Ani pivo, ani colu ( tu opravdu vyjímečně 1 skleničku třeba na oslavě a tak…). Já piju mattonku nejradši neperlivou, neslazený zelený čaj, kávu, neslazenou, s cukrem bych ji už opravdu nevypila ( před mnoha lety jsem ji pila sladkou, ještě ke všemu turka, tak to už vůbec nechápu, jak mi to mohlo chutnat ). Nesnáším kapučína a podobné kávičky se smetanou, se šlehačkou, se zmrzlinkou…to pro mě není kafe prostě..😏.
Pivo jsem pila od cca 14 do takových 25 let, ale v rozumné míře samozřejmě..stejně mi nikdy nechutnalo, to bylo na zábavách a podobných akcích, víno mi nechutnalo vůbec v té době, tak co mi jiného zbývalo než to pivko🙂
Mám to dost podobně, nejradši mám mattonku nebo magnézku, neslazenou kávu a neslazený čaj, kromě zeleného i bylinný, i když to už vlastně není čaj. 🙂
Můžete mně prosím odporučit pojišťovnu na uzavření povinného ručení a havarijka? Blíží se mně výročí smlouvy a stávající pojišťovna mně nevyhovuje. Díky všem.
Tak každý to má jinak, že jo. Já třeba nesnáším Becherovku, Ferneta a jiný podobný pití. Fuj. A nesnáším i colu nebo energeťáky, který v dnešní době tak frčí.
Co vám vadí na větrnících ? osobně bych měl raději za barákem větrníky než třebas úložiště jaderného odpadu se kterým dodnes vlastně nikdo neví co s ním a bude se přitom muset skladovat a hlídat statisíce let než přestane být nebezpečný.🐑ML.
Dokud jsme ty větrníky měli tady v blízkosti tři, tak jsme se na ně chodili dívat a fotit si je. Teď, když nám sem odpad z nich vozí Němci a je v plánu postavit jich za každou obcí nejmíň 10, tak už je nikdo nechce.
Myslím, že lední medvědici by se nenarodilo tolik mláďat. 🤔😀
Podle fotky je jich osm, jestli dobře počítám. Maltézáka jsem měla jen psa, takže fakt netuším, jestli fena 3 - 5 kg velká může porodit tento počet, spíš bych si tipla tak maximálně 5 kousků. Velcí mně taky přijdou dost na to, že jsou třítýdenní.
Tak nějak si to představuju, že chytím obojek, otočím a škrtím. A nepustím dokud dejchá. Ale realita může bejt jiná. Tohle jsem už jednou radila, když nějakej kříženec bulla něčeho držel za krk jinýho psa a já šla okolo. Zařvala jsem na něj drapni ho za obojek, otoč a škrť. Pes pustil. Každopádně objednám pepřák.
Jenže vy budete mít mít s sebou víc psů a za zádama nebo před sebou ještě dementa.
Mě stále ovšem přijde jako absolutní brainrot ptát se na věci AI, dneska si půl lidí bez AI už ani neuprdne, nesesmolí ani usoplenou odpověď na e-mail, i můj supervisor nám jako radu řekne"nechte si vygenerovat od gpt…" … peferuji konverzace s reálnými lidmi.
O tom, jaký impakt tyhle věci mají na různá odvětví, včetně faktu že ty AI centra ničí přírodu ve svém okolí a způsobují zdravotní potíže a all in all je to věc, co by se měla rychle začít korigovat…. nejsem prostě ok to používat. A štve mě, že první co vidím na jakýkoliv dotaz je AI… jakýkoliv obrázek hledám, první věcí jsou vygenerovaný AI… cywe, musím matce že babičce vysvětlovat, že to hrozně cute video je AI …
Ale v pohodě, to já taky AI nepoužívám a ani nehodlám a u mamky to mám s videama stejný. 😊 Ale zase není třeba nadávat do psychopatů lidem, kteří ho používají, je to jejich volba.
a sorry ale doporučovat GPt, který má na svědomí už minimálně jednoho mrtvého protože mu doporučil alternativu za sůl může doporučit jenom psychopat.
