Vahine, to vidím poprvé a divím se :) Jak je zajištěno, aby mu ty záda zase neprochladly moc?
Příspěvky uživatele
keriton
Jejda já už se těším s vámi a zároveň mám takový to mrazení v břiše ze všech změn, které vás čekají. S naším vořechem již dospělým budeme za chvilku "slavit" společný tři měsíce a pořád ještě jsme v provizoriu, např. co se týče uspořádání věcí v bytě. Hrozně se těším, až se věci tak nějak vrátí k normálu a doufám, že se toho kdyžtak dožije i ten pes (že ho nezabijeme úplně :D )
Tybrďo ale jen si to představte, to si tak vedete poklidný web, a najednou se vám tam ze dne na den nakýbluje pár desítek nováčků a mají spousty představ, co by mělo jak vypadat a fungovat, aby se jim u vás líbilo :D
Mně to tu přijde super a jsem nadšená, že nás admini ještě neodpálkovali s těmi všemi našimi nápady :D
A mám ještě jeden nápad na zlepšení - barevně rozlišit jednotlivé sekce, aby člověk na první pohled viděl, že toto téma se diskutuje v sekci rybiček, toto téma se týká koní, a tohle bude o psech. Teď mi to přijde takové náročné rozeznat :)
Jj, smazali, a prý i profilovky některých. Asi to postupně procházejí a mažou, co můžou :)
Pár střípků z posledních dnů, v tomto počasí se pěkně fotí, když má člověk konečně psa a tudíž důvod jít v šest ráno ven. Pořídila jsem další stopovačku, doufám, že už finální :D Akorát tam měli spoustu barev, tak jsem si řekla třeba olivovou, a ona je to úplně stejná barva, jako tráva. Takže je to na zemi "fakt moc hezky" vidět... :D
Psisko má super urousávací srst, která navíc na fotkách hází neustále všelijaké podivné odstíny, obvykle modrou, zelenou. Tak se s tím musím ve zpracování fotek naučit. Minulej pes tolik odstíny neházel, i když byl taky černej.
Jo a došli jsme k závěru, že to zkusíme nechat otrimovat. Tak jsem zvědavá, jak to potom bude vypadat.
Vahine: Jsem ráda, že už jste tu a že Vám nezdrhnul v noci pesan. A on zkouší, jestli nemůže do postele? Hmm, to taky bělouš taky zkoušel a teď ví, že to jde jen, když není páneček doma....
On nesmí ani do ložnice, o tom nehodlám diskutovat :D Ale on ano :D
V rámci zachování dobré nálady pojďme obnovit toto osvěčené téma! Na ifauně jsem se zapomněla pochlubit, že jsme minulý víkend poprvé spali pod širákem. Podařilo se, že pes v noci neodešel, jak jsem se obávala. No ono když jsem skoro nespala a pořád dávala pozor na to, abych držela vodítko, aby se pes tulil a byl přikrytý spacákem, to by se mu odcházelo blbě :D Prý se vyspinkal moc hezky a od té doby se doma v noci průběžně ptá, jestli jsem si jistá, že má spát jinde než my. Achjo .... :D
Tak už jsem tu taky. Nemám ráda změny :D Snad si zvykneme!