Ještě teda přemejšlím, jestli tady na ty mrazy nekoupit nějakou bundu. 🤔
Ještě teda přemejšlím, jestli tady na ty mrazy nekoupit nějakou bundu. 🤔
Sardullah:No ono co si budem… ženský dokážou být někdy děsný…sama si neumím představit, že bych dělala někde ve velkém ženském kolektivu… i kdyby ty baby byly v pohodě, tak nevím jestli by to moje introvertní povaha s vyvinutými sociálními mimikry zvládla….
Chlapi jsou v tomhle jednodušší, ale někdy bych jim ten jejich testosteron omlátila o hlavu…
U nás ve firmě se to po letech hodně vyselektovalo, z cca 1300 lidí zbylo s bídou 250 a vztahy jsou už takové pohodové, žádnej stres. Letos v listopadu jsem ve firmě 21 let a fakt moc nerada bych, kdybych musela jinam.
lesnizinka:Naprosto přesně👏No a ženské…jsou i pro mě v reálném životě celkem hrozné, nikdy jsem netvrdila nic jiného a občas nemám problém tento obrat použít. Když si mám vybrat, za kým jít hodit řeč, vždycky si vyberu chlapa. Takže přede mnou, když tohle někdo utrousí, jen pokývu, protože já se tam tak nějak nepočítám😜
P.S a za chvíli budu mít sádlo jen na břichu a chlupy na bradě, takže to tuplem😛
Ale to je něco jiného, já v reálu mám taky radši jako kamarády chlapy, i na pracovišti s nimi líp vycházím. Jenže to jsou takoví chlapi, kteří nemají potřebu si něco dokazovat.
lesnizinka:Tak já nicky neřeším, je mi jedno kdo to je a jak si říká, pokud se chová slušně, normálně písne, co má zrovna na srdci, nereje do všech kolem, neřkuli do mě, tak jsem ráda, že prostě někdo přispěje. Co se týče compu, já osobně tam mám houby oproti lidem, co mají pracovní, ale i tak by mě asi kleplo, kdyby mi zdechnul😲Polovinu věcí bych asi nedala dokupy. Zálohovat? Ani netuším, co, jak a kde😜
No jo, to je celý on - N alias neverend vulgo meifi. Někteří ho známe ještě z IF (kvůli němu odtamtud málem odešla Horsana, což by byla velká škoda). Prudič, vychloubač a provokatér. Většina ho už ignoruje - tak tohoto pána jsem odhadnula po prvních pár příspěvcích a dost nechápu, že mu někdo ještě něco věří. A ano, znám i takové, co mu věřily hodně. Jestli on to nebude ten,,voják, doktor a nevím co ještě na misi" - co ho opuštěné dámy sponzorují svýma celoživotníma úsporama😜
Popravdě, když čtu už poněkolikáté větu: “Brzo poznáte, co jsem dávno říkal”, mám výbuch smíchu. 😂
My jsme dnes vyšli ven už v 11, ale stejně bylo všude hodně lidí, je prostě krásně, tak proč to nevyužit, dalo se jít jen v mikině. ☀️❄️
Ph:a jemu se delala diagnoza na cukrovku a cushinga? to mi uteklo
Ano, všechno se dělalo z té krve, někde vejš jsem dávala ofocený výsledky.
Ph:no jak? pocurava se dal nebo uz vydrzi? protoze to je to, co se resi 🙂
Počůrá se, když se nachlemta a já přijedu z práce po 8 hodinách, jinak ne. Teď ve čtvrtek to bylo v pořádku, asi protože mrzlo a neměl moc žízeň. Od pátku jsem doma a taky v pořádku. Vyšetření se udělalo vše, co se dalo, takže prostě je to tak, že jak vypije občas moc vody, tak to tolik hodin neudrží. Asi to budu řešit tak, že v poledne o přestávce budu jezdit domů.
Coudas:To je Bobčo přesně to, co jsem se Ti snažila vysvětlit, proč sem nechci chodit. Protože si může na veřejném fóru psát každý co chce, jak chce a kam chce. Nelze to eliminovat.
Musíte to brát tak, jak to je. Já se taky spálila, ale zase na druhou stranu sem chodím ráda, protože když mám nějaký problém třeba zdravotní se psy, tak tady mně vždycky holky dobře poradí. A vlastně jsem tady potkala i několik lidí, kteří jsou v reálu úplně bezva. 😊
Ph:jedna cikánka
to je to - jedna 🙂
Jo, jedna, která tam vyhuluje a tím pádem tam už nikdo nechce stát. Ale máte pravdu, že se to hodně zlepšilo, hlavně ve firmách nebo v restauracích se opravdu nekouří, všichni chodí ven a člověk si po každé návštěvě nemusí prát oblečení.