To není pravda, ten člověk sice měl zdravotní problémy, ale nezemřel. A byl to Američan, takže se jeho blbosti ani nedivím, když Američanky suší kočky v mikrovlnkách a pak se diví, že to kočka nepřežije. AI naopak upozorňuje v souvislosti s bromidem sodným na zdravotní rizika.
Nevím, kam to mám dát, tak to hodím sem. Je to na pozadí videa, tak snad to bude čitelný, snažila jsem se. Je naprostá katastrofa, jak dlouho už to trvá a jak vlastně náš stát funguje. 😢
Tak na veterine mi po telefonu řekli, ať přijedeme zítra ve všední den pokud je fenka jinak normální. A ať ji to ostříháme a ošetříme bepandenem. Takto to vypadá bez slepených chlupů kolem, z rány vytékal bílý hnis. Ta bradavka je otevřená do masa. Po telefonu nechtěla doktorka dělat diagnózu ale co myslíte podle fotky?
Podle fotky teda vůbec nevím. Jen vám napíšu, že naše fenka z útulku měla několik let nateklou bradavku, nevytékalo z nic nic a vyklubala se z toho rakovina.
Nejde o to vymlátit všechno. Jde o to umožnit zemědělcům bránit svoje chovy a neházet jim věčně klacky pod nohy.
O kompromis se chovatelé snažili léta. Teď už se jim leda podlijí oči krví a nemají chuť se se zastánci vlků bavit. Na chov se vykašlou a při volbách budou volit kohokoli, kdo je podobných aktivistů zbaví nebo se tak bude aspoň tvářit.
Tak to je taky cesta a otázka je, jestli to pomůže. Protože klacky pod nohy háže stát skoro všem, zajímají ho jen daně. Aspoň mám už několik let takový pocit a je úplně jedno, kdo tam nahoře sedí.
Klidně si plujte na růžovém obláčku. Pro většinu lidí se slovo ekolog změnilo v nadávku. A pokud se spojí ještě ekolog + aktivista + neziskovka, pak je to sprostá nadávka. Lidé , jako vy, zapomněli že potřebují přízeň široké veřejnosti a tu už rozhodně nemáte. Dopady na vaše aktivity a to i ty přínosné, budou likvidační.
Asi bych neházela všechny do jednoho pytle, co takhle nějaký rozumný kompromis? Podle zdejších příspěvků si rozhodně nemyslím, že Ladd je nějaký ekologický aktivista. Přece není cesta všechna zvířata v přírodě vymlátit, měla by být nějaká rozumná regulace.
No teda nevím kde žijete, ale před 30ti lety u nás byl naprostý ovčí BOOM spoustě lidí tehdy vrátili pozemky a ovce chtěl každý druhý, když si jen vzpomenu na ty aukce plemenných beranů kde se tenkrát šroubovaly ceny na 20000 i víc, kdeže ty doby jsou, mléčné kravky tu dnes tedy taky vymizely protože nikdo nechce dojit, ale minulý týden jsem byl vedle ve vesnici dělat u jedněch mladých perspektivních chovatelů a pořídili si ke koníkům jerseyku kravičku tak příští rok po telátku zase budu mít kam jezdit s tou bandaskou pro mlíčko, vlna je dnes bohužel odpad lidi spí dnes raději pod kusem “ropy” a přírodního materiálu se štítí (nepochopím), ovčí a jehněčí maso ale frčí alespoň tady moc dobře jen ho už bohužel nemám možnost kde víc vyprodukovat.🐑ML.
Já bych si jen dovolila poznamenat, že se neštítím přírodního materiálu, spíš naopak. Ale bohužel jako alergik - atopik výrobky z vlny nemůžu. A takových lidí je dnes víc.