Jo, to oni tam píšou u těch kamer, jako kterým směrem ta kamera čumí 🙂
Jo, to oni tam píšou u těch kamer, jako kterým směrem ta kamera čumí 🙂
myslím, že je to dobře, část té dálnice od Olomouce k Hranicím je D35 a od Hranic směr Frýdek (Těšín) je to D48 ? 🙂
Bobčo, nepotřebuji sekáč, já dostávám do roka 10-20 triček od různých známých a kamarádek, co z toho vytloustly a nebo vyhubly a nebo se jim to už nelíbí 😀 zadarmo! Já mám jen prostě z toho vyhazování věcí takový blbý pocit.
Loni jsem vyhodila a málem ořvala boty na koně, co jsem měla asi pět let, z toho tři roky měly prasklou podrážku, nekecám. Jsem ji různě lepila, sešívala, drátovala, stloukala hřebíkama, nekecám, protože to byly bezvadné fajnové termoboty, teda tu poslední zimu už šly nosit jen v mrazech, jak bylo trochu vlhko, tak jsem měla čvachtu v botě, protože už tam v prostřed plosky kus té podrážky regulérně chyběl… no a pak jsem šla a koupila jiné za pětistovku na bazoši, viď - úplně stejné 😂 Hrozný se mnou…
Vždycky když zahlédnu při “skenování” témat tohle ve výpisu, tak čtu “vyhnání koček z ráje…” 😄 Jsem to potřebovala napsat, a už jdu zase pryč.
Tak já to děravé triko teda vyhodím, nooooo…. 😏
Bobi, mohu jen zkontrolovat výhled počasí od teď do pryč 🙂
Ale jsou tam nějaké kamery, dálnice je bez sněhu, píšou akorát mokrá po chemickém ošetření 🙂 Ale už tam nesvítí ☀️
Nebo ženská ve vytahaném triku a v teplákách s kolenama metr vepředu…
Tak to já teda občas v tom případě jako cuchta chodím. Do toho jedna bota děravá, ve vlasech nějaké to seno a třeba i mázlá bahnem (či něčím horším….) 🤣 Ale jasné, nechodím tak “mezi lidi”, i když v obchodech už si tady na mě asi zvykli, že chodím v koňských smradlavých a špinavých hadrech.
Bobčo, Norové říkají, že by u vás sněžit nemělo, zítra prý tři milimetry, tak to jde 🙂 Má jen zamrznout a sluníčko se asi schová.
Tak mně to na mojem moc nejde, ale něco z toho vydoluju. Už jsem přišla na to, jak udělat, aby mi ta rajčata nečernala, tak jsem náramně spokojená. Vtipné loni bylo, že já se tři měsíce za oknem mořila s rajskými sazenicemi a máti pak šla a koupila si jich šest u vietnamce před obchodem na chodníku a oběma nám to začalo plodit ve stejnou chvíli 😀 Jí to teda sežraly srnky svině, já to mám naštěstí oplocené. Letos udělám oplůtek i na ty máminy zvýšené, aby svině rypákem nedosáhly.
To je fakt, ony kyselo nerady. Tak ale když mám nějaký ten šampon, posledně zabral. A navíc on má tu hlavu fakt vydrbanou, asi by mi za octovou vodu do ran nepoděkoval 🙂
Je moc hezkej 🙂
Ale tak ona ta nová elektroauta už přestávají být nedostupná. Jediné, co běžného občana musí trápit, je, jestli ho splatí, než tomu doslouží baterky 😀 Tady by mi asi už dával konečně smysl operativní leasing…
Tak jasná, že na UA budou kšefty století. A vy myslíte, že takovou zlatou cihlu nechá Trump spadnout do klína Rusku? A jak říkám, ekonomice vůbec nerozumím, ale bude mít Rusko po válce vůbec kapacitu pustit se do nějakých investic? Jako stát mám za to, že ne. Leda by tam naběhli oligarchové, ti sedí na prachách.
To bude “my” jako vojáci ;-)
Zajímalo by mě, odkud čerpáte?
Jo jako že to “starání o sebe” každý vnímá jinak? To může být. Že někdo jako to starání vnímá nahodit ráno obličej a někdo jako starání vnímá, že si prohrábne vlasy rukou 🙂
“Ženská nemá vypadat jak cuchta, má se o sebe starat.”
Proč se objevuje názor, že když se o sebe ženská nestará, tak vypadá nějak špatně? To je přece nesmysl, a to přesně myslím tím, že zasáhlo “do hlavy”. Není to tak, jednoduše to neplatí všeobecně. A dokonce neplatí ani, že když se o sebe ženská stará, tak vypadá dobře. Bohužel jsou případy, kdy se o sebe dámy starají jak nejlépe to jde, a vypadají vyžile, opotřebovaně, případně se o sebe starají špatným způsobem, a pak to pochopitelně nese i špatné výsledky.
Já jsem také sela semínka normálně sušená ze zkonzumovaných rajčat 🙂 A nebylo to špatné 🙂 Ale ta péče o ty kytky mě nebaví. Vzejde padesát rostlin a do země jich za tři měsíce dávám deset, když je dobře.
???
Sankcionuje ekonomická majorita. Překvapilo mě, že Trump nejen že zřejmě zatím po aktuálním zvolení nezrušil sankce vůči RF nebo nějakým oligarchům (aspoň mi to gůgl na první dobrou nenašel), ale dokonce mi to vypsalo, že naopak vyhrožuje Rusákům navýšením restrikcí. Tak to koukám.
Ale jistě máte pravdu, já té ekonomii vůbec nerozumím, ani se nesnažím, jen si tu tak povídám 🙂 To je nakonec také to jediné, co můžu. A vy se nemusíte nechat námi libtardy vůbec rozčilovat, šetřete nervy na něco, co můžete změnit 🙃