Jistě, ono je to v podstatě úplně jedno, jak zde s oblibou používáte někteří, když už nevíte, co odpovědět. I kdyby se ty dekrety zrušily, tak se vůbec nic nestane.
Jistě, ono je to v podstatě úplně jedno, jak zde s oblibou používáte někteří, když už nevíte, co odpovědět. I kdyby se ty dekrety zrušily, tak se vůbec nic nestane.
tyto dohody jsou dekrety nadřízeny
Tato věta je nicneříkající. Buď “tyto dohody jsou dekretům nadřízeny” a nebo “těmto dohodám jsou dekrety nadřízeny”. Tak si vyberte. 😉
Buggyra:Tak to je skutečně skandál a asi bych žádala veškerá data z těch dotazníků neobnovitelně smazat. To je něco neuvěřitelného. Tohle je zrovna věc, kterou by mohla řešit nějaká komise EU a dohlédnout velmi pečlivě na výmaz. Spolu s nějakým zástupcem škol a rodičovstva. Naprosto neuvěřitelné.
Řešit to prý rodiče nějakým způsobem budou, ale jak, to už netuším, dítě, kterého by se to týkalo, už nemám. Dozvěděla jsem se to ve skupině Vdov a vdovců na FB, tím spíš mně to přijde fakt vrcholně neetické dotazovat takto děti, které přišly v nedávné době o jednoho rodiče.
Jalovec mám taky, ale asi odejde, moc mokrá půda tam, kde jsem ho měla původně. Sice jsem ho přesadila, ale asi už ho nezachráním.
Myslím, že někde jsem četla, že jsou jedovaté i túje. Těch mám na zahradě celý živý plot. Sice se mně to moc nelíbí, ale službu to udělalo, už mají snad 3 metry a soused už mě špehovat nemůže. A já na ně taky nevidím, chválabohu.
Já se nebojím kvůli psům ani dětem, nikdy nic nesnědli, ale mám spíš obavu kvůli štěňatům. I když je na zahradu dávám zásadně do ohrádky. Uvidíme, musím si to promyslet, každopádně něco tam dát i kvůli nim musím, aby tam byl i stín. Jak už je teď ten pařák, tak tam nejde vydržet a mám v plánu tam udělat i pískoviště pro vnučky, tak i kvůli tomu.
To je hnus, co si současná vládní sebranka dovolí
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1446627620837709&id=100064714535491
Stručně pro ty, co nemají FB: Stát se pod rouškou testu z matematiky a češtiny ptá dětí, co dělá jejich matka, zda mají otce a jestli je napadá, zda by raději nežily. Školy nevěděly o tom, co v testu bude a bez vyplnění těchto údajů nešel test dokončit.
A pak mám taky ráda tuto písničku od Eluveitie.
Já mám od Nightwish nejradši instrumentálky. I když se tam většinou objevuje jen jeden riff. Třeba Last of The Wilds.
Díky, holky. Já prostě chci jen takovou trošku zábranu, aby mně lidi nekoukali od brány až úplně dozadu k plotu. Dřív tam byl skleník, takže vidět nebylo vůbec, ten je od loňska už pryč. Nechci úplně živý plot a taky to nemůže být něco, co má mohutné kořeny, blízko se nachází jímka. Zatím tam mám jen záhon s kytkama. Vzadu si chceme udělat ohniště na opékání, tak bych ráda i nějaké soukromí a ne aby na mě ten postižený soused z ulice pořád vyvolával, jak je to teď.
rapotačka:V 17. 54 hod jsem to blbě napsala, základní očkování děti samozřejmě měly a mají. Do toho se jí nepletu. Řešila jsem ten experiment, ke kterýmu někdo dá svý děti …
Jo takhle, tak to jsem špatně pochopila, nebylo mně to z toho nějak jasný.
rapotačka:Prof. Jar. Turánek
Nechtěla jsem sem dávat vše, na co sem narazila, abych vás neděsila. "Některé" zde, mi brutálně připomínáte svými názory a chytrými, železnými zásadami moji dceru . Ta tedy nechala má vnoučata opíchat . Se vším, co jsem kde četla, jsem ji seznámila předem, aby popřemýšlela. Ona mi moudře vysvětlila, že TBC, obrna, neštovice aj. “očkovačka” bude a byla … stalo se a vy si o to taky říkáte, třeba si to poslechnete i když už to máte v sobě.
Odborníkům nedali prostor, ale jejich názory se daly najít.
Já teda nevím jak jiným zde, ale očkování proti dětské obrně, neštovicím a TBC mně připadá celkem zásadní. Takže vaši dceru plně chápu.
Jistě. A že je to očkování na 💩, je taky fakt. Ale šedá aura je fakt děsná pitomost.
Tak mně je to teda úplně jedno, ať se každej očkuje nebo neočkuje, je to jeho věc, případné následky si pak musí nést sám. Jen ty info z FB jsou fakt blbost. Dcera i snacha očkované jsou a otěhotněly úplně normálně. Já jim totiž do života nekecám a i s očkovanými se normálně bavím. Šedá aura mě fakt rozesmála. 😂 A o selským rozumu si taky myslím svoje, po zkušenostech. 😉
Mně psi žerou, tedy žrali taky hlínu z truhlíků a květináčů nebo jiných nádob, je to ten kupovaný substrát a voní jim to. Ale zakazuju a řvu na ně, tak zatím je klid. Goldeni jsou prostě popelnice. 🙈 Pak mně tady blejou na čerstvě posekanej trávník.
Vždyť to máte o stránku zpět, očkovaní mají šedou auru. 😄
My dnes byli u rybníka.
No, my tady na Bruntálsku máme jen ty žáby zubaté. 😁
Užitkové nechci, fakt ne, mám dvě jabloně, švestku, broskvoň a stejně z toho letos nic nebude. Dvě višně mně uschly, třešeň a dvě staré jabloně jsem musela nechat pokácet, už nerodily vůbec a zbytečně zabíraly místo, protože byly obrovské.
Holky zahradnice, mohly byste mně prosím poradit, jaké okrasné stromky si pořídit na zahradu, aby to pokrylo částečně požadavek na zastínění a nebylo s tím moc práce? Zvažuju vzhledově o nějakém javoru, japonské vrbě nebo brslenu. Ale zkušenosti nemám žádné, takže vůbec nevím, jestli mně to poroste. Keře nechci vzhledem k tomu, že pod nimi po čase přestane růst tráva a taky kvůli očůrávání psem, stromek si ohradím nějakou zábranou. Díky všem. 🥰