Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 29.10.2024, 07:25:06
To jo, se zkušenostmi nebo zážitky… Ale protože je to internetová diskuze, tak si zde může zkušenosti a zážitky vymyslet kdokoliv, a pokud je dobře podá a bude v diskuzi konzistentní a přesvědčivý, může nezkušeného člověka navést na úplně špatné řešení…
Já bych se ještě zamyslela nad tím, jestli tu chceme/chcete diskuzi nebo to má být spíš poradna. Tady tou diskuzí to podle mě míří k té poradně. A je otázkou, jestli to bude každého bavit.
Odklony od tématu se dějí ve všech diskuzích, jak internetových, tak živých.
Odpověď na příspěvek uživatele Ariska z 29.10.2024, 05:51:10
Ale zde jste se již zaregistrovala, i když se nerada registrujete. Já pořád nechápu, jaký má, nebo by mělo, smysl, přínos pro vás, nechat si smazat profil a dál sem chodit jako neregistrovaná, když už registraci máte.
Odpověď na příspěvek uživatele Thielli z 28.10.2024, 20:15:15
Jak chcete zajistit, aby autor - majitel vlákna - mazal opravdu jen příspěvky s původním tématem nesouvisející? A nemazal všechny jemu nevyhovující příspěvky, nebo příspěvky od jemu nevyhovujících lidí?
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 28.10.2024, 09:04:04
Rapoťačko, je mi líto, že máte takovou zkušenost. Já mám z pohotovosti jinou…
K vašim obtížím - jste z Brna nebo okolí? Nevedu to v patrnosti, tak nevím. Kdyby ano, tak ve FN Brno je ortopedická ambulance, kde berou bez objednání. Potřebujete ale doporučení PL, bez něj to asi nepůjde. I když, třeba ano, nejlepší je si tam zavolat a zeptat se. Telefonní číslo je na webu FN Brno.
Čtu tady v různých vláknech ty hrůzostrašné historky o lékařích a vůbec o zdravotnictví, a musím říct, že mám zkušenosti jiné. Nevím, čím to je a je mi líto, že řada z vás má špatné zkušenosti.
Vám všem, kteří řešíte nějaký zdravotní problém, přeji hodně sil a brzké uzdravení.
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 26.10.2024, 20:14:44
Chápu. Ale netřeba se pastevce bát a asijské pastevce démonizovat. Nemyslím to na vás, ale obecně. Taky jsme do toho skočili, a to v době, kdy zdaleka nebylo dostupných tolik informací jako dnes. Do té doby jsme měli zkušenosti s boxerem (mamčini rodiče ho měli a umřel než jsem se narodila), NO, středním kníračem a samojedem. Výběr pestrý…