Nádherné fotky jako vždy. 👍
S tím autíčkem to nepotěší, ale škodu vám doufám uhradí a snad to bude rychle opraveno.
Tak u nás na zastávkách kouří cikáni. Sedí tam jedna cikánka s cigaretou a ostatní stojí venku. A zkuste jí něco říct, že jo. Naštěstí MHD moc nejezdím.
Bobca:V našem případě se IP adresa změní při každém vypnutí PC. Prostě večer ukončíme práci, někdy zvolíme Režim spánku a tak IP zůstane několik dnů stejná.
to není o sledování..prostě já nemám ráda anonymy,a vy jste začali anonymně,,proto jsem po tom šla…a jelikož se prezentujete jako více lidí,(stejně jako před časem.)tak je to jasné….
Neprezentuje se jako více lidí, používá majestátní plurál, protože je narcis, možná hybris syndrom.
Jinak ta výmluva s vyhořením PC je fakt dost hloupá. Mně taky odešel PC a není nic jednoduššího, než si požádat o nové heslo a člověk se zase normálně přihlásí na svůj původní nick.
Tak v moči má jen mírně zvýšenou bílkovinu, jinak vše v normálu. Moč je hustá a tmavá, včera ale moc nepil, miska je denně skoro plná. Urinal budu nadále dávat, to mu neuškodí. Kdyby se to zhoršilo, nasadíme atb.
Kilian:..tak dneska si na klubové výstavě doletěl motýlek k metě nejvyšší, a tou bylo udělení KLUBOVÉHO ŠAMPIÓNA SPORTU…
Moc gratuluju, to je nádherný úspěch. 👍🎉🎉
Ta teď nevím, jestli je řeč o exportním průkazu původu nebo petpasu. 🤔
Už mám na Vánoce ty obojky od Bafpetu. Už nevím, kdo mně to tady doporučil, moc děkuju za tip, jsou parádní a široké, jak jsem chtěla. 👍
Fiona.Praha:Čip se eviduje na plemenné knize? To jsem nevěděla. Ale asi drtivá většina ten čip nahlásí do nějakého registru. Kdyby existoval český, nahlásí ho i tam.
U PP psů ano.
impact:Hm, tohle mi teď naskočilo na zdi a je to přesně to, co jsem psala vejš. Jen jim udělali parádní reklamu a teď se to celý zvrtne přesně tam, kde to nechtěli mít..
Nedej bože, aby BADYánům tu fenu zabilo nějaký auto nebo něco. To jen přileje olej do ohně, že jiný kritizují a sami jsou neschopní.
Toto je hnusnej příspěvek, přesně ve stylu, kdo nezachrání psa z Rumunska, je sobec a ještě něco horšího. Zrovna včera se zase do nějaké chovatelky psů s PP, které umřela před porodem fena, pustila taky nějaká taková ženština, úplně ve stejným stylu. Teda nikdy jsem nebyla zastáncem toho, že když je dnes ta svoboda, že si můžu dělat, co chci. Ale v tomto případě, co je komu do toho, že nechci psa z Balkánu nebo z útulku, to přece není žádná povinnost toto.
keriton:Moooc díky efe, tip ke cvičení zabral!
A já nevím, ale můžeme mít taky někdy klid? Pes je týden bez límce, ale vřískání o samotě pokračovalo i tak. V posledních dvou případech už to vypadalo, že to ustává, že bude klid, včera už byl úplně zticha, a dnes přijdu domů a nejen že zase vyváděl, ale i rozkousaná a způlky sežraná kožená bota. To udělal naposledy před víc jak dvěma lety. Achjo.
Tak ještě aby všechno, co spolknul, řádně vyzvracel nebo vykadil…
Držím palce, ať to vykadi. Já takhle pokaždé trnu, jestli Cherry vy.ere všechno, co sežere, ona je hrozná popelnice, a je asi fakt zázrak, že jsme dosud nemuseli na operaci. 🙏
kometa:že je to dost podrobný
Docela dost. Lehce zvýšené bílkoviny, ale vyložený průšvih nevidím.
Ok, díky. Sice vetovi věřím, ale je lepší to mít potvrzené z více stran.