Varaxi:Nejde mi vyjet křížkem, neb tam křížek není. Je tam jen tlačítko Pustit se do toho. A když na to kliknu, mám zaplatit, nebo se vzdát soukromí. Tak jsem se vzdala FaceBooku. 😀
Zaplatit? Po mě to peníze nikdy nechtělo, to je divný.
Varaxi:Nejde mi vyjet křížkem, neb tam křížek není. Je tam jen tlačítko Pustit se do toho. A když na to kliknu, mám zaplatit, nebo se vzdát soukromí. Tak jsem se vzdala FaceBooku. 😀
Zaplatit? Po mě to peníze nikdy nechtělo, to je divný.
Je to smutný a nevím vůbec co říct. Že KVS nekonají, víme tak nějak asi všichni, čest výjimkám. Ubohý zvířata, ach jo. 😢
Bobca:dala jsem mu ještě šanci…dědečkovi 23 letému🤭nikde jsem neshnala,co by se mi líbil…ještě ho trošku spravím,aby byl dole symetrický….
Je krásnej. Já mám taky úplně stejný slaměný ozdoby, už 20 let.
Arosek:Alenko ja se toho desim, strasne mi to pripomina situaci z roku 2019 …
Tehda necekane odesla Cirilka. Volala mi pak kamaradka a rika mi “No, tak odesla vudkyne smecky, tak snad seniori neposlechnou volani a nepujdou za ni …”
Dva mesice nato odesla Happynka, dalsi dva mesice na to Imirek a mesic na to Kitty …
Je mi zle jen na to pomyslim.
Máš těch staroušků moc, ale zase tě může hřát u srdíčka, že posledních pár měsíců nebo let se měli dobře. 13 let je pro ně už vysokej věk, bohužel. A co Otíček, jak ten se má?
Buggyra:Taky, a nějak mi to nevadí…
O nic nejde, je to blbost. Jako vtip mně to vůbec nepřijde.
lesnizinka:Sarah, to není sebevědomí, to jsou mimikry😉 Mému muži kdysi šéfoval člověk, který byl ještě mladý, ale nechutný, tlustý, slizký chlap a když otevřel hubu, padaly z něho takové oplzlosti, že to bylo moc i na mě a to já v rámci černého humoru snesu hodně. Kolo by si o něj nikdo neopřel, ale prezentoval se jako macho, velký šéf. A to jsem si vždycky říkala, že takhle musí mluvit fakt jedině impotent.
P.S. musela bych se kouknout, ale mám dojem, že tu 25 jsem si v Praze koupila jako vzorek. Na mě to ono není, mám trochu jinou barvu pleti.
Nechápu vůbec, jak se toto některým ženským může líbit. A že ten dotyčnej si vůbec myslí, že tím některou oslní.
P. S. Jo, ta 25 bude spíš na léto, jinak budu muset nadále míchat 21 + 23.
Arosek:Saggi
asi 16.5.2012 - 2.12.2025
… nemam slova … tak strasne to boli ☹️
Ježíš, Jani, to je hrozný tak za sebou oba, ach jo. Drž se. 💔
lesnizinka:A toto jsou zase blbé kecy opačným směrem. To není na vás, to je myšlno všeobecně, kam spadá ta průpovídka. Není to velká pravda, je plno nemocí, když vyjmu obezitu jako metlu lidstva, tak cukrovka např. které tohle neblaze ovlivňují. Takže stejně jako ženské po menopauze, chlapy zase ovlivňuje brzký nástup různých stařeckých neduhů.
Ale že sebevědomí občas někteří mají, přitom kdyby se podívali do zrcadla….
Mimochodem jak jsme si nedávno psaly o tom korejskem BB krému, tak dnes mně přišel no. 25 a vypadá to, že tento odstín bude ideální. 👍
Všimli jste si kauzy šéfa správy železnic? Tady už se dá fakt jenom smát, jinak bychom se z toho museli zbláznit. 😄 On ten Babiš měl pravdu s tím Všeci kradnú, i když to prej řekl Kubera. 😂
Ronja s motejlem:Budu mít chlupatý prsa, asi i bradavice, potit se budu jak vrata od chlíva, strašný je prý všechno, ale nejhorší je jejich utrpení🙃.
😂🤣 chudáci chlapi
assil:Jsou tací, i za minulé vlády byli.
Jako že tam chtěli ODS, ale Fialu ne? S tím přece museli počítat, když byl předsedou strany.
Sardullah:Z noku mi to přišlo docela dobrý… nevím zeda jak kolem toho krku…. Ale tak já jsem člověk, co si kupuje psy s kožichem, takže na oblečky nemám úplně oko.
Já asi taky ne, obleček jsem taky nikdy nekupovala. Ale nejspíš budu muset, už mně ta drobotina doma stárne.
Ronja s motejlem:Já asi menopauzu nechci, co mi vyprávěj chlapi, tak je to prý strašný. Haha🙄.
Čím to má být strašný? Že padají vlasy? Nebo proto, že to tvrdí chlapi? 😀 Nesmíte jim tak věřit.
efe:Mno čekala jsem od toho víc 🫤
Pěkná barva. 👍
Bobca:to sebou bereš i pesánky??
Myslím, že je to caniska, takže pez pejsů to nejde. 🥰
Buggyra:No přesně, já právě taky slyšela o tom, že i ta mokrá rachejtle může dobouchnout při manipulaci a já se toho bojím jak čert kříže. To radši provedu nějakou prevenci alá komety varování 😀 A potvrzuju, že dojít si dneska zastřílet na střelnici je celkem drahá sranda…
Je to drahá sranda, jedině sledovat akce na zážitkové střílení. Kdyby vám to teda stačilo.
JJ, zkuste, vypadá to takto, cena cca 80 korun.
Verun:Jen takové pozamyšleni… Psi mají nebo nemají olizovat moč?…(jakobsův orgán.detailnější než nos,feromony) jasně že můžou jen nasávat běžný pach,ale asi to někdy nestačí…tak si omočí jazyk a hned zná odpovědi,je to způsob komunikace….dělá mi to i moje fena…cvaká zubama… značkuje.je to u fen běžné ,že olizují i víc než psi.
Moji to dělají taky, i feny, zdravotní problémy nikdy neměli. Ale asi to bude dost individuální, prostě co nevadí jednomu, může některýmu vadit. Asi jak u lidí.
Dnes je 2,5 nad nulou, obávám se, že to roztaje, ach jo.
Na vlasy účinkuje každýmu něco jinýho. Mně stačily tekuté vlasy od Bione, snaše to nevyhovovalo, že to slepuje vlasy, brala tuším Reghaar od Walmarku. Kdysi dávno jsem si kupovala Capillan, ten býval i za komančů a taky mně to pomáhalo. A někdo si chválí vlasové hnojivo, to se dá koupit ve formě tabletek, šamponu nebo séra. Musíte prostě vyzkoušet.