No, nevím, už jsem četla bezpočtukrát, že tato miniaturní plemena mají problém s vyměšováním, protože kapacita močáku není tak velká, jak by bylo potřeba. Takže jestli slečna nebude moct být se štěnětem aspoň první 2 týdny doma a posléze tak nějak rozumně venčit, vidím to bledě a pak si tady přečteme, že pes doma všude čůrá a co s tím. Ale z jednoho příspěvku zadavatelky těžko soudit, jak moc se hodlá štěněti věnovat, třeba bude moct během směny zajet domů vyvenčit, kdoví.
Sarah0130.05.2023, 17:23:08xxx.xxx.30.15Vahine: zatím ne, to jestli vůbec budou vracet, tak asi až bude ta nová platforma a počítám, že musím požádat nějak oficiálně.
Sarah0127.05.2023, 15:05:03xxx.xxx.162.253Tak koupili to, takže si s tím můžou dělat, co chtějí.
Jinak pochopila jsem to tak, že při přechodu na novou platformu diskuze úplně zmizí, takže žádný archiv, nic.
A taky si myslím, že i když jim mastnaček pořád píše, tak to bude mít efekt nula nula nic. Je rozhodnuto prostě.
Sarah0127.05.2023, 09:35:33xxx.xxx.162.253ChameleonHugo - napište to co toho vlákna pro adminy, nevím, jestli si to tady přečtou.
Mně teda nejdou pořád ty citace, ani na PC.