Bože, to jsou zase pindy. 🙄 A co jako řadoví občané asi máme dělat? I kdybychom demonstrovali úplně všichni, tak nezmůžeme vůbec nic. Hlavně že vy se tady někdy chlubíte nebo někdy zase fňukáte, jak musíte bojovat v armádě. Voják, kterýho zmlátí ženská. 🙄 Je to už tak do očí bijící, že vám to věřit nebude nikdo. A zrovna vy nás budete označovat užitečnými idioty (nebojte, pochopila jsem to moc dobře a opravdu by bylo dobrý psát to správně, když už se s tím vytasíte). Trump ať táhne do horoucích pekel.
Mně se kdysi dávno fena vyvlíkla i ze stahováku. 🙂
Tenurri, buďte v klidu a nic si z toho nedělejte, prostě stane se. A psi se zachovali výborně, vrátili se. 👍 Mně se kdysi dávno stalo, když jsem učila Cherry přivolání, že přiběhla před cizí paní, vzorně předsedla, ale byla z toho nakonec docela vyvedená z míry, že to nejsem já. 😄 Po opakovaném písknutí už si všimla, že stojím jinde.
V Uničově zrušili KB,je tu jen nějaké místo na konzultace..Jsem se tomu vyhýbala,když jsem nemohla moc chodit..U KB jsem 35 let..je to kousek,tak tam skočím..ale ukecat se nenechám k ničemu..Chodí mi do mejlu nějaké novinky,ale nemám chytrý telefon,tak na to nekoukám..
Boži, dnes je bohužel spousta bankovnictví přes telefon. Máš to u KB aspoň bez poplatků? Občas si to člověk musí vyřvat. Mamka je odjakživa u ČS, nikdy jinde účet neměla a ještě nedávno jim poplatky platila, protože si neuměla říct na pobočce, že jako dlouholetému klientovi by jí mohli něco nabídnout. U KB měl účet manžel a odešel, na pobočce hrozné chování a už ho to přestalo bavit. Dcera tam chvíli pracovala a taky odešla, nebyla spokojená ani jako pracovník za přepážkou.
My jsme o víkendu nevenčili. Včera u nás bylo cca 20 stupňů, celý den jsme byli na zahradě, spousta práce hotová. A dnes už prší a pořádně. Tak bude domácí péče…stříhání drápků, čištění uší a očí. 🥰
Odpověď na příspěvek uživatele Janea z 17.04.2026, 10:02:44
No právě, rozdíl vesnice nebo město a chudí versus bohatí. Ještě v osmdesátkách si každá holka být svobodnou matkou pořádně rozmyslela. Znám hodně dobře případ, kdy holčina v opilosti otěhotněla na taneční zábavě s neznámým klukem, věděla jen, ze které je vesnice a křestní jméno😀, s rodiči ho potom jeli hledat a musel si ji vzít. Ten kluk byl asi jen o 3 roky starší než já a tehdy měl vážnou známost. No, zůstali spolu, ještě nedávno jsem je spolu zahlídla, když jsem navštívila rodnou obec.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 17.04.2026, 08:04:01
No, mně právě kdosi tvrdí, že kůň není pes. Že psovi stačí člověk, ale koni ne, protože je to stádové zvíře. Tak proto se ptám, koňoznalec nejsem vůbec, spíš totální neznalec.