Není vůbec zač. Mně je i tak záhadou, že všichni 3 mají úplně stejné názory. Asi se v kanceláři tak dobře sešli. Mně se to teda ještě nikdy nestalo. Ne že by byly v našem kanclu konflikty, ale jsme pracoviště tak různorodých lidí, jak věkově, tak zájmově, že by to nebylo možné.
nebo-když už to hraje,tak dám pod videem “sdílet”,objeví se okénko“kopírovat”,na to kliknu,zmodrá to,pak kliknu na to vlákno,co mám nachystané v liště a do okénka na tom vlákně na “youtube” napřed levým myšítkem kurzor a pak pravým,a dát “vložit.”
Neumím ale vkládat vlastní videa-což vy právě potřebujete ,hm?..já tak postupuju,až se na něco dívám..
Možná by to chtělo u vlastních videí se odhlásit? Jen mě to tak napadlo jako návod pro Dafi.
Sarah,já psala o písničce,že je hezká😇…Scher je plastická,to máte pravdu🤭mimiku nemá žádnou..a co se týče hraní,myslím jsem ji viděla jen jednou někde v čarodějkách,hm?
Ano, písnička je líbivá. Taky jsem s ní viděla jen ty čarodějky, nic víc.
Cher podstoupila několik hodně plastických operací, takže někomu se může zdát hezká. Mně osobně se obličeje bez mimiky moc nelíbí. Aspoň jí obličej chirurgové nepokazili tak, jako jiným, že jo.