a)Dávám akorát bílý jogurt - ne teda jako odměny, na to mi prdí, ale vždy, když si dělám snídani s jogurtem, tak kočky nastoupí v plné síle a čekají na svůj příděl. Nedělá jim nijak zle a nemám sílu jim to nijak odpírat…tváří se vždycky jak kocour ze Shreka 😀.
Na trénink používám mrazem sušená masíčka
b)U nás se jméno občas vyloženě ignoruje, protože přítel je oslovuje jmény neustále i když nic nechce…funkční přivolání máme na chrastítko s nosetouchem(v rámci tréninku), pokud není po ruce tak na šustění pytlíku od kokin 😀…zabere vždy, když nemůžu nějakou kočku najít. Hned se mi po zašustění teleportuje k nohám.
c) Lehni jsem neučila, sedni nemáme naučený na povel, ale jako souhlas s česáním, kocour ví kam si sednout, pokud trénujeme. Občas odhodím kokino pryč a n se zase vrátí, když chce pokračovat a předsedne předemě.
d)Nemám. Kočce odhazuju kokina bokem. Upřímně kočku moc netrénuju, jelikož na žrádlo moc není. Ale kdybych jí nic nedala, tak “žárlí” a klidně jde Willyho profackovat….takže dostává kokina za to, že mi neleze pod ruce a neotravuje Willyho…takže prakticky zadarmo 😀
e) Neučila bych to (já osobně). Jak znám kočku, tak by se stejně netrefila 😀 a navíc oba jsou šílení hraboši. Tohle jde mimo nás. Stačí, že se občas pereme o záchod doma dva, přidat k tomu ještě frontu 2 koček…ne děkuji 😀.