤣 To je co?