Vidět ho, jak polyká, by mi neva. Va by mi, kdyby někdo chtěl vidět, jak to polykám já…brrr!
Vidět ho, jak polyká, by mi neva. Va by mi, kdyby někdo chtěl vidět, jak to polykám já…brrr!
Koukala jsem na tu reportáž čirou náhodou, normálně zprávy nepouštím v pudu sebezáchovy. No, tak jsem to odhadla dobře, pes nebyl ani náhodou jeho a o opuštění se nejednalo, to je jasné, že pséka sousedi nafotili u nich doma půl roku předtím ještě s jedním vořechem, který dost možná taky zmizel kdovíkam, to nehraje roli 🙂 Chudák pán musel volat do redakce, aby to vysvětlil, protože jak se tu po tom volalo, někdo zveřejnil jeho SPZ, bdělí občané si ho dohledali, a teď mu chodí vulgární korespondence. Mají s rodinou strach nejmíň o život a přemýšlí, že emigrují. Nebožák, to asi nečekal, že ho načapou…
Zrovna céčko bych koním nekupovala za žádnou cenu (možná nějakému hyperstaříkovi, co mu nefunguje trávení, ale….), teď maj v zimě tunu okopanin, musí stačit 🙂
Souhlasím s podáváním přípravků mimo zátěž, pokud sportuju. Právě proto, aby se nemaskovaly projevy diskomfortu. Taky jsem “pracujícímu” koni dělala kůry kloubní výživy mimo sezonu.
Dájo, tady v článku jsou vypsané zkratky organizací, které zřejmě jsou uznávané jako vydavatelé těch kterých příslušných papírů původu. I u koček se říká “průkaz původu”, protože to opravdu prokázání původu je, stejně jako u koní a vlastně asi jakéhokoli čistokrevného domácího zvířectva (plus také třeba obyvatel ZOO).
Taky jsem si to říkala 🙂
Jestli dostávají jabko, co sežere králík, tak dozajista.
to Gustav: myslím, že tady o tom pánovi, co tu jeho příspěvek cituji. Sám se ozval, když už tu o něm byla řeč.
Dík za vysvětlení, mě to teda jen zaujalo, že dáváte pořád diskuse, nevěděla jsem, jestli tam není nějaký zásadní diskusní příspěvek, na který chcete upozornit.
Tohle teda nevím, jestli není už trochu moc…
černý humor
Proč pořád dáváte odkazy na diskuse předplatitelů? Tam si přece nikdo, kdo není předplatitel, nic nepřečte? Nebo?
Bude-li mít průjem, o to čiperněji bude běhat 😀
přítomnost mikro a makro prvků,vitamínů
A 4fitness vám prodává kolagen s nějakými mikroprvky a vitamíny?
Samozřejmě že se projeví pozitivní efekt u zvířat a lidí, u kterých do té doby byl živinový nedostatek, tj. v potravě se přijímalo málo příslušného nutrientu. To k těm celoživotním granulím. Souhlas s tím, že kdo nemá zátěž, může na granulích fungovat do konce života celkem v poho (a celkem dost toho maskovat, protože “ještě to jde”).
at tak, ze to preventivne nedavam zviratum v zatezi. nechci, aby mi to neco maskovalo, prehledla jsem zacinajici problem.
Ano, to je dobré brát v potaz zejména u suplementů obsahujících látky potlačující zánět a bolest, což jsou například hyaluronáty a MSM (a jistě i další). No a ty jsou samozřejmě skoro ve všem :-)
Na druhou stranu, u zvířete mladého a sportujícího chci vidět jakýkoli diskomfort. U zvířete opotřebovaného a bez výhledu na celkové zlepšení pohybového projevu chci co možná projev bezbolestný. Takže do zvířete opotřebovaného to budu sypat nakladačem.
Bobčo, ale tvůj návod na sdílení videa z youtube funguje jen ve chvíli, kdy to video je na youtube už nahrané. Abys nahrála video na youtube, musíš tam být zaregistrovaná. Jestli má lesnizinka to video v telefonu nebo v mailu nebo v počítači, tak není nahrané na youtube, to jest, nedá se takto sdílet sem do diskuse.
Video se dá nahrát i na jiné služby a sem se dá sdílet jen odkaz, ale na všech těch službách musíte mít registraci. Možná je někde nějaká platforma, kde registraci nepotřebujete, třeba jako leteckaposta, kam si můžete nahrát soubor a zdarma ho sdílet, ale leteckaposta vám zase na tom odkaze, pokud vím, nepřehraje video.
Možná by stálo za to domluvit tady s provozovateli, jestli by nevyčlenili nějaký malý prostor pro krátkodobé sdílení videí, že by se to tam dalo nahrát buď komplet anonymně a nebo pod místním profilem, a třeba po týdnu by se to automaticky smazalo…
Jsou s tím králíkem pohromadě? Neterorizuje je ten králík, nesežere všechno on? Není průvan, mají místo, které si “zadýchají”? Nemoc, paraziti…
Tak není to špatné, bílkovinu žaludek denaturuje a rozhlodá, dvanáctník se slinivkou ji rozmlátí na prvočinitele a co nesnědí bakterky ve střevě, to má šanci se vstřebat. Mezitím pocitové množství pronikne do krevního oběhu a zdegraduje se v játrech. No ale aminokyseliny z těch zbytků těch zbytků nějaké zbudou, nějaké sirné skupiny z toho vypadnou, a z toho se pak můžou zase v játrech a organelách syntetizovat potřebné aminokyseliny a bílkoviny pro tělo 🙂 Jen bacha na předávkování, bílkovin zpravidla ve stravě není nedostatek, pouze nevhodné složení, dobré koukat na obsah esenciálních aminokyselin. Při předávkování ledviny nepoděkují, no ani ta játra. Ten pes to asi zvládá líp než my, taky ty jeho ledviny nemusejí makat tak dlouho…
Jop, ráno bylo skutečně čerstvo. Já jsem zrovna odčervila, tak mi to vyhovuje, jen ať ti vypadaní červi zmrznou. Ani si nevrznou. Zarýmuju 🙂 Snad nám nezhubne hříbě. Bych na něj mohla narvat už tu termodeku, když si zvyklo na odpocku. To není špatný nápad, to učiním.
Tyhle štěky sbírám na fejsbůku 🙂
A sotva se to naučí, tak zdechnou! 😀 Takový nevděk.
Jasně že pětistovka, páč majitel praví, že jen “nechal psa vyvenčit a jel někam zaparkovat” aby se pro něj následně vrátil. Tj. ze zločinu se rázem stane nedbalost a “ty ty ty”.