Aktuálně: 2 334 inzerátů269 849 diskuzních příspěvků19 343 uživatelů

Příspěvky uživatele

Sarah01

Sarah01
Sarah01 25.11.2025, 20:07:57 xxx.xxx.162.253
Vahine:

Ani mě se editování nezobrazuje, ale je tam, jenom není vidět. Něco se poondilo. Když kliknete na to místo, kde bývá, zeditujete v pohodě.

Potvrzuji, mně taky, ale jen na mobilu.

Sarah01
Sarah01 25.11.2025, 19:20:38 xxx.xxx.162.253
Sardullah:

Dárky u nás neřešíme… ty se dávají jenom pesanům…já jsem už musela na oknech tu podzimní výzdobu vyměnit za vánoce.

Já bych se s tím ani nedělala, děti jsou dospělé, je jim to putna… ale já mám ráda, když za tmy přijíždím dom z práce a svítí mi světýlka v oknech.

Mě ta vánoční atmoška neskutečně nabíjí.

A tím, že už nemám ten frmol, co jsem mívala, když byly děti malé a chodili k nám ještě babičky a děda a já mladá a blbá, aby bylo všecko dokonalý.

Takže já už se tak potutelně usmívàm, když pozoruju ty spěchající, uštvaný a vystresovaný lidi… a já si užívám pohodu, světýlka.. pohádky, cukroví. ..

To se máš, já ještě tu předvánoční náladu nějak ne a ne cítit. Jo, pohádky už jsem si taky pustila, ale jinak nic, řeším ten posr… bojler a doufám, že do pátku to bude. Dárky musím aspoň vnučkám, sejdou se všichni u mě, tak pod stromečkem něco být musí. Ale ten věnec na dveře bych už vytáhnout mohla, to je fakt.

Sarah01
Sarah01 25.11.2025, 19:14:35 xxx.xxx.162.253
Bodlinka:

nevím. nora má ortopedickou matraci anadi a je s ním teda moc spoko, hlavně v tomhle počasí to je hupky dupky, zatočit nebo natáhnout, vejde se obojí a nikde nic netlačí

vetbed je takovej koberec, na některý věci fajn ale měkko pod zadkem to neudělá

Jo, zapomněla jsem dodat “u nás”. A ještě teda samozřejmě na gauč. A proto na ten odkaz ani klikat nebudu.

Obrázek
Sarah01
Sarah01 25.11.2025, 18:28:35 xxx.xxx.162.253

Vánoční výzdoba? Co to je? Já ještě nemám ani dárky. 🙄😁

Sarah01
Sarah01 25.11.2025, 14:37:09 xxx.xxx.11.197

Tak to asi ještě máme čas, oba jsou čerství senioři, Dráček 8 let, Julča teda bude mít v lednu už 9. 

Sarah01
Sarah01 25.11.2025, 12:14:01 xxx.xxx.11.197
Bobca:

nevím,jestli jsem psala,že v Uničově otevřeli 20.11. OC Klokan..asi se tam zajedu podívat Mám prázdnou ledničku ..je tam Billa,Takko,Action,Pepco…atd..asi 9 obchodů…Vedle je Lidl,kousek od něj Tesco a na městě Albert a kousek od něj Penny..Hrušky tu máme 3..2 malé a jednu velkou…

Mohla bych si zajet, ale nevím, jestli to do Vánoc zvládnu, případně dám určitě vědět. On mně ještě totiž kromě těch starostí s Dráčkem odešel bojler a do Vánoc to musím vyřešit.

Sarah01
Sarah01 25.11.2025, 12:11:25 xxx.xxx.11.197
Vahine:

Tak hele dobrý! Z biopsie vyšel lipom a na druhý straně předpokládám ta nová boulička je taky lipom. Budu sledovat případnou změnu stejně tak, jako sobě případnou změnu na palci u nohy, tam zase nevím, jestli nemám už v pořadí druhý melanom po x letech… pod nehtem…

Takže běloušek v pořádku a vy se hlídejte. 🍀 Nebylo by lepší s tím hned jít?

Sarah01
Sarah01 25.11.2025, 09:59:23 xxx.xxx.11.197
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 24.11.2025, 14:00:08

Co je to ten Národní panel?

Sarah01
Sarah01 25.11.2025, 09:56:55 xxx.xxx.11.197
Coudas:

Já s dovolením jen k tomu “navleče se do toho každej” - zas blbka já ne. I když je to už 2 XL, v dámském prostě ani prd. Jsem sice celoživotně na chlapské oblečení, ale třeba topy bych si některé i koupila, ale nevejdu se. No a moje oblíbená značka je “pštros” Engelbert Strauss. Parádní věci, parádní ceny. Ale jsem s tím maximálně spokojená, jen to zkoušení je na houby, jedinou vystavní prodejnu maj v Budějicích. Pro mě aspoň že tam, ale i tak je to malinko z ruky, boty jsme vyzkoušeli holt jednou, a tak berem plus mínus, ale daj se vyměnit. Barevně se sladíme a superparáda. Jen jednou mě v monterkach nechtěli oustit do restaurace🙂 nevěřili, že jsou vycházkové.

No, když já se svojí postavou bych se do toho vešla snad 3x, tak vy musíte taky. 😉

Sarah01
Sarah01 25.11.2025, 09:12:15 xxx.xxx.11.197
kometa:

Takové by prostor v médiích vůbec neměly mít.

Asi neměly, ale ti novináři je vyhledali sami asi na základě nějakých podnětů, no odkopaly se pěkně samy.

