Známá si pořídila mladšího psa, když měl starší cca 9 let a docela záhul, psy musela ve svojí přítomnosti oddělovat, jeden z nich musel být v kleci (myslím, že ten starší a to nebyl zrovna dobrej nápad), starší hrozně žárlil a trvalo to rok, než si zvykl.
….Na Praděd….Na Jizerku, na Sněžku, do Prahy…..všude to bylo podobné, neřkuli stejné. Všude dobře, doma v zapadlém koutě nejlíp.
U nás doma kolem komína právě ne, tady bývají ve volných dnech taky davy, lidi z paneláků si pod kopcem opíkají špekáčky nebo grilují maso a doma se nám sedět nechtělo.
My jsme byli v pátek na Vozkovi, šli jsme z Branné. Moc lidí nebylo, Cherry se proběhla i na volno. Ovšem v Karlově Studánce hotový masakr, většina lidí se ve svátek asi vydala na Praděd.
Tak se omlouvám, nakonec byla opravdu chyba v tom, že maily neodcházely na Gmail. Už jsem to opravil a nyní by tedy mail pro obnovu hesla měl Sarah01 bez problémů dorazit.
Díky, zkusím to znovu. Nebyla jsem zrovna na příjmu. 🙂
Myslím, že doktoři budou protivní čím dál víc. Je jich čím dál méně, berou čím dál víc pacientů, lidé ke stáru žijí déle a jsou nemocnější, různé farma firmy na doktory tlačí ze všech stran, aby předepisovali to a ono a ještě má veřejnost za to, že umělá inteligence nebo sousedka vědí všechno líp…
To se máme na co těšit.
Ta moje známá, co jsem tady od ní dávala ten odkaz na taštičky, měla jít v pondělí na plánovanou operaci. Nastoupila a odpoledne jí řekli, že doktor prostě operovat nebude a ať se vrátí domů. Takže je zpátky doma. 🙄 Myslím, že budu nakonec ráda, když mě vůbec někdo odoperuje.
Naopak, debata už bude velmi krátká. S mystifikátory co podsouvají něco co jsem neřekl je debata zbytečná a oponentura za každou cenu nemá smysl. Větší smysl dává to vaše LVČR, musel jsem zagooglit, člověk nemůže znát všechno
Chtěli se osamostatnit…kdo? Otázka zní, kdo dal komu mandát k rozbití Československa? Bylo o tom referendum? Opravdu se jednalo o vůli obou národů? Otevřete oči než budete součástí národa bez vlasti. Národa k nahrazení. Bez výstřelu.
No, tady by to bylo na dlouhou debatu, protože žádný československý národ neexistoval, to byla umělá konstrukce. Nebudu někoho doma držet, když tam být nechce. Vy asi budete členem LVČR.