Trickyvoo:Spíš to bylo myšleno tak, že Malina nasadila laťku tak vysoko, že po ní snad každý pes bude nudný 😂. Malina je v zásadě velmi hodný pes, jen jsme si to museli zasloužit 😄.
Kanadský retrívr je těžko dostupný, dlouhá čekačka a když si vezmu jaký problém jsme měli při získání vořecha, tak co teprve tohle, ale je to krásný pes. Nikdy neříkej nikdy. Jen si říkám, že pokud budeme mít štěstí a Malina se dožije kloudného věku, tak já už půjdu pomalu do důchodu a kdo ví, jak na tom budu se zdravím. Prostě bude hrát roli spoustu okolností. Uvidíme. Nikdo nemá křišťálovou kouli.
No u mě nasadila hodně vysoko laťku Sára. Ta byla že všech mých psů úplně nejvíc, ale… kavkazanda Jessinka měla tedy velmi slušně našlápnuto, bohužel to nedopadlo. Byla úplně jiná než Sára, ale měla jsem z ní stejný pocit. A třeba můj manžel, který měl Sáru hodně rád, tak se následně hodně zamiloval do naší Giny. A přesně jako já říkám, že Sára byla pro mě TOP a vyjímečná, tak on je úplně hotovej z Giny… jakože takovýho psa jsme ještě neměli…. no to má pravdu…. Kanimůru máme poprvé🤪.
Na druhou stranu mi přijde, že je asi jednoduché si pořídit druhého Jacka… mamánka a troubelínka a trdlo makový, roztomilý…. tak to teda na první dobrou … Matěj naprosto splnil v tomto směru očekávání.
Hodně lidí to má tak, že pokud jim odejde pejsek a obzvlášť, pokud s ním měli úzký vztah, tak že už dalšího nechtějí a nebo si dávají dlouhou pauzu a já je naprosto chápu, na druhou stranu, jak mi ubíhají roky a už v dálce vidím budoucnost … život bez psa, tak mi taková pauza připadá jako promarněný čas a jsem ráda, že já ten smutek po odchodu pejska řešila hned pořízením dalšího a že mi to moje nátura dovolila a že jsem tudíž… z mého pohledu… život nepromarnila …upřímně dnes v mém věku bych každého roku, který bych byla bez psa, litovala.