Sarah01
Sarah01 25.11.2025, 07:00:06 xxx.xxx.11.197

Taky jsem se na to dívala, ty ženské jsou děsně arogantní, takhle se člověk, který to myslí se zvířaty upřímně, přece před kamerou nechová. To jim jako nedošlo, že to uvidí spousta lidí? Dívala jsem se i na jejich stránky na FB, u každýho příspěvku žadonění o peníze a přiložený číslo účtu. Toto je bez schválení oficiální sbírky zákonem zakázáno, ta ženská to dobře ví, a proto tam žblekotala něco o tom, že to není možný. A ten dovoz psů v dodávkách a předání na ulici. 🙄 Tady je jasně vidět, jak jsou lidi hloupí. Osvěta může být, jaká chce, a stejně ty psy na ulicích budou brát.

Sarah01
Sarah01 24.11.2025, 20:27:11 xxx.xxx.162.253
orionka-2:

Od té doby, co jsem viděla video, jak malé roztomilé slůně skáče ze skokanské věže do bazénu, pěkně s přemetem a chobotem napřed, tak už fakt věřím všemu.

Jak říkám, jak u něčeho rovnou nejsem, tak nějakým videím prostě nemůžu věřit. Je tady spousta otázek….údajně 15 let starý video a přišlo se na to jakože náhodou až teď? A ještě na to přišel zrovna takovej nýmand? Proč to někdo nevytáhnul už před volbama, když se nechtělo, aby se tento člověk dostal do Sněmovny, a proč na to třeba nepřišli nějací novináři? 

Sarah01
Sarah01 24.11.2025, 13:33:08 xxx.xxx.162.253
Buggyra:

Vůbec se neorientuji v nabídce obchodů nebo internetových obchodů nebo tak, nosím většinu triček starých 20+ (to to letí…), no a na těch, co mi někdo dá, neumím říct, jestli jsou mladší… V posledku občas dostávám jezdecké věci, tak i jezdecká trika, a ta jsou holt míněná sportovně, takže se počítá s tím, že se musí dát zastrčit za pas a nevyjet… I když u mě mají co dělat i oděvy k tomu určené, aby zpoza pasu nevystřelily vzhůru 😀

Já se taky právě moc neorientuju, ale když něco potřebuju, není zbytí než tam jít. A vždycky koukám teda. To je jak velikost onesize, navleče to na sebe každej. A třeba zrovna na tu výstavu potřebuju něco normálního, v čem nebudu vypadat jako v pytli. Barevný kostýmy nemusím, to není nic pro mě. Teď na výstavě jsem měla tohle, kalhoty z Tchibo, sako New Yorker a triko myslím CA nebo Takko, to už si přesně nepamatuju.

Obrázek
Sarah01
Sarah01 24.11.2025, 12:39:43 xxx.xxx.162.253
N:

To je holt hospodářství.. U nás v blízkém polesí normálně vysazení proběhlo a úspěšně. Oplocenky právě pomáhali dělat ti myslivci. Jde to, jen nebýt líný a trochu si hledět “majetku". Přemnožená spárkatá je i v tom Bavorsku zmíněném. 

Kde u vás?  V Yelowtonu?

Sarah01
Sarah01 24.11.2025, 10:20:56 xxx.xxx.162.253
lesnizinka:

Buggyro, já z nich právě taky vyrostla, na většinu jsem koukala, jak strašně jsou malinké😲vůbec nechápu, že jsem to někdy mohla nosit😏A to si nepřijdu vyloženě tlustá(vzhledem k věku a tomu, co vídám kolem😉) ale prostě tohle byly věci xs a ještě na tělo. V dnešní době za pro děcka😎

U nás stejně jako u Dáji příšerná vichřice, ale fakt děs. Na cestě zámety, pod tím led, teď bílá tma, jak vítr žene sníh po polích a té cestě, v nejhorších nárazech vždycky zavřu oči a bác…ležím na zemi, nevšimla jsem si ledu z vody ztečené z pole😏Na naší straně jsem u potoka viděla přes cestu spadlý, tedy vyvrácený strom opřený o ty naproti. Tudy teď ale nechodím, chodím po silničce, tohle je cesta kolem potoka. Za chvíli jedu do Zlína k zubaři, to vyšlo na pitomý den, v takovém počasí, ale jsem tam objednaná několik měsíců…tak musím. Jinak bych měla korunku až nevim kdy🙄

Viděla jste, jaká je móda dnes? Přijdu do prodejny typu Takko, New Yorker, HM, CA apod. a všechny ty hadry i ve vel. S nebo XS jsou děsně široký a krátký. Já mám normálně vel. L někdy M, ale teď si musím kupovat i to XS nebo dětskou 164, aby to na mě neviselo jako na věšáku. Jako nejsem zase tak zběhlá, že bych znala nějaké speciální prodejny pro nás věkově nad 50, ale fakt v běžných obchodech není lehký teď nakupovat.

Sarah01
Sarah01 24.11.2025, 10:06:35 xxx.xxx.162.253
Janae:

Nu, manželku veřejně pujčoval celkem nedávno,  nechával se při tom točit, nazýval ji ku.vou a dával video na veřejný stránky. A pak se rozčiluje, že někdo jiný ohrožuje jeho děti.🤪

Máte nějaký relevantní zdroj prosím nebo jste byla přímo u toho? Mimochodem nevolila jsem ho a sympatický mi není, ale toto už je fakt moc, co kdo kde vyhrabe a ještě až po volbách. 

O aboutismu jsem nikdy neslyšela, možná o absolutismu. 😉